Моята кошница

JBL Dolby Atmos Soundbar BAR 1300

С мощност 1170 W, поддръжка Dolby Atmos® и DTS:X 3D Surround, филмите оживяват пред очите ти! С HDMI ARC и Bluetooth® опциите за свързване са много!
Каталожен номер: 4356705
2899.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 89.39 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Никога не си чувал нещо като soundbar JBL Bar 1300 - във всекидневната си или някъде другаде.

Повече от страхотен soundbar, това е цялостна аудио система. Разполага с технологията MultiBeam™ и шест up-firing драйвера - четири в soundbar и два в отделящите се surround високоговорители, захранвани с батерии - които осигуряват звук Dolby Atmos® и DTS:X 3D Surround, за да се наслаждаваш на музика, филми и игри.

С изходна мощност общо 1170W и невероятен бас от 10" subwoofer, повече от достатъчно е, за да разтърси стаята. Освен това никога няма да пропуснеш дума благодарение на технологията PureVoice, която гарантира, че всички диалози са ясни, дори когато другите звуци са по-силни. Когато искаш да се наслаждаваш на любимите си плейлисти, избери да стриймваш чрез AirPlay, Alexa Multiroom Music (MRM) или от вградения Chromecast, който ти предлага над 300 музикални опции.

Опциите на свършват с това, тъй като можеш да свържеш устройството си и с Bluetooth®. Можеш дори да извадиш един от подвижните високоговорители (или и двата за мощен стерео звук) и да ги поставиш в кухнята или вътрешния двор, за да се наслаждаваш на любимата си музика или подкасти там.

JBL Bar 1300
 
 
Dolby Atmos®, DTS:X и MultiBeam™ Surround
Потопи се в триизмерен звук с кинематографско качество. С 4 up-firing драйвера в основния soundbar и още два в подвижните високоговорители, JBL Bar 1300 предоставя звук Dolby Atmos® и DTS:X заедно с MultiBeam™ за страхотно 3D Surround аудио изживяване.
 
 
Истински Surround звук с подвижни високоговорители
Наслади се на истински surround звук без излишни кабели и захранващи връзки. Просто постави двата подвижни surround високоговорителя, работещи с батерии, зад теб и слушай невероятно завладяващ звук.
 
 
Wi-Fi с AirPlay, Alexa Multi-Room Music и Chromecast built-in™
Получи достъп до повече от 300 онлайн стрийминг услуги за музика като AirPlay, Alexa MRM и Chromecast built-in™. Наслаждавай се на любимо съдържание, интернет радио и подкасти с отлично качество. Wi-Fi връзката също позволява автоматични софтуерни актуализации, така че винаги да се наслаждаваш на най-новите функции.
 
10" безжичен subwoofer
Забавлявай се с невероятен бас от безжичния субуфер 10", който прави екшън филмите още по-приятни, а музиката още по-динамична.
 
Технология PureVoice
Технологията PureVoice използва уникален алгоритъм на JBL, за да подобри чистотата на диалозите, така че да не пропуснеш нито дума.
JBL Bar 1300
 
HDMI eARC с 4K Dolby Vision Passthrough
Изживей всеки момент с некомпресиран Dolby Atmos surround звук през HDMI кабел благодарение на HDMI eARC свързването. Трите HDMI входа също предлагат 4K качество на изображението от съвместим video player или игрова конзола.

Характеристики
    • Брой канали 11.1.4
    • Обща мощност 1170 Watt
    • Subwoofer Безжичен
    • Bluetooth Да
    • WiFi Да
    • Интерфейс на свързване ΗDMI in, HDMI out, USB
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 4.3 kg
    • Размери 100 x 6 x 13.9 cm
    • Други характеристики Dolby Atmos, Amazon Alexa
    • В комплекта Кабел HDMI, Remote commander, Батерии, Комплект за монтаж на стена
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >