Моята кошница
0% лихва

Apple iPhone 11 64GB Black Smartphone

С дисплей 6,1" Liquid Retina, мощен процесор A13 Bionic с трето поколение Neural Engine, Dual Camera 12MP Ultra Wide & Wide, 4K видео с QuickTake, Smart HDR и Slofie!
Каталожен номер: 3591921
929.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 309.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
    Общо 0

    С един поглед
     

    Новият iPhone 11 разполага с всичко, което може да се желае: иновативна двойна камера, която заснема всичко, което виждаш и обичаш, най-бързия процесор, поставян в смартфон до днес, батерия, която издържа цял ден и естествено 4K видео с високо качество, за да запечаташ спомените и преживяванията си по-добре от всякога!

    Оборудван е с процесор A13 Bionic с трето поколение Neural Engine, с който производителността преминава на друго ниво. Също така, разполага с Spatial Audio и Dolby Atmos за невероятен звук, Wireless Charging, скоростен Wi‑Fi 6, Gigabit-Class LTE и сертификат IP68, за да бъде винаги и навсякъде с теб!

    Turbo-X
     
     
    Go Big: Нова двойна камера

    iPhone 11 разполага с двойна камера, една ултраширока и една стандартна по 12MP. Сега не просто виждаш какво има извън очертанията, но можеш и да го заснемеш. Можеш да снимаш и обработваш видео с лекотата, с която обработваш снимките си. Това е най-популярната камера в света, но с нова, напълно различна перспектива!

     
     
    Най-мощният процесор в смартфон!

    Новият чип A13 Bionic е толкова мощен, че каквото и да правиш, се изпълнява по-бързо и гладко от всякога. Успоредно с това, обработва всичко по най-ефективния начин, така че батерията да издържа повече. 

     
     
    Уникален дизайн и впечатляваща визия

    Под най-твърдото стъкло, използвано до днес в смартфон, има един впечатляващ LCD Liquid Retina дисплей 6,1" с функция True Tone, за перфектна яркост и поддръжка на голяма гама цветове. Резултатът е едно по-естествено изживяване по време на гледане и използване. С Haptic Touch можеш да взаимодействаш с любимите си приложения по бърз и безпроблемен начин, а с iOS 13 ще можеш да използваш шорткъти на apps за ежедневна работа директно от началния екран!

     
     
    Невероятни кадри с Night Mode!

    С нощния режим (Night Mode) снимането в условия на слабо осветление се променя. Този нов режим се активира автоматично, когато правиш снимки на места със слаба светлина, предоставяйки изображения с уникална яснота и правилен контраст - без светкавица - с естествени цветове и отлични нива на яркост!

     
     
    Перфектни портрети

    С нови типове портрети и повече настройки на светлината (Portrait Lighting Control), двете камери на iPhone 11 функционират съвместно, за да създадат чудесни цветни и монохромни изображения. Портретният режим вече работи за всичко, което ти харесва да снимаш - дори ако това включва домашния ти любимец!

     
     
    Видео на мига с QuickTake!

    Снимай видео, просто задържайки бутона на затвора, докато се намираш в режим на снимка (Photo Mode). След това плъзни пръста си надясно и продължи нормално записа. Ако снимаш на открито, процесорът A13 Bionic може да използва алгоритмите за машинно обучение за автоматичното проследяване на движещ се обект, създавайки отлично фокусирано видео!

     
     
    Smart HDR: Най-добрата форма на ласкателство!

    Благодарение на алгоритмите с машинно обучение, Smart HDR е по-умен от всякога, разпознавайки хората и третирайки ги различно от останалите обекти. Така, лицата стават по-красиви, с по-естествени цветове на кожата. А невероятният залез на заден план продължава да изглежда невероятно.

     
     
    Представяме Ви Slofies!

    Всичко изглежда още по-впечатляващо при 120 кадъра в секунда, дори ако просто се усмихваш или летният бриз гали косите ти. Сега можеш да добавиш много повече в снимките си, благодарение на новата TrueDepth камера 12MP. Просто завърти iPhone в хоризонтална позиция (landscape) и камерата ще настрои фокуса автоматично, разкривайки един нов свят на вълнуващи преживявания.

     
     
    Всичко с едно зареждане!

    Хардуер и софтуер са оптимизирани така, че да се възползваш максимално от капацитета на батерията. Благодарение на възможността за бързо зареждане и зарядното 18W*, можеш да заредиш твоя iPhone 11 за много по-кратко време!

    * Зарядното за бързо зареждане 18W се продава отделно.

    Характеристики
      • Диагонал Range над 6"
      • Модел iPhone 11
      • Категория Smartphones
      • Диагонал на дисплея 6.1 inches (15.49 cm)
      • Резолюция на дисплея 1792 x 828 pixels
      • Тип дисплей LCD
      • Операционна система iOS 13
      • Процесор Apple A13 Bionic
      • RAM памет 4 GB
      • Вградена памет 64 GB
      • Резолюция на камерата 12 + 12 megapixels
      • Предна камера 12.0 megapixels
      • Flash Да
      • Свързаност 4G+
      • Bluetooth v5.0
      • Водоустойчивост Да (IP68)
      • Тегло 194 gr
      • Размери 15.09 x 7.58 x 0.83 cm
      • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. Wi-Fi Hotspot. NFC
      • Задна камера Range 12 MP - 25 MP
      • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
    Нуждаете се от помощ?
    Пишете ни!

    За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

    Виж повече >