Моята кошница
свежо

Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium

Fēnix 6X Pro Solar идва със слънчево зареждане, GPS, възможност за измерване на сърдечен ритъм, сензор Pulse Ox, усъвършенствани функции, уникален дизайн и Garmin Pay!
Каталожен номер: 3487210
2155.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 66.45 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С елегантен дизайн, нови функции и още по-впечатляваща автономия на батерията, fēnix 6X Pro Solar предефинира категорията на Multisport GPS часовниците!

Като първи часовник, който предлага слънчево зареждане, моделът fēnix 6X Pro Solar е създаден с Power Glass™, прозрачен кристал, който използва слънчевата енергия, за да увеличи автономията на батерията. Можеш бързо и лесно да контролираш натрупването на слънчева енергия директно от китката на ръката си. Автономията на батерията достига 21 дни (Smartwatch Mode), като се увеличава с 3 дни, когато се използват възможностите на слънчевото зареждане.

Особено издръжлив е според американския военен стандарт 810 за топлина, устойчивост на вибрации и вода. Освен това, поддържа възпроизвеждане на музика чрез съвместими Bluetooth слушалки директно от часовника с вградена памет 32GB (до 2000 музикални парчета).
fēnix 6X Pro Solar
MIP Screen
Технология на дисплея
MIP с кристал Power Glass
С цветен дисплей MIP 1,4" (280 x 280 pixels) за значително подобрена видимост, така че да виждаш перфектно измерванията и нотификациите.
Waterproof 100m
Водоустойчивост
100m
Водоустойчив на дълбочина до 100 метра (10ATM), за да можеш да го носиш, докато вали, плуваш в басейна или практикуваш водни спортове.
Compatibility
Съвместимост
iOS & Android
Прехвърли на телефона си цялата информация за интензивността на ежедневната ти тренировка, тъй като Garmin Fēnix 6X Pro Solar е съвместим с Android и iOS, за ефективни синхронизации!
Battery Stamina
Автономия
60+6 часа с GPS
Автономията на батерията достига 60+6 часа в режим на GPS, 120+28 часа в енергоспестяващ режим Max Battery GPS Mode и 46+10 дни в режим Expedition GPS Mode (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
Изключително устойчив!
Носи fēnix 6X Pro Solar със същия комфорт, с който носиш ежедневния си часовник. Изключително устойчивата му конструкция (тествана с американския военен стандарт 810 за издръжливост на топлина, вибрации и вода), каишките QuickFit, винаги активният дисплей с кристал Corning® Gorilla® Glass 3, корона от DLC с титаниево покритие, неръждаема антена (GPS, GLONASS, Galileo) за невероятна точност и задният капак от кована стомана предоставят усещане за сигурност, съчетавайки спорт, приключение и стил!
 
 
Създаден за приключение!
Оптимизиран за използване на открито, с титаниева корона и каса от подсилен с влакна полимер. Разполага с Always-On дисплей 1.4" с технология MIP, водоустойчивост 10 ATM, автономия 21 дни (Smartwatch Mode), Pulse Ox, навигационни сензори, вградени профили за дейности, нов режим за управление на батерията и измервания на производителността, fēnix 6X Pro Solar е създаден, за да приеме всяко предизвикателство и подхожда на всеки начин на живот.
 
 
Сърдечен ритъм от китката!
С подобрена технология на оптичния сензор за сърдечен ритъм, който измерва интензивността на спортните ти активности, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Успоредно с това, поддържа и измерване на пулс при активности в морето, без използването на външен сензор за сърдечен ритъм!
 
 
Несравнима автономия на батерията!
Автономията на батерията на fenix 6X Pro достига 21 дни + 24 часа/седмица в режим Smartwatch (при нормална целодневна употреба и три часа при светлинни условия 50.000 lux). В режим на GPS издържа 60+6 часа и 120+28 часа в режим Max Battery GPS. Ако предпочиташ да тренираш с музика, fēnix 6X Pro Solar достига 15+1 часа автономия с GPS и музика. А автономията му в режим на часовник достига 80+40 дни (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
ClimbPro и Trendline!
Използвай ClimbPro, за да виждаш в реално време информация за изкачването ти като наклон, разстояние и надморска височина. Вземи разстоянието, което искаш да изминеш и виж предложени маршрути, които те връщат до началната точка. Функцията Trendline ти помага да откриеш маршрутите, които предпочитат местните.
 
 
Body Battery™
Използвай предварително заредени профили за дейности като бягане, плуване, колоездене, гребане и други! Оптимизирай енергийния резерв на тялото си според променливостта на сърдечния ритъм, стреса, съня и други данни, които те информират дали си готов за действие или имаш нужда от почивка. Успоредно с това, отчита и регистрира дейностите и най-важните индекси на физическото ти състояние, като предоставя съвети за възстановяване, прогноза за постижения в състезанието и перфектното време за финал (базиран на текущото максимално VO2 число).
 
 
В компанията на любимата ти музика!
Запамети до 2000 песни или използвай музикални услуги като Spotify1, Deezer2 и Amazon Music (Изисква се абонамент Amazon Prime Music или Amazon Music Unlimited. Услугата не е налична във всички държави. Повече информация на music.amazon.com), за да слушаш музика чрез съвместими Bluetooth слушалки.
 
1,2: Може да се изисква абонамент от трети доставчик. С GPS + музика, автономията се ограничава до 15+1 часа (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
Безконтактни плащания с Garmin Pay!
С fēnix 6X Pro Solar можеш да осъществяваш безконтактни транзакции, чрез приложението Garmin Pay. Така, излизайки от къщи, не е необходимо да носиш карти или пари в брой. Можеш удобно да пазаруваш (където е налично).
Connect IQ Store
 
Открий всичко в Connect IQ
В Connect IQ Store можеш да теглиш много приложения, правейки часовника си още по-практичен и функционален. Персонализирай устройствата си с полезни widgets, различни полета с данни и други!
 Garmin Connect™
 
Свържи се с Garmin Connect™
Обновените функции за свързване включват smart нотификации, автоматичен трансфер на данни на Garmin Connect, както и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от Connect IQ магазина.
Garmin Explore
 
Приключение с Garmin Explore!
Приложението Garmin Explore дава възможността на всички любители на приключенията и на изследователите да се свързват дори и offline – без мрежово покритие или Wi-Fi – за навигация, планиране на пътуване, карти и трансфер на данни.

Характеристики
  • Тип Sportwatch
  • Модел Fenix 6X Pro Solar
  • Размер на дисплея 1.4 inches (3.56 cm)
  • Съвместимост iOS/ Android
  • Bluetooth version v5.0
  • Вградена памет 32 GB
  • Тип батерия Li-Ion
  • Автономия на батерията До 21 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
  • Pulse Ox Да
  • Други характеристики Хронометър / Сензор за сърдечен ритъм / Памет за дейности / Мониторинг на съня / Изгорени калории / Барометър / Електронен компас / Live track / GPS
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >