Моята кошница
SPRING SALE

Garmin Venu 2 Plus 43mm Ivory with Gold Bezel

Каталожен номер: 3888134
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
599.00 лв 699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 199.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Venu 2 Plus е GPS smartwatch с усъвършенствани функции за проследяване на здравето и физическото ти състояние, за да ти помогне да разбереш по-добре какво се случва в тялото ти.

Когато е свързан със съвместим смартфон, те улеснява, тъй като можеш да оставиш телефона си в джоба и да получаваш или осъществяваш обаждания директно от китката на ръката си. Можеш също да използваш Voice Assistant на смартфона си, за да отговаряш на съобщения.

Подобри тренировката си с упражнения, придружени от анимирани графики и над 25 вградени спортни приложения. Успоредно с това, опцията за съхранение и възпроизвеждане на музика ти позволява да имаш на разположение любимите си песни.

Получаваш повече функционалност с безконтактни плащания, функции за сигурност и проследяване и автономия на батерията до 9 дни!
Venu 2 Plus 44mm Ivory + Gold Bezel
AMOLED Display
Технология на дисплея
AMOLED
Venu 2 Plus разполага с цветен сензорен дисплей 1,3" с технология AMOLED и резолюция 416 x 416 pixels. Защитава се от Corning® Gorilla® Glass 3.
9D Battery
Автономия на батерията
До 9 дни
Впечатляваща автономия до 9 дни в режим на smartwatch (до 8 часа в режим GPS с музика). Бързото зареждане може да осигури до 1 ден допълнителна автономия в режим на smartwatch само за 10 минути или до 1 час в режим GPS с музика.
Wi-Fi®, BLUETOOTH® και ANT+®
Свързване
Wi-Fi®, Bluetooth® и ANT+®
С възможност за безжично свързване чрез Wi-Fi®, Bluetooth® и ANT+®, което включва smart нотификации и автонатични изтегляния.
Waterproof 5ΑΤΜ
Водоустойчивост
5 ATM
Предоставя водоустойчивост до 5ΑΤΜ, за да го носиш, когато се къпеш, когато плуваш в басейна или в дъжда, без страх.
 
 
Умни функции на китката на ръката
Venu 2 Plus ти дава всичко необходимо на китката на ръката, с вградена музика (до 650 песни, включително плейлисти от Spotify®, Amazon Music и Deezer), безконтактни плащания Garmin Pay™, smart нотификации за обаждания, съобщения, напомняния от календара, нотификации от социалните мрежи, новини и много други. Персонализирай го с приложения, watch faces и други, които са налични в магазина Connect IQ. Може да се свързва с Android или iOS смартфони.
 
 
Кажи "здравей" на новата гласова функция!
Когато е свързан към смартфона ти, Venu 2 Plus пренася обажданията, съобщенията. дори и voice assistant на телефона, директно на китката на ръката ти. Позволява ти да отговаряш на обаждания и да използваш Voice Assistant на съвместимия си смартфон (Siri, Google Assistant или Bixby), за да отговаряш на съобщения, да задаваш въпроси, да контролираш smart устройствата в дома си и много други!
 
 
Разнообразие от спортни приложения
Venu 2 Plus разполага с всички функции за подобряване на физическото състояние от серията Venu 2, включително 25+ вградени спортни приложения за закрито и открито с GPS, със списък с любими, който включва ходене, бягане, HIIT (AMRAP, EMOM, Tabata и др.), колоездене, плуване в басейн, пилатес, йога, катерене на закрито, туризъм, усъвършенствани силови тренировки с графично представяне на тренирани мускули и др.
 
 
Body Battery™ & Health Snapshot™
Body Battery™ проследява енергийните нива на организма, както и нивата на стрес и натоварването от тренировките. Функцията Health Snapshot™ извършва двуминутно измерване на важни здравни статистически данни и създава отчет, който можеш да споделиш с твоя лекар, чудесен инструмент за записване на физиологични данни, когато се почувстваш извън нормалните си граници. Можеш да получиш също оценка, свързана с качеството на съня и информация за това как би могъл да го подобриш.
 
 
Проследяване през целия ден
Venu 2 Plus предлага огромно разнообразие от функции за проследяване на здравето 24/7. Включва проследяване на сърдечен ритъм (с нотификации, адаптирани за високи или ниски измервания), разширено наблюдение на съня с оценка и съвети от Firstbeat Analytics™, дихателни упражнения, фитнес, дишане, пулсов оксиметър, целодневен мониторинг на стреса, хидратация и проследяване на здравето при жените (менструален цикъл и бременност).
 
 
Сигурност 24/7
Venu 2 Plus включва функциите за сигурност и локализиране на Garmin, като автоматично откриване на събитие (при разходки на открито, бягане или колоездене) и ръчното активиране на известия за помощ. И двете функции изпращат съобщение с локацията на потребителя на контактите за спешна нужда. Функцията LiveTrack™ позволява на приятели и семейството ти да проследяват активността ти на открито. В същото време регистрира предварително определен контакт за спешни случаи, на който може да се обади (като местни служби за спешна помощ).
Color & Dimensions
 
Готов за целодневно използване
Venu 2 Plus се предлага в 3 цветови комбинации с рамка 43,6 mm, елементи от неръждаема стомана и удобна силиконова каишка (Quick Release) 20 mm.
Voice Assistants
 
Контрол чрез Voice Assistant
След като е съвместим със Siri, Google Assistant или Bixby, потребителите могат да използват Voice Assistant на смартфона си, за да изпращат съобщения, да задават въпроси, да контролират съвместими умни домашни уреди и други!
Garmin Pay™
 
Безконтактни плащания Garmin Pay™
Няма нужда да носиш карти или пари в брой. С безконтактните плащания Garmin Pay ти позволява да пазаруваш директно чрез часовника (в страни, платежни мрежи и банки, в които се поддържа).
Music Storage
 
Любима музика, по всяко време
Тегли до 650 песни на часовника или любимите си плейлисти от Spotify®, Amazon Music и Deezer (вероятно се изисква премиум абонамент) и свържи безжични слушалки (не са включени), за да се наслаждаваш на любимата си музика без телефон.
Age Physics
 
Биологична възраст
Използва хронологичната възраст, седмичната ти интензивна дейност, пулса в покой и индекса на телесна маса (BMI) или процента телесни мазнини, за да изчисли дали тялото ти е по-младо или по-старо отколкото в действителност.
Garmin Coach
 
Тренирай във всеки момент, навсякъде!
Разполага с над 75 предварително подбрани упражнения с анимирани графики за аеробика, йога, ΗΙΙΤ и Pilates, които ти показват правилната техника в Garmin Connect. Venu 2 Plus е съвместим с безплатната тренировъчна програма Garmin Coach, съобразена с твоите нужди.

Характеристики
    • Модел Venu 2 Plus
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
    • Резолюция на дисплея 416 x 416 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Съвместимост Android / iOS
    • Автономия на батерията До 9 дни
    • Водоустойчивост Да
    • GPS Да
    • Други характеристики Сензор за измерване на пулса / Хронометър / Памет за дейности / VO2 MAX / Проследяване на нивото на стрес / Live track
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >