Моята кошница
SPRING SALE

Garmin Venu Sq 2 Slate Bezel with Shadow Gray

Съчетава ежедневния стил с функции за проследяване на физическото състояние благодарение на Body Battery™! Разполага с GPS и Garmin Pay™ за безконтактни плащания!
Каталожен номер: 4043057
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
479.00 лв 539.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 159.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Открий нов начин да поддържаш форма със smartwatch Venu Sq 2.

Разполага със страхотен AMOLED дисплей, GPS и съчетава всекидневния стил с функции за проследяване на здравето и физическото състояние, които вдъхновяват връзката между ума и тялото.

С автономия на батерията до 11 дни, не е необходимо да зареждаш часовника си всяка вечер - което означава, че имаш реална картина на здравето си през целия ден.

Следи пулса, съня, нивата на стрес, енергийните запаси Body Battery™ и още много.

С 25 предварително инсталирани профила за спорт на открито и закрито, можеш да пробваш бягане, аеробика, силови тренировки, HIIT и други.

Не пропускай нито едно обаждане и съобщение със smart нотификации на китката ти, когато свържеш твоя Apple® или Android™ смартфон.

Безплатното приложение Garmin Connect™ ти дава достъп до подробни данни за здравето и физичекото ти състояние, както и до допълнителни тренировки. 

Venu Sq 2 - Slate Bezel with Shadow Gray
Venu Sq 2
Тип дисплей
AMOLED

AMOLED дисплеят 1.41" не само ти позволява да следиш постиженията си, но и да правиш настройки, да получаваш нотификации и да управляваш обажданията си с лекота.

 

 

Waterproof 5ATM
Устойчивост
Водоустойчивост
Водоустойчив е до 5ΑΤΜ (50 метра), за да го носиш, когато се къпеш, плуваш в басейна или си под дъжда, без притеснения.
Venu Sq 2
Допълнителни възможности
GPS + GLONASS + Galileo

С три системи и специален алгоритъм за изчисляване на разстоянието винаги знаещ къде се намираш, както и времето, темпото и разстоянието, които си изминал, докато тренираш.

 

Garmin Venu® 2
Автономия
До 11 дни
Автономията на часовника може да издържи до 11 дни в зависимост от употребата (в режим smartwatch). С активиран GPS и музика достига 8 часа.
 
 
Страхотен дисплей AMOLED

Ще виждаш всичко ясно на големия ярък дисплей AMOLED с подобрена графика. Режимът на постоянно активен дисплей е идеален за бързи погледи. Размерът на дисплея е 17% по-голям от този на предишната серия Venu Sq.

 
 
Впечатляваща автономия

Venu Sq 2 осигурява 11 дни автономия на батерията в режим smartwatch, така че няма да се налага да зареждаш всяка вечер часовника си – което означава, че ще имаш реална картина на здравето си през целия ден.

 
 
Body Battery™

Живей по-добре с подобрен режим за проследяване на съня. След като се събудиш, ще получиш отчет, съдържащ резултат и анализ на етапите на сън и дишане, заедно с подробни съвети за подобрение. Наред с дишането, хидратацията, стреса, данните за женското здраве, сърдечната честота и други, се измерват и енергийните резерви Body Battery™.

 
 
Тренировка по всяко време

Открий нови начини за тренировка с повече от 25 вградени приложения за спортове на закрито или на открито с GPS, включително ходене, бягане, колоездене, HIIT, басейн, голф и много други.

 

 
 
Безконтактни плащания с Garmin Pay™
Остави парите и кредитните карти в твоя дом. Безконтактните плащания Garmin Pay™ ти дават възможност да пазаруваш лесно и бързо.
Venu Sq 2
 
Garmin Coach

Garmin Coach предлага безплатни тренировъчни програми за 5 км, 10 км и полумаратон, като те напътства, за да постигнеш целите си. Разбира се, има възможност за промени в зависимост от представянето ти по време на програмата.

Venu Sq 2
 
Smart нотификации

Със smart нотификациите никога повече няма да пропуснеш обаждане или съобщение (и от социални мрежи), тъй като се показват директно на китката на ръката ти!

Venu Sq 2
 
Магазин Connect iQ™

Персонализирай часовника си чрез хиляди безплатни watch faces, приложения и уиджети, които ще откриеш в магазина Connect iQ™ на Garmin.

Характеристики
    • Модел Venu Sq 2
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.4 inches (3.56 cm)
    • Резолюция на дисплея 360 x 360 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Съвместимост Android / iOS
    • Автономия на батерията До 11 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • GPS Да
    • Bluetooth Да
    • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / Хронометър / Памет за дейности / VO2 MAX / Крачкомер / Измерване на изминато разстояние
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >