Моята кошница

HUAWEI Watch Ultimate Black

С иновативен корпус от аморфен метал, бързо безжично зареждане, 10 ATM водоустойчивост, ЕКГ и 24/7 следене на SPO2!
Каталожен номер: 4193261
1219.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 37.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

YOUR NEXT MASΤERPIECE: изискан дизайн и луксозни материали последна технология, ново изживяване при взаимодействие, издръжливост от най-високо ниво, огромна батерия и бързо зареждане, професионална грижа за здравето на множество нива.

Предлага се в 2 варианта — Voyage Blue и Expedition Black — HUAWEI WATCH Ultimate предефинира стандартите за дизайн и производителност в своята категория.

С нанотехнологична керамична рамка и висококачествена конструкция от течен метал (Liquidmetal) на базата на цирконий, голям Always On AMOLED 1,5" дисплей с нискотемпературен поликристален оксид (LTPO) и сапфирено стъкло (2,3 mm), въртяща се корона, елегантни Watch Faces, за да избереш най-подходящото за теб, водоустойчивост на дълбочина до 100 метра и 4 различни режима на гмуркане, Expedition Mode, контрол на риска от аритмия и ЕКГ запис, нови и подобрени тренировки за издръжливост на открито, дълъг живот на батерията и нова система за бързо зареждане, не просто е създаден за приключения — той е "сърцето" на приключението!

HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black
LTPO AMOLED
Тип дисплей
LTPO AMOLED
Разполага с кръгъл сензорен дисплей LTPO AMOLED 1,5" с висока резолюция (466 x 466 pixel, PPI 311), който е ясно четлив дори и на открито.
14D Battery Stamina
Автономия
До 14 дни
Благодарение на усъвършенстваните алгоритми за спестяване на енергия, автономията на HUAWEI WATCH Ultimate може да достигне 14 дни. С новата система за бързо зареждане са необходими само 60 минути, за да се зареди напълно.
10 ATM
Водоустойчивост
10 ΑΤΜ
Първият в индустрията високотехнологичен smart часовник, който поддържа както аудио възможности, така и водоустойчивост за гмуркане на дълбочина до 100 метра (EN13319, ISO 22810:2010).
OS Compatible
Съвместимост
HarmonyOS 2, Android 6.0, iOS 9.0
HUAWEI WATCH Ultimate е съвместим с устройства с операционна система HarmonyOS 2 или следваща версия, Android 6.0 и следваща версия iOS 9.0 или следваща версия.
Dual Mode GPS
Допълнителни възможности
Dual-band GPS
С 5 системи за проследяване (GPS + GLONASS + Galileo + BDS + QZSS) и специален алгоритъм за изчисляване на разстоянието винаги знаеш къде се намираш, както и времето, темпото и разстоянието, което си изминал.
 
 
HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue
Voyage Blue е вдъхновен от дизайна на платноходките със своите четири заоблени ъгли, въплъщаващи духа на открито море и на тези, които се осмеляват да се впуснат в предизвикателствата на необятните води! Наситено синият нанотехнологичен керамичен безел носи тайнството и привлекателността на открития океан, прeтворявайки това очарование и на китката ти.
 
 
HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black
HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDTION BLACK е направен за тези, които се осмеляват да мечтаят. Със своя емблематичен дизайн, открояващ се с червени и черни керамични пръстени, нанотехнологична изтънченост и страхотен тахиметър, той ти дава силата и страстта да надминеш себе си! 360° безели на HUAWEI WATCH Ultimate са вдъховени от класическия компас, за да превърнат всеки един в запален изследовател!
 
 
Върхова технология
За изработката на нанотехнологичния керамичен безел на HUAWEI WATCH Ultimate са използвани повече от 24 техники за обработка, прецизна CNC обработка и фино гравиране на вътрешната му структура. Керамиката носи своите характеристики на устойчивост на надраскване и корозия, с над 6 до 7 пъти по-голяма твърдост от неръждаемата стомана, като същевременно има блясък, подобен на скъпоценните камъни. За колоездачи по черни пътища или планинари, които обичат катеренето в дивата природа, няма нужда да се притесняват, когато преминават по неравни повърхности и терени, тъй като керамичният ръб запазва своя блясък и издръжливост през цялото време.
 
 
Каишка от хидрогениран нитрил
И двете цветови комбинации се придружават от допълнителна страхотна каишка от хидрогениран нитрилен каучук (HNBR), често използвана в традиционните луксозни часовници за модерен и изтънчен вид. Този материал има отлична устойчивост на мазнини, свойства против износване от водата, както и висока устойчивост на при опъване, предотвратяваща разкъсване и повреди при разтягане. Гъвкавият дизайн и еластичността я правят лека и удобна за кожата. Независимо дали си на ски в най-студената зима, или на плажа през лятото, оцелява навсякъде.
 
 
Сплав от течен метал
HUAWEI WATCH Ultimate е първият smart часовник, създаден с висококачествен течен метал (Liquidmetal) на базата на цирконий, подобен материал с впечатляващо съотношение здравина към тегло. За разлика от повечето метали и материали, използвани в smart часовниците, течният метал на базата на цирконий не се деформира лесно при нагряване, но запазва своя висококачествен метален блясък, така че може да издържи на всякакви тежки условия.
 
 
Дисплей LTPO AMOLED 1,5" и стъкло от сапфир
1.5-инчовият LTPO AMOLED дисплей хармонично приляга под стъклото от сапфирен кристал и предоставя съществената информация с един поглед, така че всяко гмуркане и изкачване да се случва с абсолютна увереност.
 
 
Море от възможности
HUAWEI WATCH Ultimate поддържа четири различни режима на гмуркане - Recreational Scuba Dive, Freedive, Technical Scuba Dive и Gauge. Прецизните настройки и възможностите за измерване на данни с много високи стойности превръщат HUAWEI WATCH Ultimate в най-добрия приятел на водолаза. HUAWEI WATCH Ultimate ти дава свободата да предприемеш по-предизвикателни гмуркания, благодарение на 16-структурния си водоустойчив дизайн и микрон-ниво водонепропусклив филтър.
 
 
Абсолютна свобода
HUAWEI WATCH Ultimate е първият smart часовник, който предлага 100 м режим на гмуркане, с гама от алгоритми за гмуркане на про-ниво и насоки по време на гмуркането. Налични са и метрики на високо ниво като CEIL, които да ти дадат несравнимо спокойствие, докато се потапяш в дълбините на океана. Новият интерактивен режим за свободно гмуркане поддържа запис на дълбочина до 100 метра, както и информация за кривата на гмуркане, което ти дава всичко необходимо, за да се впуснеш в новите приключения!
 
 
Автономия на батерията до 14 дни, зареждане за 60 минути
От нощен сън до обедни тренировки, един smartwatch е от съществено значение 24/7, така че трябва да е лесно достъпен за всяка задача или дейност. Батерията на HUAWEI WATCH Ultimate може да издържи до 14 дни – това означава 2 пълни седмици дейности без напрежение. Но дори батерията му да се изтощи, винаги можеш да разчиташ, че системата за бързо зареждане ще я възстанови до 100% за 60 минути!
 
 
Наслади се на приключенията с Expedition Mode
Прецизният Expedition Mode на HUAWEI WATCH Ultimate е подкрепен от двубандов петсистемен GNSS, за да се гарантира по-точно позициониране. Неговият специално проектиран режим при слаба светлина го прави лесен за разчитане в среда с ниска осветеност, независимо дали е нощ край огъня или преход под звездите. Непрекъснатите маркировки за местоположението и навигацията с маршрут за връщане ще те върнат в правилния път, ако се отклониш по време на своето приключение.
 
 
Поддръжка на нощен режим
На разсъмване, привечер или през нощта, ярките екрани могат да дразнят очите в среда с ниска осветеност. HUAWEI WATCH Ultimate поддържа нощен режим в интерфейса на Expedition Mode, с оранжев потребителски интерфейс, който значително подобрява видимостта и предпазва очите. Просто натисни бутона Assist в Expedition Mode, за да го активираш. Можеш също така да активираш Dark Mode автоматично чрез настройките. Когато слънцето залезе, часовникът автоматично ще се завърти, което прави изследването по-лесно за очите.
 
 
Откриване на артериална ригидност
Високопрецизни PPG и ЕКГ сензори откриват артериална ригидност, индикатор за артериосклероза, а научно-базирани съвети помагат за укрепване на сърдечно-съдовото ти здраве.
100+ Workout Modes
 
Над 100 Workout Modes
С 20+ професионални и 100+ основни фитнес режими, този часовник покрива всички дейности на открито, от които се нуждаеш - от планински преходи и крос-кънтри бягане до планинско катерене. Прецизното проследяване ти дава достъп до полезни данни за калории, разстояние, маршрут, както и много съвети по време на всяка активност, за да се насладиш пълноценно на всеки момент по пътя.
Elegant Watch Faces
 
Елегантни Watch Faces
HUAWEI WATCH Ultimate идва с шест нови watch faces. В допълнение към два ексклузивни циферблата, четири изящни предварително зададени watch faces също са осигурени, за да отговорят на твоите нужди и предпочитания (открий стотици други, налични за изтегляне в AppGallery).
EKG Capable
 
Грижи се за сърцето ти
Електрокардиограмата (ЕКГ) е един от най-широко използваните методи за клинично изследване и ефективно средство за графично записване на сърдечната електрофизиологична активност. ЕКГ кривата разкрива всяка малка промяна в нашето сърце, така че лекарите да могат да направят снимка или тест за всякакви аномалии. Здравеопазването е още по-достъпно с функцията за ЕКГ анализ на HUAWEI WATCH Ultimate.
5x Mobile Navigation Systems
 
Открий пътя
HUAWEI WATCH Ultimate се свързва с пет големи сателитни системи (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU и QZSS), които имат по-висока производителност срещу смущения, като ефективно подобряват силата и стабилността на сигналите на открито.
Breathing Techniques
 
Трейнинг режим за апнея
Гъвкавият трейнинг режим за апнея на часовника поддържа непрекъснато записване на SpO2 и сърдечния ритъм, заедно с упражнения с гласово насочване, които да ти помогнат по време на обучението.
Safe Diving Measures
 
Безопасно гмуркане
Часовникът поддържа повече от 20 вида напомняния и сигнали, които могат да съобщават на водолаза важна статистика и методи за гмуркане, намалявайки зависимостта от партньора за гмуркане. В същото време, за да предупреди водолаза по-ефективно, използва нотификации и активира звуци и вибрации.

Характеристики
    • Модел Ultimate
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.5 inches (3.8 cm)
    • Резолюция на дисплея 466 x 466 pixels
    • Тип дисплей LTPO Amoled
    • Bluetooth v5.2
    • NFC Да
    • Автономия на батерията До 14 дни
    • Водоустойчивост 10 ATM
    • Други характеристики Оптичен сензор за пулс / ЕКГ / Артериална скованост / Expedition Mode / Акселерометър / Gyro Sensor / Сензор за температура / Барометър
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >