Моята кошница
0% лихва

Samsung Galaxy Z Flip6 12/256GB 5G Silver

Каталожен номер: 4586743
2349.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 783.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Samsung Galaxy Z Flip6 идва освежен с нови функции, пълен с творческо вдъхновение, стил, който ще харесаш и силата на Galaxy AI!

С нов, по-тънък механизъм на пантите с двойна релса, не оставя празнини в сгънатото устройство и е по-устойчив на удари и остри предмети, а любимата функция "Flex" се завръща.

Galaxy Z Flip6 разполага с вътрешен сгъваем дисплей Dynamic AMOLED 2X 6,7" с резолюция FHD+ (2640 x 1080 pixels) с адаптивна честота на опресняване 1-120Hz, което ти позволява да се наслаждаваш на изображения и видео с изключително качество. Камерата 10MP (f:/2.2) се намира в незабележим отвор в сгъваемия екран. Нарича се FlexCam, тъй като следва динамичния ти начин на живот(hands-free selfies, стрийминг на живо и т.н.).

Запознай се с Flex Window! От 1.9" вече 3,4" Super AMOLED за работа с основни приложения, без да отваряш смартфона (отговор на съобщения, карти, YouTube) и да го персонализираш повече с изображения и функционални уиджети! Новата 50MP основна камера (f:/1.8) е широкоъгълна и разполага с оптична стабилизация (OIS), а допълнителната 12MP е ултраширокоъгълна (f:/2.2) за отлични снимки дори при слаба светлина (Nightography).

Galaxy Z Flip6 е оборудван с мощния чип от ново поколение Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 3 for Galaxy (4nm) в комбинация с 12GB LPDDR5 RAM за изключителна гладкост и висока производителност в игрите, приложенията за обработка на видео или снимки и разбира се при multitasking. Поддържа 5G мрежи за високи скорости, като също така разполага с батерия 4000 mAh с поддръжка на супер бързо зареждане, бързо безжично зареждане 2.0 и обратно безжично зареждане за твоите Galaxy Buds! И всичко това със стилна визия, невероятно качество, фантастични цветове и издръжливост! Galaxy AI е следващото ниво в снимките ти с нови портретни ефекти, превод в реално време и Chat Assist, които ще ти помогнат да "разговаряш" с приятелите си по-добре от всякога!

Samsung Galaxy Z Flip 6 12/256GB 5G Blue
Snapdragon® 8 Gen 3 For Galaxy
Процесор
Snapdragon® 8 Gen 3 For Galaxy
Мощният Snapdragon® 8 Gen 3 идва с 8 ядра Qualcomm® Kryo™ (4nm), Snapdragon™ X75 5G Modem, Qualcomm® FastConnect™ 7800, Qualcomm® Adreno™ 750 GPU и Qualcomm® Hexagon™ NPU.
256GB Storage
Място за съхранение
256GB
С 256GB място за съхранение за снимки, любими песни и всички apps, от които се нуждаеш.
12GB RAM
Памет
12GB
С 12GB RAM смартфонът реагира бързо на командите ти, предоставяйки гладко потребителско изживяване, независимо от съдържанието, което се възпроизвежда или задачата, която се изпълнява.
4.000mAh
Батерия
4000mAh
С батерия 4000 mAh твоят смартфон осигурява голяма автономия, която може да достигне до 2 дни!
5G Networking
Мрежа
5G
Благодарение на 5G поддръжката, ще се наслаждаваш на невероятни скорости downloading/uploading и ще гледаш съдържание от услуги video streaming без забавяне и насичане.
 
 
Портретите преминават на следващо ниво

Galaxy AI ти дава възможност да правиш невероятни портретни снимки с ярки цветове, ясни контури и автентични изражения на лицето. Замъгляването на фона ще изглежда още по-естествено. Прави по-ярки и ясни кадри с 50MP камерата на Galaxy Z Flip6. FlexCam използва функцията Auto Zoom*, за да приближава или отдалечава обектите в кадъра, и дава възможност за преглед на FlexWindow за истински хендсфри селфита.

*Функцията Auto Zoom е налична във FlexMode и за основната камера. Автоматичното увеличение ще се изключи, ако увеличението бъде настроено ръчно. Ограничено е при слаба осветеност на средата. Може да не работи, ако устройството се движи или ако обектът е твърде близо.

 
 
Страхотен вътрешен дисплей, който се сгъва!
Вътрешният, сгъваем дисплей Dynamic AMOLED 2X има диагонал 6,7" и поддържа резолюция FHD+ (2640 x 1080 pixels), предлагайки завладяващо изживяване при гледане. Наслади се на богати цветове и висока резолюция дори при ярка слънчева светлина. Дисплеят разполага с адаптивна честота на опресняване 1-120Hz за интуитивно скролиране и пестене на енергия, като ти позволява да се наслаждаваш на изображения и видеа или да играеш игри с изключителна плавност и яснота. Потребителското изживяване е подобрено от стерео високоговорителите с поддръжка на Dolby Atmos.
 
 
С Interpreter & Galaxy AI вече няма да имаш езикови бариери
Чувстваш се изгубен в превода? Galaxy Z Flip6 е твоят помощник в комуникацията – работи като твой личен преводач.
*Interpreter изисква влизане в Samsung Account. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. Наличността и поддържаните функции може да варират според държавата, региона или доставчика. Наличността на поддържаните езици може да варира.
 
 
Открий подходящия стил на съобщенията си с Chat Assist
Напиши съобщение и остави Chat Assist да твори. Ще ти покаже алтернативни предложения в приятелски, професионален, непринуден стил или дори с емотикони и хаштагове!
 
 
Най-дълготрайната батерия на Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip6 разполага с най-голямата батерия на Flip досега. Благодарение на нея и процесора Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy можеш да говориш, да изпращаш текстови съобщения или да играеш през целия ден.

 

 
 
Първокласен дизайн, който се откроява
Със своя нов флуиден дизайн, Galaxy Z Flip6 е модерен, тънък и елегантен. Украси Flex Window според стила си!
Ανθεκτικό εσωτερικά και εξωτερικά!
 
Здрав отвътре и отвън!
Galaxy Z Flip6 е проектиран да бъде изключително издръжлив отвътре и отвън. Също така вътрешният дисплей е подсилен, особено в сгъваемата част (издържа поне 200 000 сгъвания). Затваря се напълно и не оставя празнина, през която може да попадне прах върху дисплея. Разполага с алуминиева рамка Armor и защита Corning® Gorilla® Glass Victus®2.
Αντέχει στο νερό!
 
Издържа на вода!
Благодарение на сертификата IP48, Galaxy Z Flip6 издържа на вода. Това означава, че въз основа на лабораторни условия може да издържи на потапяне в прясна вода на дълбочина от 1,5 м за 30 минути (не е подходящ за използване в басейни или море).
Προσβασιμότητα για όλους
 
Достъпност за всички
Можеш да транскрибираш речи, да увеличаваш текст и снимки и да чуваш всички опции и всичко, което докоснеш на дисплея. С уникалните функции за достъпност дори хора с ограничени зрение и слух могат да се насладят на изживяването Galaxy!

Характеристики
    • Диагонал Range над 6"
    • Модел Galaxy Z Flip 6
    • Диагонал на дисплея 6.7 inches (17 cm) / 3.4 inches (8.64 cm)
    • Тип дисплей FHD+ Dynamic AMOLED 2X / Super AMOLED
    • Резолюция на дисплея 2640 x 1080 pixels
    • Операционна система Android 14
    • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 12 GB
    • Вградена памет 256 GB
    • Резолюция на камерата 50 + 12 megapixels
    • Предна камера 10.0 megapixels
    • Свързаност 5G
    • Капацитет на батерията 4000 mAh
    • Тегло 187 g
    • Размери Разгънат: 16.5 x 7.2 x 0.7 cm. Сгънат: 8.5 x 7.2 x 1.5 cm
    • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
    • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >