Моята кошница

Garmin Fenix 6 Sapphire Black DLC

Серията Fēnix 6 е новото поколение върхови smartwatches с GPS, с възможност за измерване на сърдечен ритъм, сензор Pulse Ox, усъвършенствани функции, уникален дизайн и Garmin Pay!
Каталожен номер: 3486788
1759.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 54.24 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Вземайки предвид преживяванията на спортисти и авантюристи, серията Fēnix 6 е предназначена за всички, които преодоляват ограниченията! 

С елегантен дизайн, нови функции и още по-впечатляваща автономия на батерията, Fēnix 6 предефинира категорията на Multisport GPS часовниците. Оптимизиран е за използване на открито, с корона от неръждаема стомана, сапфирено покритие и каса от подсилен с влакна полимер. Разполага с Always-On дисплей 1.3" с технология MIP (260 x 260), водоустойчивост 10 ATM и предоставя автономия 14 дни (Smartwatch Mode).

Създаден, за да приеме всяко предизвикателство, подхожда на всеки начин на живот - с Pulse Ox, сензори за навигация, вградени профили на дейности, нови функции за управление на батерията, безконтактно плащане Garmin Pay, smart нотификации и още много!

Turbo-X
Turbo-X
Водоустойчив
100m

Водоустойчив на дълбочина до 100 метра (10ATM), за да можеш да го носиш, докато вали, плуваш в басейна или практикуваш водни спортове.

Turbo-X
Съвместимост
iOS & Android

Прехвърли на телефона си цялата информация за интензивността на ежедневната ти тренировка, тъй като Garmin Fēnix 6 е съвместим с Android и iOS, за ефективни синхронизации!

 

Turbo-X
Автономия
36 часа с GPS

Тренирай цял ден на стадиона, в басейна или във фитнеса. Автономията на батерията достига 36 часа в режим на GPS, 72 часа в енергоспестяващ режим Max Battery GPS и 28 дни в режим Expedition GPS.

 
 
Изключително устойчив!

Носи Fēnix 6 със същия комфорт, с който носиш ежедневния си часовник. Изключително устойчивата му конструкция (тествана с американския военен стандарт 810 за издръжливост на топлина, вибрации и вода), каишките QuickFit, винаги активният дисплей с кристал Corning® Gorilla® Glass 3, неръждаемата антена (GPS, GLONASS, Galileo) за неповторима точност и задният капак от кована стомана предоставят усещане за сигурност, съчетавайки спорт, приключение и стил!

 
 
Сърдечен ритъм от китката!

С подобрена технология на оптичния сензор за сърдечен ритъм, който измерва интензивността на спортните ти активности, както и променливостта на сърдечната честота, Fēnix 6 може да изчисли нивото на стрес, като вече поддържа и дейности във водата. Успоредно с това, поддържа и измерване на пулс при активности в морето, без използването на външен сензор за сърдечен ритъм!

 
 
Уникални функции

Познавайки аеробните и анаеробните ползи от тренировките, Fēnix 6 интегрира усъвършенствани функции, които адаптират тренировката към нуждите ти. Уникалната функция PacePro ти помага да запазиш ритъма си, докато тичаш, а сензорът Pulse Ox помага да се аклиматизираш при смяна на надморската височина и проследява съня ти, използвайки светлинни лъчи на китката ти, за да изчисли колко добре тялото ти абсорбира кислорода!

 
 
Body Battery™

Използвай предварително заредени профили за дейности като бягане, плуване, колоездене, гребане и други! Оптимизирай енергийния резерв на тялото си според променливостта на сърдечния ритъм, стреса, съня и други данни, които те информират дали си готов за действие или имаш нужда от почивка. Успоредно с това, отчита и регистрира дейностите и най-важните индекси на физическото ти състояние, като предоставя съвети за възстановяване, прогноза за постижения в състезанието и перфектното време за финал (базиран на текущото максимално VO2 число).

 
 
Smart нотификации и Garmin Pay

Garmin Fēnix 6 ти позволява да получаваш мейли, съобщения и нотификации на китката на ръката си от съвместими iOS/Android устройства, а чрез метода за безконтактни плащания Garmin Pay, избягваш забавянията на касите (където е налично).

Turbo-X
Управление на енергията

Сега можеш да проследяваш как различните настройки и сензори влияят на ефективността на батерията, за да правиш необходимите настройки, докато се движиш.

Turbo-X
Функции за сигурност

Ако имаш нужда от помощ или ако часовникът усети, че се случва нещо, функциите за помощ изпращат локацията ти на контактите за спешна помощ.

Turbo-X
Дисплей с уникална яснота

Цветният memory-in-pixel (MIP) дисплей на Garmin Fēnix 6 се вижда ясно при всякакви условия. Благодарение на антирефлексната технология, той е още по-добре видим на силна слънчева светлина.

Turbo-X
Грижи се за сърцето ти

С Garmin Fēnix 6 и технологията за отчитане на пулса ELEVATE проследяваш сърдечния си ритъм и виждаш дневни и седмични отчети, за да проверяваш твоето състояние.

Turbo-X
Остани свързан

Обновените функции за свързване включват smart нотификации, автоматичен трансфер на данни на Garmin Connect, както и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от Connect IQ магазина.

Характеристики
    • Pulse Ox Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >