Моята кошница

HUAWEI Watch GT 4 Grey Stainless Steel

Каталожен номер: 4314824
579.98 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.97 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

FASHION, NEVER STOPS: с нов осмоъгълен и Floating Pearl дизайн, както и по-голям дисплей AMOLED, HUAWEI WATCH GT 4 е подходящ за повечето случаи.

С поддръжка на персонализирани циферблати, Activity Rings 2.0 с показатели за движение, упражнения и стойка, както и новото приложение Stay Fit, можеш лесно да управляваш данните за тренировката и да си поставяш нови цели.

С алгоритъма HUAWEI TruSeen™ 5.5+, HUAWEI WATCH GT 4 предлага по-точно наблюдение на сърдечната честота, SpO2, съня, нивата на стрес и други. С живот на батерията до 2 седмици, той е надежден и интелигентен "помощник" в живота ти!

HUAWEI WATCH GT 4 46mm SS
AMOLED Octagonal Design
Тип дисплей
AMOLED
Разполага с кръгъл, цветен сензорен дисплей 1,43" AMOLED с резолюция 466 x 466 pixels, който се вижда идеално на открито.
Battery Stamina 14D
Автономия на батерията
До 14 дни
HUAWEI WATCH GT 4 (46mm) издържа до 14 дни при пълно зареждане. С активиран Always On Display автономията на батерията може да достигне 4 дни.
iOS Android Compatibility
Съвместимост
Android & iOS
HUAWEI WATCH GT 4 е съвместим с устройства, които използват операционна система Android 8.0 или iOS 13.0 и по-нови версии, благодарение на инсталирания HUAWEI Health App (наличните функции варират в зависимост от модела).
5ATM Waterproof
Водоустойчивост
5 ATM
Проектиран е да издържа на контакт с вода и е сертифициран за устойчивост до 5 ATM налягане (съгласно ISO 22810:2010), така че не е нужно да се притесняваш в случай на инцидент.
 
 
Класическа и динамична елегантност на друго ниво
В уникални комбинации от материали и цветове — за външен вид пълен с цвят, който ще харесаш — елегантните модели от серията GT 4 се открояват както с уникалния си осмоъгълен (46 mm), така и с перфектно заобления (41 mm) и иновативен дизайн! 
 
 
Избери циферблат!
С над 25 000 страхотни циферблата, включително зашеметяващия Always On Display watch face, момент на бездействие е всичко, което е необходимо, за да изпиташ нещо ново. Освен това можеш да създадеш свои собствени циферблати с персонализирани функции, стилове и цветови комбинации, за да разкриеш творческата си страна — или персонализирани уиджети за безпроблемно превключване между приложенията.
 
 
Data-Driven Workouts | Твоят фитнес на ръката ти
Задай ежедневни цели за Activity Rings 2.0, с показатели за движение, упражнения и стойка, за да подобриш здравето си. Когато достигнеш целта от три пръстена, ще бъдеш възнаградени с медал. Новото приложение Stay Fit 6, поддържано от технологията HUAWEI TruSeen™ 5.5+, ти помага да следиш с един поглед колко калории консумираш с един поглед, с показатели на високо ниво като прием на калории в реално време, активни калории и калориен дефицит.
 
 
100+ тренировъчни режими
Този часовник проследява любимите ти дейности — с нови функции като футбол, баскетбол и padel, в допълнение към тренировки като ходене, бягане, колоездене и плуване. Излез на терена или на открито, с огромен набор от данни в реално време, ще извлечеш максимума от всяка активност. Можеш също да се насладиш на гласови напътствия, когато бягаш.
 
 
Проследяване на пулса по време на тренировка
Подобреното проследяване на сърдечен ритъм HUAWEI TruSeen™ 5.5+ ти дава възможност да получаваш навременни (гласови или вибрационни) напомняния или всеки път, когато сърдечният ти ритъм излезе извън желаната граница. Пулсомерът работи дори при студено време.
 
 
Подобрено проследяване на маршрут
Интелигентна сателитна антена повишава точността на GNSS сигналите на HUAWEI WATCH GT 4 (46 mm) с 30%, за да те държи на правилния път по булеварди, паркове или жилищни блокове. А с интелигентен алгоритъм за позициониране, часовникът става все по-точен с всяко бягане.
 
 
Спи добре всяка нощ
Заспивай напълно спокойно, благодарение на системата за наблюдение HUAWEI TruSleep™ 3.0, която следи съня и открива необичайно дишане по време на сън.
 
 
Проследяване на сърдечен ритъм и SpO2
Технологията HUAWEI TruSeen™ 5.5+ подобрява точността на измерванията на сърдечната честота по време на напрегнати тренировки чрез използване на осем фотоелектрични сензора, две групи източници на светлина, по-добър AI алгоритъм и извита стъклена леща.
 
 
Измерване на стреса
Измерването на нивата на стрес ти дава възможност да наблюдаваш и управляваш всякакви ежедневни предизвикателства и ситуации, с успокояващи дихателни упражнения, които да ти помогнат да се отпуснеш.
Bluetooth® Calls
 
Обаждания на китката на ръката чрез Bluetooth®
Приемай и отхврърляй входящи обаждания, изпращай бързи отговори и преглеждай списъка с обаждания, за да улесниш живота си.
Take Control
 
Поеми контрол над живота си
Управлявай графика си и проследявай задачите от приложението Clock Calendar, за да останеш продуктивен и проактивен професионалист.
Listen Without Limits
 
Слушай без ограничения
Поддържа независимо възпроизвеждане на музика. Настрой плейлисти в приложението на телефона и ги съчетай с конкретни тренировки — за да можеш да се заредиш с настроение, дори когато телефонът ти не е на разположение!
Communicate Conveniently
 
Удобна комуникация
Преглеждай SMS съобщенията на часовника си и избери да отговориш с предварително определено бързо текстово съобщение или емоджи. Наслади се на удобна комуникация с едно движение на китката.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Watch GT 4
    • Размер на дисплея 1.43 inches (3.63 cm)
    • Резолюция на дисплея 466 x 466 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Bluetooth v5.2
    • Автономия на батерията До 14 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • Други характеристики Сензор за измерване на пулса / Gyro Sensor / Термометър / Отчитане на изгорени калории / Крачкомер / Отчитане на кислород в кръвта (SPO2) / Мониторинг на съня
    • Други Google Pay
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >