Моята кошница
0% лихва

Motorola RAZR 50 ULTRA 12/512GB 5G Hot Pink

Легендарният сгъваем смартфон RAZR се завръща с най-големия външен дисплей и Gemini AI интеграция!
Каталожен номер: 4640993
2199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 733.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Flip the Script! Интелект отвътре и отвън с moto AI. Motorola Razr 50 Ultra разполага с основен дисплей 6.9" Foldable pOLED с резолюция FHD+, честота на опресняване 165Hz и външен дисплей LTPO pOLED 4".

Оборудван е с върховия процесор Qualcomm Snapdragon™ 8s Gen 3, така че има не само много мощност, но и продуктивни възможности за изкуствен интелект благодарение на Qualcomm® AI Engine, който ти позволява да предефинираш креативността си (с moto AI и Magic Canvas можеш да създаваш уникални тапети, които отговарят на ежедневния ти стил, като например направиш снимка на дрехите, които носиш).

Motorola Razr 50 Ultra разполага с основна камера 50 MP (сензор с пиксели с размер 0,8μm и система на обектива с бленда f/1.7) и телефото, която се базира на сензор 50 MP (сензор с пиксели с размер 0,64μm и система на обектива с бленда f/2.0) с поддръжка на 2x оптичен zoom. Също така разполага с предна камера 32 MP (0,7μm, f:/2.4), за да си правиш страхотни селфита. Поддържа бързо кабелно зареждане до 45W и безжично зареждане 15W. Motorola Razr 50 Ultra има сертификат IPΧ8 за устойчивост на вода.

motorola razr 50 ultra
POCO F6
Процесор
Qualcomm Snapdragon® 8s Gen 3
Процесорът Qualcomm® Snapdragon® 8s Gen 3 включва осем ядра (1x Cortex-X4 на 3,0GHz, 4x Cortex-A720 на 2,8GHz и 3x Cortex-A520 на 2,0GHz) и Adreno™ 735 GPU за висока производителност във всички приложения и игри.
motorola razr 50 ultra
Дисплей
Foldable LTPO OLED 6,9" и LTPO OLED 4"
Разполага с външен дисплей LTPO OLED 4" (1272 x 1080 pixels) със защита Corning® Gorilla® Glass Victus и вътрешен сгъваем Foldable LTPO OLED 6,9" (2640 x 1080 pixels) с поддръжка на честота на опресняване 165 Hz, HDR10+, Dolby® Vision и яркост 3000 nits (peak).
Redmi Note 11 Pro
Памет
12GB
С памет (RAM) 12GB, смартфонът реагира незабавно на командите ти. Наслаждавай се на стабилност и изключителна реакция, когато отваряш приложения, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
Samsung Galaxy Z Flip4
Място за съхранение
512 GB
С 512GB място за съхранение винаги имаш на разположение полезни apps, игри, любими снимки, забавни видеа и други.
POCO F6
Батерия
4000 mAh
Батерията с капацитет 4000 mAh и поддръжка на технология за бързо зареждане TurboPower™ 45 W осигурява много часове автономия. Поддържа също безжично зареждане 15 W.
 
 
Красив, луксозен финиш
Класически компактен дизайн, съчетаващ носталгия и практичност. Избери ретро чар и впечатляваща визия със забавни цветове като Pantone Peach Fuzz, Spring Green и Midnight Blue с покритие от веган кожа или Hot Pink с веган велур.
 
 
По-голям и по-умен външен дисплей
Наслаждавай се на завладяващо изживяване с изглед на цял екран на големия 4-инчов дисплей. Можеш да отговаряш на съобщения, да играеш игри, да получаваш указания с Google Maps, да заснемаш селфита или да показваш на приятелите си как изглеждат в кадър.
 
 
Невероятно гладка работа
Невероятният 6,9" pOLED дисплей предлага красива реалистична визуализация и приятна гладкост на допир. Отдай се на игрите с изключителната 165 Hz честота на опресняване. Потопи се в атмосферата на всяка сцена с Dolby Atmos® звук и Spatial Audio. С поддържани Bluetooth® устройства, Snapdragon Sound™ те обгражда с превъзходно качество на звука.
 
 
Усъвършенствана производителност с AI
Задай нови стандарти с платформата Snapdragon® 8s Gen 3 Mobile Platform, която осигурява несравнима AI производителност с поддръжка на многомодални модели, включително над 30 големи езикови модела (LLM) и големи визуални модели (LVM).
 
 
Впечатляващи снимки и видеа
Прави впечатляващи снимки и видеа лесно благодарение на усъвършенстваната технология на камерата. Улови атмосферата на всеки момент с кристална яснота благодарение на 50 MP камера с висока резолюция, независимо от условията на осветеност. Прави снимки на следващо ниво и достойни за възхищение портрети благодарение на телефото камерата с 2x оптично увеличение. Обърни смартфона, докато е затворен, за да направиш зашеметяващи селфита или се наслади на висококачествени видео разговори с помощта на задната камера. Подобри селфитата си с Flex View и намери най-добрите ъгли за hands-free снимки.
 
 
Страхотни селфита
Предната камера 32 MP подсилена с AI и вграденият алгоритъм гарантират изключително ясни и красиви селфита.
 
 
Устойчивост и защита
Бъди спокоен, знаейки, че Motorola Razr 50 Ultra има издръжлив външен дисплей Corning® Gorilla® Glass Victus и IPX8 водоустойчива защита. Изправи се срещу хаоса на ежедневието със защитения от изпускане и надраскване екран. Също така е водоустойчив и издържа до 30 минути на дълбочина до 1,5 метра. Сензорният дисплей работи перфектно независимо дали вали дъжд или сняг.
 
 
Здрава конструкция
Използвай смартфона си с увереност, знаейки, че екранът и пантата са преминали успешно строгите стрес тестове, за да гарантират, че ще издържат на употребата през целия експлоатационен живот на смартфона. Без усложнения, просто отваряй и затваряй смартфона лесно с една ръка благодарение на редуцирания опън на пружината.
 
AI в устройството
Възползвай се от светкавична бързина с Qualcomm® AI Engine за по-висока производителност на устройството ти.
 
По-висока скорост
Приложенията и новите игри работят гладко с до 12 GB памет.
 
5G скорости
Наслаждавай се на ненадмината производителност и изключително изживяване благодарение на светкавичните 5G скорости.
 
Достатъчно място за съхранение
Използвай уверено своето пространство за съхранение за мигновен достъп до важните неща с до 512 GB вградена UFS 4.0 памет за съхранение.

Характеристики
    • Диагонал Range над 6"
    • Модел RAZR 50 ULTRA
    • Диагонал на дисплея 6.9 inches (17.53 cm) / 4 inches (10.16 cm)
    • Резолюция на дисплея 2640 x 1080 pixels
    • Тип дисплей Foldable LTPO AMOLED
    • Операционна система Android 14
    • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 12 GB
    • Вградена памет 512 GB
    • Резолюция на камерата 50 + 50 megapixels
    • Предна камера 32.0 megapixels
    • Bluetooth v5.4
    • Капацитет на батерията 4000 mAh
    • Свързаност 5G
    • Водоустойчивост Да (IPX8)
    • Тегло 189 g
    • Размери Разгънат: 17.1 x 7.4 x 0.7 cm / Сгънат: 8.8 x 7.4 x 1.5 cm
    • Други характеристики Dual Stand By. NFC
    • Предна камера Range 24 MP - 40 MP
    • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >