Моята кошница
0% лихва

Sony Xperia 5 IV 128GB 5G Black

Креативност в компактни размери! Xperia 5 IV е специално създаден за творчество в движение – от запис с високо качество и фотография до gaming за мобилни устройства и поточно предаване на живо!
Каталожен номер: 4054415
1999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 666.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Включвайки много от мощните функции на флагмана Xperia, но в по-компактен дизайн, Xperia 5 IV е първокласен смартфон, който може красиво да улавя неповторими моменти.

Първият смартфон от серията Xperia 5, който разполага с AE в реално време (Real-time Eye AF) и проследяване в реално време (Real-time tracking) на всички обективи за заснемане на перфектни портрети, предна камера 12MP за страхотни селфита и видеа дори в тъмни сцени, BRAVIA CORE за Xperia, безжично зареждане и споделяне на батерията.

С технологии, които се откриват във водещите камери от серията Xperia 1 IV и Alpha™, като Eye AF и Object Tracking, Xperia 5 IV ги интегрира в компактен дизайн, за да гарантира, че никога няма да загубиш "този" специален момент. Сензорите за изображения със скорост на четене от 120 кадъра в секунда и 3-те обектива осъществяват запис на забавен каданс 4K120 (до 5 пъти), така че можеш да заснемеш живота си както никога досега.

Подсилен с Corning® Gorilla® Glass Victus® в предната и задната част, със сертификат IP65/68 за устойчивост на вода и прах, Snapdragon® 8 Gen 1 Chipset и мощна батерия 5000 mAh, позволява да създаваш впечатляващо съдържание и да го споделяш лесно!

Sony Xperia 5 IV 128GB 5G BLK
Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform
Процесор
Snapdragon® 8 Gen 1
Мощният Snapdragon® 8 Gen 1 идва с 8x ядра Qualcomm® Kryo™ (4nm), Snapdragon™ X65 5G Modem, Qualcomm® FastConnect™ 6900 (WiFi 6E) и Qualcomm® Adreno™ 730 GPU.
128GB UFS + 1TB microSDXC
Място за съхранение
128GB UFS
С вградена памет 128GB UFS (приема и карта microSDXC до 1ΤΒ, продава се отделно) имаш място за приложения, снимки, видеа, музика, файлове и от каквото още имаш нужда.
8GB RAM
Памет
8GB
С 8GB RAM всичко става светкавично! Наслади се на стабилност и изключителна реакция, когато отваряш приложения, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
5.000 mAh + STAMINA + Battery Share
Батерия
5000 mAh
Батерията е с капацитет 5000 mAh за много часове автономия. Разполага с възможност за бързо зареждане чрез USB PD, регулируемо зареждане Xperia, функция STAMINA и Battery Share.
5G Networking
Мрежа
5G
С пето поколение мрежа 5G, теглиш цял сезон на любимия си сериал за секунди, а internet връзката е без прекъснвания и забавяне.
 
 
Заснемай моментите като творец
С Xperia 5 IV заснемането на живота ти на видео може да е много по-лесно. И няма как да получиш по-добри резултати, отколкото с усъвършенстваната технология на фотоапаратите Alpha. Независимо дали снимаш човек, или животно, автофокусът засича окото на обекта и поддържа фокуса върху него, докато обектът се движи. Наличен за всички обективи, той ти помага да създаваш по-прецизно и професионално изглеждащо видео съдържание, което да споделяш онлайн. Който и обектив да използваш, можеш да драматизираш ежедневните моменти с 4K HDR 120 fps. Освен това може да избереш настройки на кадрова честота за заснемане на клипове на забавен каданс до 5x.
 
 
Прави перфектни портрети
Притежавайки технологията на най-новите фотоапарати Alpha, с Xperia 5 IV е лесно да правиш снимки с изключително качество точно като професионален фотограф. С Real-time Eye AF можеш да създаваш изумителни портрети, независимо дали снимаш хора, или животни. Дори ако обектът е в движение или едното око е покрито, ще заснемеш прекрасни снимки, пълни с енергия и изразителност. Технологията Real-time Tracking може да локализира с точност и да се фокусира върху един обект, продължавайки да го следи, дори и временно да излезе от кадъра.
 
 
Бъди креативен с избор между три обектива
Осъществи визията си с избор на обектив – свръхширок 16mm, широкоъгълен 24mm и телеобектив 60mm. И трите предлагат 4K HDR видеозапис със 120 fps, автофокус по око и проследяване на обекта. Благодарение на гладкото приближение можеш да нагласяш фокусното разстояние, докато записваш видео, без намаляване на качеството на изображението или затъмнения, когато преминаваш от един обектив на друг.
 
 
Потопи се в неповторимо зрително изживяване
Потопи се в зашеметяващата FHD+ HDR OLED 120 Hz честота на опресняване на дисплея. 6,1-инчовият широк дисплей с формат 21:9 ти дава възможност напълно да се вглъбиш в любимите си филми или телевизионни предавания. Xperia 5 IV разполага с най-яркия досега FHD+ дисплей на Sony, който е с до 50% по-ярък от предишния модел, като прави както разглеждането, така и създаването на съдържание в условия на ярка осветеност по-лесни. HDR Drive в реално време възпроизвежда градацията на преекспонирани зони и такива с намалена експозиция и ги показва на екрана гладко. Освен това подобрява видимостта чрез увеличаване на контраста според средата. Можеш също да се насладиш на качествен звук Dolby Atmos® в сътрудничество със Sony Pictures Entertainment със слушалките или Full-stage stereo високоговорители.
 
 
Бърз, мощен, готов за всичко!
Платформата за мобилни устройства Snapdragon® 8 Gen 1 осигурява революционна производителност и иновации в областта на изкуствения интелект, игрите и интерфейса на свързване. За висококачество теглене и безкомпромисно streaming съдържание, дори и при файлове с висока резолюция, Xperia 5 IV предоставя изключително бърза връзка 5G. Wi-Fi 6E предлага отлична връзка с по-висока скорост, по-малко забавяне и подобрен интерфейс, когато много устройства са в една и съща мрежа. И има възможност за свързване към честотна лента 6 GHz.
 
 
Играй като професионалист
Разработен съвместно с професионални eSports геймъри, Xperia 5 IV е пълен с печелещи игрите функции, а също така е готов и за висококачествен запис и streaming. Ускорителят за игри е твоят gaming център за управление, който ти позволява да персонализираш функциите и настройките, за да създадеш перфектното gaming изживяване и да увеличищ шансовете си за победа. Решаващ за играчите и стриймърите в електронните спортове, позволява да променяш настройките като аудио, дисплей и докосвания, без да прекъсваш играта и да нарушаваш концентрацията си. С широкия си дисплей с формат 21:91 Xperia 5 IV ти дава по-обхватен поглед върху действието. Това може да е разликата между победата и загубата.
 
 
Звук, настроен съвместно със Sony Music Entertainment
Xperia 5 IV комбинира автентично слушателско изживяване със запис на музика с високо качество, настроено съвместно със Sony Music Entertainment. С 360 Reality Audio музиката никога не е била толкова завладяваща и реалистична. А с Xperia 5 IV можеш да се насладиш на изживяването чрез кабелни или безжични слушалки. DSEE Ultimate повишава качеството на цифровата музика с AI за автоматично подобряване на аудио честотата и динамичния обхват в реално време. Подобрените високи и ниски диапазони доближават всяка песен до High-Resolution Audio качество. Работи с кабелни или безжични слушалки, на локални файлове и дори услуги за поточно предаване. В сравнение с традиционната връзка най-новото Bluetooth® LE Audio ти позволява да се наслаждаваш на музика с по-ниско закъснение, когато използваш безжични слушалки.
 
 
Първокласният дизайн среща творчество без усилие
Обединявайки висококачествени материали с осезаем, пасващ в ръката дизайн, креативността е в основата на Xperia 5 IV. Компактен и лек, Xperia 5 IV се побира лесно в джоба ти, за да е готов да отиде там, където те отведе вдъхновението.
 
 
Необходимата енергия!
С батерия 5000 mAh и адаптивно зареждане, което позволява животът на батерията да бъде удължен до 3 години (животът на батерията зависи от употребата), Xperia 5 IV предлага изобилие от мощност. Когато ти трябва заряд, можеш бързо да я заредиш до 50% само за 30 минути със зарядното устройство XQZ-UC1 (продава се отделно и съвместимостта може да варира). Xperia 5 IV поддържа безжично зареждане, както и режим за споделяне на батерията, така че можеш лесно да поддържаш всичките си устройства заредени и готови за работа.
Air Noise Filter
 
Най-доброто след звукозаписното студио
Независимо дали се намираш на тихо място, или в резонираща стая, Music Pro на Xperia 5 IV ти позволява да записваш глас лесно без външен микрофон. Xperia 5 IV разполага с първокласна аудио технология за високоефективно филтриране на шума от вятъра. Така че, когато записваш видеа с хора, които говорят, можеш да чуеш какво казват по-ясно.
AF/AE HDR Burst
 
До 20 fps AF/AE HDR снимане в сериен режим на всички обективи
До 20 fps продължително снимане в сериен режим, допълнено с автофокус и автоматична експонация, ти позволява да заснемаш безценните моменти за части от секундата. А HDR гарантира плътен цвят и контраст, независимо от условията на осветеност.
Xperia 5 IV BIONZ X™
 
Заснемане в условия на слаба осветеност
Xperia 5 IV разполага с голям сензор за улавяне на повече светлина и BIONZ X™ за мобилни устройства, за да осигури изключителни резултати при всякакви условия на осветеност. Optical SteadyShot™ с FlawlessEye™ комбинира увеличената скорост на четене на сензора за изображения с оригиналния алгоритъм на Sony за оптична стабилизация на изображението Super SteadyShot.
BRAVIA CORE For Xperia
 
BRAVIA CORE за Xperia
Като потребител на BRAVIA CORE за Xperia можеш да избираш от стотици модерни издания и класически блокбъстъри от Sony Pictures Entertainment и да им се насладиш с високо качество на 21:9 широкия екран на Xperia 5 IV. Отиди зад кулисите със Studio Access и се наслади на подобрени IMAX® заглавия и завладяващ звук от DTS, всички включени в BRAVIA CORE за Xperia.
Super Zoom 180mm
 
Zoom със супер разделителна способност (до 180mm) с AI
За разлика от традициония цифров zoom, Xperia 5 IV предлага ново приближение с AI и супер разделителна способност (до 180mm), което използва обработката с AI на Sony за възстановяване на детайли и резолюция в снимките.
Stereo Speakers + 3,5mm
 
Широколентови стерео високоговорители
Xperia 5 IV разполага с мощни широколентови стерео говорители, които ти позволяват да се насладиш на завладяващ висококачествен звук, независимо дали си пуснал музика, гледаш видео, или играеш. Xperia 5 IV също има жак за слушалки 3,5mm, в който са използвани материали и електронни компоненти с превъзходно качество, за да осигурява звук с висока достоверност.

Характеристики
    • Диагонал Range над 6"
    • Модел Xperia 5 IV
    • Категория Smartphones Dual SIM
    • Диагонал на дисплея 6.1 inches (15.49 cm)
    • Тип дисплей FHD+ HDR OLED
    • Резолюция на дисплея 2520 x 1080 pixels
    • Операционна система Android 12
    • Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 8 GB
    • Вградена памет 128 GB
    • Съвместима карта памет microSDXC до 1TB
    • Резолюция на камерата 12 + 12 + 12 megapixels
    • Предна камера 12.0 megapixels
    • Flash Да
    • Bluetooth v5.2
    • Свързаност 5G
    • Капацитет на батерията 5000 mAh
    • Водоустойчивост Да (IP68)
    • Тегло 172 g
    • Размери 15.6 x 6.7 x 0.82 cm
    • Други характеристики Sim карта - Nano Sim & eSim. NFC. Dual Stand By
    • Задна камера Range 12 MP - 25 MP
    • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >