Моята кошница

Garmin Venu Sq 2 Metallic Mint Bezel

Съчетава ежедневния стил с функции за проследяване на физическото състояние благодарение на Body Battery™! Разполага с GPS и Garmin Pay™ за безконтактни плащания!
Каталожен номер: 4043073
539.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.85 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Открий нов начин да поддържаш форма със smartwatch Venu Sq 2.

Разполага със страхотен AMOLED дисплей, GPS и съчетава всекидневния стил с функции за проследяване на здравето и физическото състояние, които вдъхновяват връзката между ума и тялото.

С автономия на батерията до 11 дни, не е необходимо да зареждаш часовника си всяка вечер - което означава, че имаш реална картина на здравето си през целия ден.

Следи пулса, съня, нивата на стрес, енергийните запаси Body Battery™ и още много.

С 25 предварително инсталирани профила за спорт на открито и закрито, можеш да пробваш бягане, аеробика, силови тренировки, HIIT и други.

Не пропускай нито едно обаждане и съобщение със smart нотификации на китката ти, когато свържеш твоя Apple® или Android™ смартфон.

Безплатното приложение Garmin Connect™ ти дава достъп до подробни данни за здравето и физичекото ти състояние, както и до допълнителни тренировки. 

Metallic Mint Bezel with Coo
Venu Sq 2
Тип дисплей
AMOLED

AMOLED дисплеят 1.41" не само ти позволява да следиш постиженията си, но и да правиш настройки, да получаваш нотификации и да управляваш обажданията си с лекота.

 

 

Waterproof 5ATM
Устойчивост
Водоустойчивост
Водоустойчив е до 5ΑΤΜ (50 метра), за да го носиш, когато се къпеш, плуваш в басейна или си под дъжда, без притеснения.
Venu Sq 2
Допълнителни възможности
GPS + GLONASS + Galileo

С три системи и специален алгоритъм за изчисляване на разстоянието винаги знаещ къде се намираш, както и времето, темпото и разстоянието, които си изминал, докато тренираш.

 

Garmin Venu® 2
Автономия
До 11 дни
Автономията на часовника може да издържи до 11 дни в зависимост от употребата (в режим smartwatch). С активиран GPS и музика достига 8 часа.
 
 
Страхотен дисплей AMOLED

Ще виждаш всичко ясно на големия ярък дисплей AMOLED с подобрена графика. Режимът на постоянно активен дисплей е идеален за бързи погледи. Размерът на дисплея е 17% по-голям от този на предишната серия Venu Sq.

 
 
Впечатляваща автономия

Venu Sq 2 осигурява 11 дни автономия на батерията в режим smartwatch, така че няма да се налага да зареждаш всяка вечер часовника си – което означава, че ще имаш реална картина на здравето си през целия ден.

 
 
Body Battery™

Живей по-добре с подобрен режим за проследяване на съня. След като се събудиш, ще получиш отчет, съдържащ резултат и анализ на етапите на сън и дишане, заедно с подробни съвети за подобрение. Наред с дишането, хидратацията, стреса, данните за женското здраве, сърдечната честота и други, се измерват и енергийните резерви Body Battery™.

 
 
Тренировка по всяко време

Открий нови начини за тренировка с повече от 25 вградени приложения за спортове на закрито или на открито с GPS, включително ходене, бягане, колоездене, HIIT, басейн, голф и много други.

 

 
 
Безконтактни плащания с Garmin Pay™
Остави парите и кредитните карти в твоя дом. Безконтактните плащания Garmin Pay™ ти дават възможност да пазаруваш лесно и бързо.
Venu Sq 2
 
Garmin Coach

Garmin Coach предлага безплатни тренировъчни програми за 5 км, 10 км и полумаратон, като те напътства, за да постигнеш целите си. Разбира се, има възможност за промени в зависимост от представянето ти по време на програмата.

Venu Sq 2
 
Smart нотификации

Със smart нотификациите никога повече няма да пропуснеш обаждане или съобщение (и от социални мрежи), тъй като се показват директно на китката на ръката ти!

Venu Sq 2
 
Магазин Connect iQ™

Персонализирай часовника си чрез хиляди безплатни watch faces, приложения и уиджети, които ще откриеш в магазина Connect iQ™ на Garmin.

Характеристики
    • Модел Venu Sq 2
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.4 inches (3.56 cm)
    • Резолюция на дисплея 360 x 360 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Съвместимост Android / iOS
    • Автономия на батерията До 11 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • GPS Да
    • Bluetooth Да
    • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / Хронометър / Памет за дейности / VO2 MAX / Крачкомер / Измерване на изминато разстояние
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >