Моята кошница

Apple Watch Series 9 45mm Pink Case Light Pink Sport Loop

Каталожен номер: 4321200
915.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 34.57 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Apple Watch Series 9 ти помага да останеш свързан, активен, здрав и в безопасност. Разполага с функцията Double Tap, магически начин за взаимодействие с Apple Watch, още по-ярък дисплей и Precision Finding за iPhone. 

 

Apple watch 9
 
 
Защо Apple Watch Series 9
Необходимият спътник за здравословен живот сега е още по-силен. Процесорът S9 позволява на дисплея да бъде много ярък, както и магически нов начин за бързо и лесно взаимодействие с Apple Watch, без да се налага да докосваш дисплея. Разширените функции за здраве, безопасност и активност предоставят помощ, когато имаш нужда. Преработените приложения в watchOS ти дават повече информация с един поглед.
 
 
Нулев въглероден отпечатък

Apple Watch Series 9 в комбинация с последния Sport Loop има нулев въглероден отпечатък. Научи повече за ангажимента на Apple към околната среда на apple.com/2030.

 
 
Усъвършенствани функции за здраве

Следи нивото на кислород в кръвта си. Виж колко време си прекарал в REM, Core или Deep сън с фазите на съня. Температурният сензор предоставя интересна информация за общото благосъстояние и наблюдение на цикъла. Наблюдавай също психологическото си състояние, което ще ти помогне да развиеш емоционалното си осъзнаване.

 
 
Силен партньор за фитнес

Приложението Workout предлага различни начини на тренировка и разширени показатели за повече информация относно ефективността на упражненията.

 
 
Иновативни функции за безопасност

Засичането на падане или на злополука може да те свърже със службите за спешна помощ в случай на падане или сериозна автомобилна катастрофа. А Emergency SOS ти позволява да се обадиш за помощ с натискането на един бутон.

 
 
Съвместимост

Работи безпроблемно с устройствата и услугите на Apple. Отключвай автоматично своя Mac. Получавай приблизително разстояние и указания за намиране на твоя iPhone с Precision Finding на поддържани модели iPhone. Apple Watch Series 9 изисква iPhone Xs или по-нова версия с iOS 17 или по-нова версия.

 
 
Богат избор

С богат избор от стилове, материали и цветове на каишките, както и с впечатляващи и функционални циферблати с много детайли, съобразени с интересите ти, можеш да промениш часовника си според настроението ти или повода.

 
 
Невероятна устойчивост

Не се чупи лесно, сертифициран е за устойчивост на прах с IP6X и е водоустойчив до 50 метра.

 
 
Остани свързан
Изпрати съобщение, приеми обаждане, слушай музика и подкасти, и получавай нотификации в движение. Apple Watch Series 9 (GPS) работи с твоя iPhone или с Wi-Fi, за да те държи във връзка.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Watch Series 9
    • Размер на дисплея 2 inches (5.08 cm)
    • Резолюция на дисплея 396 x 484 pixels
    • Тип дисплей Always On Retina Display
    • Съвместимост iOS
    • Bluetooth version v5.3
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • GPS Да
    • Тип батерия Li-Ion
    • Автономия на батерията До 18 часа / 36 часа (Low Power Mode)
    • Други характеристики Apple Pay. Crash detection. Emergency SOS. Измерване на телесната температура. Барометър. Електронен компас. Памет за дейности
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >