Моята кошница

Samsung Galaxy S23 FE 8/256GB Cream

Вече всеки може да изживее епични моменти. Galaxy S23 FE позволява на повече хора да изпитат нещо необикновено. Със своята дълготрайна мощ и зашеметяващи нощни фотографии, този телефон ти помага да запазиш завинаги своите епични спомени!
Каталожен номер: 4359852
1249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
Лизингови схеми ( от 38.51 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Новото допълнение към серията Galaxy S23 се отличава с елегантен и издръжлив дизайн, мощен процесор, невероятна камера, която превръща нощта в ден и епичен дисплей, който вдъхва живот на съдържанието.

С красива, смела цветова палитра, която показва лукс и високо качество на изработка с алуминиева рамка и IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах, Galaxy S23 FE е проектиран да допълва идеално твоя стил. Със зашеметяващ 6,4" Dynamic AMOLED 2X дисплей (до 1450 nits пикова яркост) поддържа резолюция FHD+ (2340 x 1080 pixels) и HDR10+, за да се насладиш на почти всяко съдържание и видео от стрийминг услуги с отлични детайли.

С интелигентната регулируема честота на опресняване 60-120 Hz, осигурява гладко потребителско изживяване, а с алгоритъма Vision Booster ти позволява да виждаш всичко ясно дори при ярка слънчева светлина! С широкоъгълна камера 50 MP, ултраширокоъгълна камера 12 MP, 8 MP телефото камера с 3x оптичен zoom, гарантира красиви кадри, снимки и видеа, при всякакви условия.

Оборудван е с 8-ядрен процесор Exynos 2200 (4nm) с възможности 5G, Wi-Fi 6E и AI, който интегрира Xclipse 920 GPU с архитектура AMD RDNA 2 за ненадмината графика с ray tracing на ниво конзола! Батерията му е с капацитет 4500 mAh и поддържа супербързо кабелно зареждане, бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless Powershare).

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S22
Процесор
Samsung Exynos 2200
Процесорът Exynos 2200 разполага с 1x ядро Cortex-X2, 3x ядра Cortex-A710 и 4x ядра Cortex-A510 за висока производителност. В комбинация с Xclipse 920 GPU с архитектура AMD RDNA 2 предоставя ненадмината графика с ray tracing за gaming на ниво конзола.
Samsung Galaxy S22
Памет
8GB LPDDR5
С памет LPDDR5 (1.5X по-бърза от LPDDR4X) 8GB, смартфонът реагира с висока скорост на командите ти, предоставяйки изключително гладко потребителско изживяване, независимо от възпроизвежданото съдържание или работата, която вършиш.
Samsung Galaxy S22
Място за съхранение
256GB
С 256GB място за съхранение, можеш да имаш винаги на разположение цялата си колекция от снимки, песни и приложения.
Samsung Galaxy S22+
Батерия
4500 mAh
Батерията с капацитет 4500mAh и поддръжката на технология за бързо зареждане (fast charging) осигуряват много часове автономия и скоростно зареждане съответно. Поддържа също бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless PowerShare).
5G Support
Мрежа
5G
Благодарение на поддръжката на 5G мрежи, можеш да изтеглиш цял сезон от любимия си сериал за секунди, докато интернет връзката и streaming на видео се извършват изключително гладко, без прекъсвания или забавяния.
 
 
Луксозна конструкция, впечатляващ дизайн
Galaxy S23 FE следва емблематичния дизайн на серията Galaxy S23, като запазва нейната класическа естетика и много от практичните ѝ функции. Металното покритие дава усещане за лукс.
 
 
Естествени нюанси
Избери от красиви, естествени нюанси и модерни цветове, които са проектирани да допълват идеално стила ти.
 
 
Издръжливост, на която можеш да разчиташ
Със стъкло Corning® Gorilla® Glass 5, което предпазва предната част и гърба на неговия корпус, Galaxy S23 FE е създаден да издържи на предизвикателствата на всекидневието. Освен това е със степен на защита IP68 за устойчивост на вода и прах.
 
 
Епични кадри денем и нощем
Улови епичните моменти от живота с професионална камера, която превръща твоите кадри в произведения на изкуството, независимо дали са заснети през деня или през нощта. Благодарение на сензора с висока резолюция, твоите снимки ще бъдат ярки, ясни и детайлни. Тройната камера включва широкоъгълна 50 MP, ултраширокоъгълна 12 MP и телефото 8 MP с оптичен zoom 3x.
 
 
Страхотни нощни видеа
Не позволявай на слабата светлина да те спре да снимаш. Изображението от твоите нощни видеа остава ясно и стабилно дори на тъмно, благодарение на Nightography камерата.
 
 
Nightography
Този смартфон променя начина, по който възприемаш и улавяш света наоколо при слаба светлина. Цветовете остават ярки, а шумът в изображенията е сериозно редуциран. Благодарение на мощната система от камери, твоите кадри остават ясни и пълни с детайли, независимо дали си в полумрака по време на концерт на любимата ти група или на други слабо осветени места.
 
Вдъхни нов живот на старите спомени
Преоткрий ценните си спомени с Photo Remaster, който вдъхва нов живот на твоите стари или размазани снимки.
 
Невероятно бързо зареждане
Не само поддържа супербързо зареждане (батерията се зарежда на 50% за 30 минути), но и бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless PowerShare), за да зареждаш Buds или часовника си.
Samsung Galaxy S23 FE
 
Семейство Galaxy FE
Семейството на Galaxy FE те свързва с хората, които обичаш. Серията Galaxy FE е проектирана, за да се свързват безпроблемно Galaxy S23 FE, Tab S9 FE и Buds FE.
 
 
Тайната на зашеметяващите селфита
Разкрий истинската си същност с натурално изглеждащи селфита, направени с предната камера. Независимо от избрания ъгъл, кадрите остават ясни и наистина впечатляващи.
 
 
Снимки с невероятна детайлност
Почувствай радостта от запечатването на важни мигове от живота ти с камера с висока резолюция, която ще улови дори фини детайли от околната среда.
 
 
Ярка и завладяваща картина
Всеки детайл оживява на Dynamic AMOLED 2x дисплея, независимо дали екранът е затъмнен или е настроен на максимална яркост. Функцията Eye Comfort Shield редуцира вредната синя светлина и предпазва очите ти в тъмното.
 
 
Перфектна видимост дори при слънчева светлина
Vision Booster оптимизира настройките на твоя дисплей, така че да го виждаш ясно, дори когато навън е слънчево. Освен това адаптивната честота на опресняване 120Hz ти гарантира плавно скролване и поглъщащо зрително изживяване.
 
 
Процесорна мощ за всичко!
Благодарение на мощния 8-ядрен процесор, смартфонът се справя брилянтно с всяка задача, която му поставиш - от игри и гледане на сериали до снимане на видео и работа в режим Multitasking.
 
 
Батерия, на която можеш да разчиташ
Сега можеш да се наслаждаш на необходимата автономия за всички неща, които обичаш, с интелигентна батерия, която те държи свързан през целия ден и през нощта (до 21 часа възпроизвеждане на видео).

Характеристики
    • Диагонал Range над 6"
    • Модел Galaxy S23 FE
    • Категория Smartphones Dual SIM
    • Диагонал на дисплея 6.4 inches (16.26 cm)
    • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
    • Резолюция на дисплея 2340 x 1080 pixels
    • Операционна система Android 13
    • Процесор Exynos 2200
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 8 GB
    • Вградена памет 256 GB
    • Резолюция на камерата 50 + 8 + 12 megapixels
    • Предна камера 10.0 megapixels
    • Flash LED
    • Свързаност 5G
    • Bluetooth Bluetooth 5.3
    • Водоустойчивост Да (IP68)
    • Капацитет на батерията 4500 mAh
    • Тегло 209 g
    • Размери 15.8 x 7.65 x 0.82 cm
    • Други характеристики Sim карта - Nano Sim & e-SIM. NFC
    • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
    • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >