Моята кошница

Apple iPhone 11 128GB White 4G+ Smartphone

С дисплей 6,1" Liquid Retina, мощен процесор A13 Bionic с трето поколение Neural Engine, Dual Camera 12MP Ultra Wide & Wide, 4K видео с QuickTake, Smart HDR и Slofie!
Каталожен номер: 3592006
1159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
Лизингови схеми ( от 35.74 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
    Общо 0

    С един поглед
     

    Новият iPhone 11 разполага с всичко, което може да се желае: иновативна двойна камера, която заснема всичко, което виждаш и обичаш, най-бързия процесор, поставян в смартфон до днес, батерия, която издържа цял ден и естествено 4K видео с високо качество, за да запечаташ спомените и преживяванията си по-добре от всякога!

    Оборудван е с процесор A13 Bionic с трето поколение Neural Engine, с който производителността преминава на друго ниво. Също така, разполага с Spatial Audio и Dolby Atmos за невероятен звук, Wireless Charging, скоростен Wi‑Fi 6, Gigabit-Class LTE и сертификат IP68, за да бъде винаги и навсякъде с теб!

    Turbo-X
     
     
    Go Big: Нова двойна камера

    iPhone 11 разполага с двойна камера, една ултраширока и една стандартна по 12MP. Сега не просто виждаш какво има извън очертанията, но можеш и да го заснемеш. Можеш да снимаш и обработваш видео с лекотата, с която обработваш снимките си. Това е най-популярната камера в света, но с нова, напълно различна перспектива!

     
     
    Най-мощният процесор в смартфон!

    Новият чип A13 Bionic е толкова мощен, че каквото и да правиш, се изпълнява по-бързо и гладко от всякога. Успоредно с това, обработва всичко по най-ефективния начин, така че батерията да издържа повече. 

     
     
    Уникален дизайн и впечатляваща визия

    Под най-твърдото стъкло, използвано до днес в смартфон, има един впечатляващ LCD Liquid Retina дисплей 6,1" с функция True Tone, за перфектна яркост и поддръжка на голяма гама цветове. Резултатът е едно по-естествено изживяване по време на гледане и използване. С Haptic Touch можеш да взаимодействаш с любимите си приложения по бърз и безпроблемен начин, а с iOS 13 ще можеш да използваш шорткъти на apps за ежедневна работа директно от началния екран!

     
     
    Невероятни кадри с Night Mode!

    С нощния режим (Night Mode) снимането в условия на слабо осветление се променя. Този нов режим се активира автоматично, когато правиш снимки на места със слаба светлина, предоставяйки изображения с уникална яснота и правилен контраст - без светкавица - с естествени цветове и отлични нива на яркост!

     
     
    Перфектни портрети

    С нови типове портрети и повече настройки на светлината (Portrait Lighting Control), двете камери на iPhone 11 функционират съвместно, за да създадат чудесни цветни и монохромни изображения. Портретният режим вече работи за всичко, което ти харесва да снимаш - дори ако това включва домашния ти любимец!

     
     
    Видео на мига с QuickTake!

    Снимай видео, просто задържайки бутона на затвора, докато се намираш в режим на снимка (Photo Mode). След това плъзни пръста си надясно и продължи нормално записа. Ако снимаш на открито, процесорът A13 Bionic може да използва алгоритмите за машинно обучение за автоматичното проследяване на движещ се обект, създавайки отлично фокусирано видео!

     
     
    Smart HDR: Най-добрата форма на ласкателство!

    Благодарение на алгоритмите с машинно обучение, Smart HDR е по-умен от всякога, разпознавайки хората и третирайки ги различно от останалите обекти. Така, лицата стават по-красиви, с по-естествени цветове на кожата. А невероятният залез на заден план продължава да изглежда невероятно.

     
     
    Представяме Ви Slofies!

    Всичко изглежда още по-впечатляващо при 120 кадъра в секунда, дори ако просто се усмихваш или летният бриз гали косите ти. Сега можеш да добавиш много повече в снимките си, благодарение на новата TrueDepth камера 12MP. Просто завърти iPhone в хоризонтална позиция (landscape) и камерата ще настрои фокуса автоматично, разкривайки един нов свят на вълнуващи преживявания.

     
     
    Всичко с едно зареждане!

    Хардуер и софтуер са оптимизирани така, че да се възползваш максимално от капацитета на батерията. Благодарение на възможността за бързо зареждане и зарядното 18W*, можеш да заредиш твоя iPhone 11 за много по-кратко време!

    * Зарядното за бързо зареждане 18W се продава отделно.

    Характеристики
      • Диагонал Range над 6"
      • Модел iPhone 11
      • Категория Smartphones
      • Диагонал на дисплея 6.1 inches (15.49 cm)
      • Резолюция на дисплея 1792 x 828 pixels
      • Тип дисплей LCD
      • Операционна система iOS 13
      • Процесор Apple A13 Bionic
      • RAM памет 4 GB
      • Вградена памет 128 GB
      • Резолюция на камерата 12 + 12 megapixels
      • Предна камера 12.0 megapixels
      • Flash Да
      • Свързаност 4G+
      • Bluetooth v5.0
      • Водоустойчивост Да (IP68)
      • Тегло 194 gr
      • Размери 15.09 x 7.58 x 0.83 cm
      • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. Wi-Fi Hotspot. NFC
      • Задна камера Range 12 MP - 25 MP
      • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
    Нуждаете се от помощ?
    Пишете ни!

    За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

    Виж повече >