Моята кошница

JBL Soundbar SB170

JBL Cinema SB170 разполага с мощност 220W, Dolby Digital, Optical, HDMI ARC, четири мощни говорителя с пълен обхват и безжичен субуфер. Наслади се на впечатляващ звук с изключително дълбок бас!
Каталожен номер: 4093143
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Свържи системата JBL Cinema SB170 към телевизора си и се наслади на неповторимо кино изживяване от удобството на дивана.

Soundbar Cinema SB170 на JBL разполага с четири мощни говорителя "full range" [2 x (48 x 90)mm racetrack driver + 2 x 0.5" tweeter] и безжичен субуфер (5.25"), за да предостави мощност 220W (2x 52W и 116W) с поддръжка Dolby® Digital. По този начин можеш да се наслаждаваш на впечатляващ, чист звук с изключително дълбок бас за филми и музикално забавление.

Благодарение на безжичната технология, имаш възможност да поставиш субуфера, където пожелаеш, без безпорядък от кабели, придружаващи жичните решения и влияещи на естетиката на пространството.

Системата на JBL предоставя дистанционно управление и удобството на свързване чрез Optical и HDMI ARC, като поддържа и Bluetooth® 4.2, за да стриймваш безжично музика от всяко мобилно устройство (смартфон, таблет или лаптоп).

JBL Soundbar SB170
JBL Soundbar Cinema SB160 220W
Мощност
220W
Гледай филми с истинско кинематографско усещане и слушай музика с балансиран звук в целия честотен диапазон, с отличен бас и обща мощност от 220W.
JBL Soundbar Cinema SB160 Bluetooth
Интерфейс на свързване
Bluetooth
Благодарение на Bluetooth, можеш да стриймваш музика безжочно от мобилен телефон, таблет или лаптоп. Поддържа се Bluetooth 4.2.
JBL Soundbar Cinema SB160 Wireless Subwoofer
Допълнителни възможности
Безжичен Subwoofer
С безжичния субуфер избягваш "оплитанията" на кабелите и можеш да го поставиш където пожелаеш в стаята, без това да навреди на естетиката.
 
 
Мощен бас, силни емоции
Централният модук, който интегрира основните драйвери [2 x (48 x 90)mm racetrack driver + 2 x 0.5" tweeter] има мощност 104W, а субуферът има мощност 116W за изключително балансиран звук и вълнуващ бас, който ще даде друго измерение на музиката или филма. Поддръжката Dolby® Digital е наслада за сетивата!
 
 
Лесно свързване, по-лесен живот!
Чрез HDMI ARC можеш да прехвърлиш звук и картина на различни устройства (напр. Blu-Ray player, игрова конзола) с използването на един единствен кабел. Безжичният субуфер също улеснява позиционирането, тъй като премахва кабелите, а поддръжката на Bluetooth прави възможно стриймването на музика от устройства като мобилни телефони, таблети или лаптопи. Към предимствата на JBL Soundbar Cinema SB170 можем да добавим и оптичния порт (Optical).
 
 
Специален режим "Voice"
Преминi към следващото ниво на прецизност на звука и се наслади на филми, сякаш си на кино с поддръжка на Dolby® Digital. Просто натисни бутона "Voice" на дистанционното управление, за да усилиш гласовете и диалозите и да не пропуснеш нито дума от любимия си филм.
JBL Soundbar Cinema SB160 Dolby Digital
 
Технология Dolby® Digital
Soundbar включва технологията Dolby® Digital, за да се наслаждаваш на страхотен и изключително балансиран звук, сякаш си на кино в твоя дом.
JBL Soundbar Cinema SB160 Bluetooth
 
Стриймвай от смартфона!
Благодарение на поддръжката на Bluetooth, можеш да стриймваш безжично музика от мобилните си устройства (смартфон, таблет, лаптоп) на JBL Cinema SB170. Слушането на любимата ти музика никога не е било по-лесно!
JBL Soundbar Cinema SB160 Extra Deep Bass
 
Изключително дълбок бас!
Безжичният субуфер 116W осигурява дълбок бас за уникално музикално или кино изживяване, което ще те очарова всеки път!

Характеристики
    • Брой колони 2.1
    • Обща мощност 220 Watt
    • Subwoofer Безжичен
    • Bluetooth Да
    • Интерфейс на свързване HDMI (ARC)
    • Тегло 1.65 kg
    • Размери 90 x 6.7 x 6.3 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >