Моята кошница

Amazfit Bip 3 Black

С лек и тънък корпус, който ще задоволи ежедневните потребности от здраве и спорт!
Каталожен номер: 4252322
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Amazfit Bip 3 е отлична комбинация от функционалност, технологично съвършенство и страхотен стил. Създаден е, за да допълва или подчертава стила ти, като в същото време предоставя информация за различни фази от ежедневието ти, като например когато спортуваш, слушаш музика или спиш.

Цветният "always-on" дисплей 1,69" с резолюция 240 x 280 pixels е идеален за използване на открито, а благодарение на лекия (само 33,2 грама) и тънък корпус (9,65mm), е особено удобен за ежедневна употреба.

Amazfit Bip 3 поддържа над 60 спортни режима, водоустойчив е (5 ΑΤΜ), дава възможност за измерване на сърдечната честота и насищането на кръвта с кислород (оксиметър, SpO2) и има автономия до 14 дни. Просто няма да го свалиш от ръката си!

Amazfit Bip 3 Pro
Тип дисплей
TFT
Разполага с изключителен цветен сензорен дисплей с технология TFT 1,69" и резолюция 240 x 280 pixels, който е четлив и във външна среда.
Автономия
14 дни
При нормална употреба автономията на устройството достига 14 дни. Батерията е с капацитет 280 mAh, при интензивна употреба, осигурява до 7 дни автономия.
Amazfit Bip 3 Pro
Съвместимост
Android 7.0+ & iOS 12.0+
Напълно съвместим е с устройства с операционна система Android 7.0 или по-нова версия и iOS 12.0 или по-нова версия.
HUAWEI WATCH FIT Water Resistant
Водоустойчивост
5ΑΤΜ
Устройството е водоустойчиво (5ΑΤΜ) и можеш да го използваш в плитки води (басейн или море), но не при гмуркане или дейности на голяма дълбочина.
JBL
Свързване
Bluetooth® 5.0
Часовникът поддържа Bluetooth® 5.3 за свързване с любимото ти устройство, Android или iOS.
 
 
Виж повече. Прави повече.
Готов ли си за истински smartwatch? Потопи се в изключително големия и цветен HD дисплей и виж всичките си входящи обаждания, съобщения, напомняния и данни за здравето и физическото състояние, с впечатляващо качество.
 
 
Изключително мощен. Изключително тънък.
Готвиш се за пътешествие? Зареди напълно часовника преди да тръгнеш и го изключи от контакта за до две седмици. Часовникът разполага с мощна батерия в своя ултратънък и лек корпус, така че можеш да вземеш нещо по-важно от зарядно в куфара си.
 
 
Плувай с Bip
С водоустойчивост от 5 ATM, за да плуваш без притеснение. Часовникът може да следи данните за дейността ти с режима за плуване в открити води.
 
 
60+ спортни режими
Получавай данни за всички твои любими спортове като ходене, бягане и колоездене, както и тренировки в свободна форма като силови, йога и безплатни тренировки. Издигни аеробно-кардио фитнеса си на следващо ниво с функцията Target Pace на часовника, която ти позволява да задаваш и надминаваш целите си.
 
 
Повиши нивото с измерване SpO2
Чувстваш се изтощен? Или искаш да повишиш нивото? Използвай интелигентно часовника, за да измериш лесно насищането на кръвта си с кислород само за 25 секунди, за да разбереш веднага физическото си състояние.
 
 
Следи сърдечния си ритъм през целия ден
Следи най-важния мускул в тялото си. Часовникът следи пулса ти през целия ден и те информира, ако се увеличи и е извън нормалните граници. Можеш дори да провериш дали тренираш в целевата зона на сърдечната честота.
 
 
SomnusCare™. Спи и сънувай с Bip
Проследявай сънищата си през етапите на съня (лек, дълбок и REM). Устройството ще следи качеството на съня ти, за да си почиваш достатъчно.
 
 
По-малко стрес, максимална релаксация
Не позволявай на стреса да забави напредъка ти - използвай часовника, за да следиш нивата на стрес през целия ден. Или ако почувстваш дискомфорт в някакъв момент, отпусни се с вграденото в часовника дихателно упражнение.
 
По-голяма картина на здравето ти
Системата за оценка PAI взема предвид ежедневните дейности, плюс всичките ти данни за здравето и тренировките, като след това ги преобразува в резултат, само за теб.
Amazfit Bip 3 Pro
 
Следи цикъла си!
Дамите могат да използват часовника, за да запишат текущия си менструален цикъл и Amazfit Bip 3 ще предостави прогнози и напомняния за предстоящи менструални и фертилни периоди, за да им помогне да планират надеждно.
 
Свързване със Zepp app
Zepp app на смартфона ти показва данни за здравето и тренировките и техния анализ, разполага с магазин за циферблати на часовника, предоставя системни актуализации и улеснява управлението на smart устройства.

Характеристики
    • Модел Bip 3
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.7 inches (4.3 cm)
    • Резолюция на дисплея 240 x 280 pixels
    • Съвместимост Android / iOS
    • Bluetooth version v5.0
    • Автономия на батерията 14 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / Изпращане на съобщения SMS/ MMS / SpO₂ Tracking / Изминато разстояние / Крачкомер
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >