Моята кошница

Samsung Galaxy A23 5G 128GB Black

Страхотна производителност, за да правиш повече неща наведнъж, великолепно зрително изживяване благодарение на 6,6-инчовия Infinity-V дисплей и перфектна система от камери, за да уловиш света от различна перспектива!
Каталожен номер: 4039882
439.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
Лизингови схеми ( от 33.66 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
    Общо 0

    С един поглед

    В мобилната мрежа за данни от следващо поколение силата на бързата 5G скорост променя начина, по който изживяваш и споделяш съдържание – от игри без накъсване и забавяне през стрийминг до ултрабързо изтегляне и споделяне на съдържание.

    Избери Galaxy A23 5G и ускори потребителското изживяване чрез смартфона си: включва 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G, впечатляващ FHD+ Infinity-V 6,6-инчов дисплей 120Hz, батерия с голяма автономия - капацитет 5000 mAh (типична стойност), отлична четворна камера (50MP Main + 5MP Ultrawide + 2MP Macro + 2MP Depth) с основен сензор 50MP AF OIS и портретен режим, както и предна камера 8 MP F2.2 (Wide).

    С красива визия, пръстов отпечатък отстрани, поддръжка на Google Pay чрез NFC, разширяемо място за съхранение чрез microSD карта (до 1TB, продава се отделно), Dolby Atmos® звук и усъвършенствани функции за сигурност, Galaxy A23 5G е тук, за да ти предостави страхотни функции и Galaxy изживяване.

    Samsung Galaxy A23 5G BLK
    Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G
    Процесор
    Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G
    Процесорът Snapdragon™ 695 5G включва 8x ядра (2x Kryo™ 660 Gold до 2,2GHz и 6x Kryo™ 660 Silver до 1,7GHz) и Adreno™ 619 GPU за висока производителност в приложения и игри.
    PLS LCD 120Hz
    Дисплей
    PLS LCD 120Hz
    С изключителен дисплей 6,6" с технология PLS LCD, Infinity-V дизайн и резолюция FHD+ (1080 x 2408 pixels) ще се наслаждаваш на филми и любими сериали с изключителни цветове и невероятен контраст.
    4GB RAM
    Памет
    4GB
    С 4GB памет устройството работи по-стабилно и ти позволява да отваряш приложения, да браузваш в интернет и да комуникираш по по-лесен и още по-приятен начин.
    64GB ROM Expand.
    Място за съхранение
    128GB
    Разполага с вградена памет 128GB (може да се разшири чрез карта microSD до 1TB, продава се отделно), за да съхраняваш любимите си приложения, песни, снимки и видеа, така че винаги на бъдат на твое разположение.
    5.000mAh + 25W
    Батерия
    5000mAh
    Батерията с капацитет 5000 mAh (типична стойност) и поддръжката на технология за бързо зареждане (Fast Charging) 25W осигуряват много часове автономия и скоростно зареждане съответно.
     
     
    По-жива и естествена картина с резолюция FHD+
    Дисплеят PLS LCD с диагонал 6,6" и резолюция FHD+ разполага с Infinity-V дизайн (предната камера се намира в малък V-образен отвор) и честота на опресняване 120Hz, любимото ти съдържание ще изглежда по-контрастно и гладко. Infinity-V дисплеят ти предлага безпроблемно изживяване, така че да имаш повече място за твоите social feed, онлайн статии и други!
     
     
    Система от камери, за да уловиш света от различна перспектива
    Системата от камери на Galaxy A23 5G пренася фотографията на следващото ниво. Снимай по-контрастни и ясни снимки с 50MP основна камера с OIS. Увеличи зрителното поле с ултраширокоъгълната камера. Подобно на човешкото око 5-мегапикселовата ултраширокоъгълна камера гледа света със зрителен ъгъл от 123 градуса, като добавя повече перспектива към твоите снимки. Настрой фокуса с камерата за дълбочина или улови малките детайли с макрокамерата. Оптичната стабилизация на изображението (OIS) осигурява стабилност и плавност на видеата, заснети с твоя Galaxy A23 5G. Картината остава ясна и детайлна дори при слаба осветеност.
     
     
    Страхотна батерия
    Батерията с капацитет 5000 mAh (типична стойност) ще ти позволи да продължиш да правиш това, което искаш, часове наред. Благодарение на поддръжката на технология за бързо зареждане (кабелно, 25W), само за 24 минути батерия се зарежда на 50%.
     
     
    5G скорости
    Остани свързан с по-бързи 5G мрежи с помощта на мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G, идеален за online (live) gaming и безпроблемен streaming с високо качество. С по-мощна CPU и GPU производителност в сравнение със своя предшественик (Galaxy A22 5G), имаш в ръцете си устройство, което идва от бъдещето, днес!
     
     
    Твоите данни и файлове са защитени
    Съхранявай личните си снимки, видеоклипове, файлове, приложения и данни в защитена папка на платформата Samsung Knox, която пази твоите данни и информация от злонамерени атаки. Добави парола или пръстов отпечатък, за да е сигурно, че само ти имаш достъп до своите данни. Вграден в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от зловреден софтуер и злонамерени заплахи.
    Storage + 1TB microSD
     
    Запази любимите си моменти
    Благодарение на голямото място за съхранение на Galaxy A23 5G, можеш да запазиш повече моменти, като също така можеш да го разшириш с карта microSD до 1TB (опциите за памет и поддръжката на microSD карта може да варират според държавата, microSD картата се продава отделно).
    Galaxy Ecosystem
     
    Galaxy интерфейс на свързване
    Galaxy A23 5G разширява изживяването при свързване с функцията Quick Share - за безжично прехвърляне на файлове или папки между Galaxy устройства (изисква се Wi-Fi и Bluetooth® връзка) и приложението Samsung Health, което анализира моделите ти на сън чрез Galaxy Watch. Позволява ти да получаваш съвети от професионалисти, за да останеш във форма.
    Dolby Atmos®
     
    Наслади се на невероятни моменти с Galaxy A23 5G
    Идва с 2 месеца безплатно използване на YouTube Premium (наличността варира според държавата) и поддръжка на Dolby Atmos® звук, за да се наслаждаваш на перфектен звук през слушалки Galaxy Buds!

    Характеристики
      • Диагонал Range над 6"
      • Модел Galaxy A23 5G
      • Категория Smartphones Dual SIM
      • Диагонал на дисплея 6.6 inches (16.76 cm)
      • Тип дисплей PLS LCD
      • Резолюция на дисплея 2408 x 1080 pixels
      • Операционна система Android 12
      • Процесор Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm)
      • Брой ядра на процесора 8
      • RAM памет 4 GB
      • Вградена памет 128 GB
      • Съвместима карта памет microSD до 1 TB
      • Резолюция на камерата 50 + 5 + 2 + 2 megapixels
      • Предна камера 8.0 megapixels
      • Свързаност 5G
      • Bluetooth v5.1
      • Капацитет на батерията 5000 mAh
      • Тегло 197 g
      • Размери 16.5 x 7.69 x 0.84 cm
      • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. NFC
      • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
      • Предна камера Range 2 MP - 8 MP
    Нуждаете се от помощ?
    Пишете ни!

    За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

    Виж повече >