Моята кошница

POCO M6 Pro 8GB/256GB 4G Blue

Наслади се на удобен захват с по-тънкия и по-лек корпус и усети радостта от опростения стил на M6 Pro с уникален дизайн на задния капак!
Каталожен номер: 4395956
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

За първи път серията POCO M с дисплей 6,67" Flow AMOLED (1300 nits, цветова гама 100% DCI-P3), за по-широк изглед с изключително тънки рамки. С живи цветове, двойни високоговорители и технология Dolby® Atmos, ще се насладиш на завладяващо аудио-визуално изживяване.

Честотата на опресняване 120Hz на POCO M предлага отличен баланс между гладка работа и енергийна ефективност. Честотата на семплиране при директно докосване 2160Hz гарантира по-гъвкав и прецизен геймплей, а благодарение на 1920Hz PWM dimming, не натоварва очите. С тройни сертификати на TÜV Rheinland можеш да се насладиш на слаба синя светлина и изживяване при гледане без трептене.

Сензорът за пръстови отпечатъци на дисплея осигурява лесно отключване. Впечатляващото зареждане turbo 67W (44 минути до 100%) на батерията 5000 mAh (typical) помага за ефективност, производителност и бързо презареждане.

POCO M6 Pro разполага с тройна AI камера (основна 64MP, ултраширокоъгълна 8MP, macro 2MP) и за първи път в серията POCO M се използва оптичен стабилизатор и технология за двойна стабилизация OIS & EIS. Мощният процесор Helio G99-Ultra (TSMC 6nm) редоставя идеален баланс между висока производителност и енергийна ефективност.

POCO M6 Pro Blue
MediaTek Helio G99-Ultra
Процесор
MediaTek Helio G99-Ultra
Helio G99-Ultra chipset (TSMC 6nm) на MediaTek предоставя идеален баланс между висока производителност (до 2,2GHz) и енергийна ефективност, с най-усъвършенствания процесор 6nm на серията POCO M.
FHD+ Flow AMOLED
Резолюция на дисплея
FHD+
С голям дисплей 6,67" Flow AMOLED (100% DCI-P3) с максимална честота на опресняване 120Hz и резолюция FHD+ (2400 x 1080 pixels) ще се наслаждаваш на живи цветове и чиста картина, за приятно потребителско изживяване.
12GB RAM
Памет
8GB LPDDR4X
С памет LPDDR4X (RAM) 8GB всичко се осъществява светкавично! Наслаждавай се на стабилност и изключителна реакция, когато отваряш приложения, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
512GB UFS 2.2
Място за съхранение
256GB UFS 2.2
С 256GB разширяемо място за съхранение (с карта microSD до 1TB, продава се отделно) винаги имаш на разположение полезни apps, игри, любими снимки, забавни видеа и други.
5.000 mAh
Батерия
5000 mAh
С поддръжка на 67W Turbo Fast Charging и батерия с капацитет 5000 mAh (typical) осигурява много часове автономия, така че да се наслаждаваш на възпроизвеждане на видео и игри!
 
 
Изключително тънки рамки за поглъщащо изживяване при гледане
За първи път в серията POCO M се използва дисплей Flow AMOLED на ниво флагман, за да ти предостави по-широк изглед с изключително тънки рамки. С ярки цветове, ясни изображения, двойни високоговорители и Dolby® Atmos, можеш да се насладиш на поглъщащо аудио-визуално изживяване.
 
 
Честота на опресняване 120Hz
Усети всяко скролиране, плъзгане и докосване по-гладко от всякога със 120Hz честота на опресняване (регулируема съответно в поддържаните приложения), поддържана за първи път в серията POCO M. Подходящата честота на опресняване може да бъде автоматично избрана в зависимост от това, което правиш, за отличен баланс между гладка работа и енергийна ефективност.
 
 
Тройна камера AI
Улови момента с тройната камера 64MP AI! OIS на серията POCO M помага за стабилна и ясна фотография по всяко време на деня. Осигури качеството на снимките си в режим 2x, с технологията за мащабиране в сензора, която ти предоставя много по-добро качество на изображението от нормалния цифров zoom, надхвърляйки всяко очакване. С Film Camera и Nature Filter подобри артистичния чар на фотографията си, добавяйки неограничено забавление и креативност.
 
 
Тройни сертификати TÜV Rheinland
С тройни сертификати TÜV Rheinland, можеш да се наслаждаваша на ниска синя светлина и зрително изживяване без трептене, за да не чувстваш толкова зрителна умора. Сертифицираният дисплей, подходящ за биологичния ритъм, помага за намаляване на напрежението на очите чрез регулиране на цветовата температура според използваното приложение и часа на изгрев и залез. Екранът дори допринася за намаляване на ефекта на светлината върху секрецията на мелатонин и подобряване на качеството на съня.
 
 
Мощен процесор Helio G99-Ultra TSMC 6nm
Този изключителен chipset осигурява идеален баланс между висока производителност и енергийна ефективност, с най-усъвършенствания процесор 6nm на серията POCO M, предоставяйки ти плавно и гладко изживяване, различно от всяко друго.
 
 
Висока скорост и повече място за съхранение
Високата скорост, която се постига с паметта LPDDR4X и мястото за съхранение UFS 2.2 е перфектната комбинация за по-плавен multitasking и повече пространство за съхранение. Също така в модели с 8GB RAM + 256GB пространство за съхранение, паметта може да се разшири до 16GB RAM — предлагайки по-бързо и гладко потребителско изживяване.
 
 
Интелигентен режим за зареждане
Зареждането 67W Turbo Fast Charging на серията POCO M помага за ефективност, производителност и бързо презареждане. Интелигентният режим за зареждане осигурява голяма издръжливост на батерията и увеличава скоростта на зареждане при ниско ниво на батерията, за да те освободи от стреса.
Film Camera OIS
 
Живот като на филм!
Вдъхновена от винтидж филмовата камера и персонализираните филмови рамки, новата Film Camera ти предлага 5 нови филмови филтъра и 3 филмови рамки, добавяйки удоволствие и креативност към фотографията. Първият оптичен стабилизатор на изображението (OIS) в серията POCO M предлага стабилна и ясна фотография с ярки детайли и по-малко размазване.
Smart Practical Design
 
Елегантен и изключително гъвкав
Наслади се на удобен захват благодарение на по-тънкото и по-леко тяло. Притежава опростен и тънък (7,98mm) стил с разделение на задния капак. Със сертификат IP54 и Corning® Gorilla® Glass 5 за двойна защита, 3,5mm изход за слушалки и NFC (NFC функциите може да варират на някои пазари).
Enhanced AI Algorithms
 
AI алгоритми
Пълен редизайн на архитектурата на камерата и интегриране на хардуер и софтуер за невероятно представяне, както никога досега. С Optical Fusion, Acceleration Engine, Bionic Detection, Ecosphere Engine, Color Engine и вътрешно сензорно увеличение за много по-отчетливи от нормалното цифрово увеличение снимки — които надхвърлят всички очаквания. 

Характеристики
    • Диагонал Range над 6"
    • Модел M6 Pro
    • Категория Втора SIM карта или MicroSD
    • Диагонал на дисплея 6.67 inches (16.9 cm)
    • Тип дисплей Amoled
    • Операционна система Android 13
    • Модел процесор Mediatek Helio G99
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 8 GB
    • Вградена памет 256 GB
    • Съвместима карта памет microSD до 1TB
    • Резолюция на камерата 64 + 8 + 2 megapixels
    • Предна камера 16.0 megapixels
    • Свързаност 4G
    • Bluetooth v5.2
    • Капацитет на батерията 5000 mAh
    • Водоустойчивост Да (IP54)
    • Тегло 179 g
    • Размери 16.14 x 7.4 x 0.8 cm
    • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. NFC
    • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
    • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >