Моята кошница

Sony Soundbar HTG700

Звук като на кино от soundbar Dolby Atmos®/ DTS:X™ 3.1 400W с мощен, безжичен субуфер и Bluetooth 5.0!
Каталожен номер: 3466582
749.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Soundbar HT-G700 Dolby Atmos®/ DTS:X™ 3.1 канала съчетава мощен, завладяващ surround звук с ясен диалог, за да се наслаждаваш на любимите си телевизионни предавания и филми!

Благодарение на Vertical Surround Engine, усъвършенстваната аудио surround технология на Sony, ще се наслаждаваш на най-модерните звукови формати за кино, като Dolby Atmos® / DTS:X™, докато 3x предните високоговорители и уникалната обработка на сигнала на Sony възпроизвеждат звука "вертикално", за виртуален съраунд от всяка посока.

С 4K HDR 18Gbps и HDCP2.2/HDCP2.3, HT-G700 е създаден за новите формати за домашно кино (Dolby Vision, HDR10, Hybrid Log Gamma), HDMI eARC/ARC за предаване на контролна информация и аудио от телевизор с един кабел и Bluetooth 5.0, ще се превърне в център на домашното ти забавление!
Sony Sound Bar HT-G700
Dolby Atmos® & DTS:X™
Surround
Dolby Atmos & DTS:X
С поддръжка на звук Dolby Atmos® / DTS:X™, но и мощен субуфер, ще се почувстваш като във филма или на концерта, който не си успял да посетиш live, тъй като се създава впечатляващ surround звук.
400W
Мощност
400W
Звук, който изпълва пространството: с обща мощност 400W превръща филмите, музиката и игрите в завладяващи аудио изживявания и те поставя в центъра на действието.
Bluetooth 5.0
Интерфейс на свързване
Bluetooth 5.0
Предавай звук безжично от съвместим телевизор Sony към soundbar, използвайки технология Bluetooth® 5.0. Също така можеш да стриймваш и музика от всяко съвместимо устройство.
 
 
Surround звук до 7.1.2!
Vertical Surround Engine е подобрена технология за surround, позволяваща да се насладиш на тръпката от най-новото аудио за кино като Dolby Atmos® и DTS:X™ с тънко устройство. Трите предни високоговорителя, комбинирани с уникална обработка на сигнала на Sony, възпроизвеждат "вертикално" аудио и създават виртуален surround звук навсякъде около теб.
 
 
Изживяване като на кино!
В съвременния киносалон има високоговорители навсякъде около теб, всеки с фина настройка, които се съчетават за цялостно усещане за обемен звук. С бутона "Immersive AE" (аудио подобрител) и HT-G700 може да повиши мащаба дори на обикновено стерео аудио до 7.1.2 surround звук – така че всяко телевизионно предаване и филм получава surround звук.
 
 
S-Force PRO Front Surround
Използвайки само предни високоговорители, уникалната технология за обработка на цифрово звуково поле на Sony практически възпроизвежда поле със surround звук, като аудиото идва от двете страни. Не е необходимо да добавяш задни високоговорители, което означава, че можеш да се наслаждаваш на богат surround звук като на кино, без да претрупваш пространството си.
 
 
Избери идеалната настройка!
Един бутон за всеки звук – избери този, който е подходящ за това, което гледаш или слушаш. Избери един от режимите Auto Sound (Автоматичен звук), Standard Surround (Стандартен съраунд), Cinema (Кино), Music (Музика), Night (Нощ) и Voice (Глас) и използвай регулирането на силата на звука на събуфъра за фина настройка на изживяването при гледане.
 
 
Централен високоговорител за ясен диалог!
Специален централен високоговорител гарантира, че речта може да се чуе ясно, независимо дали става дума за бърз, разпален диалог в любимото ти телевизионно шоу, или за прошепнати реплики в холивудски филм. Идеален е и за музика, като гарантира богато на детайли изживяване при слушане.
Wireless Subwoofer
 
Безжичен субуфер!
Мощен безжичен субуфер осигурява по-дълбок и по-богат басов звук, а благодарение на опростеното безжично свързване, можеш да го поставиш където пожелаеш!
4K HDR
 
Филми с качество 4K HDR
С поддръжка на 4K HDR 18Gbps и HDCP2.2/HDCP2.3, HT-G700 е създаден за нови формати за домашно кино като Dolby Vision, HDR10 и Hybrid Log Gamma.
HDMI eARC/ARC
 
Лесно свързване!
Свържи безжично съвместим телевизор или устройство чрез Bluetooth®, използвай HDMI eARC/ARC или оптичния вход, за невероятен звук.

Характеристики
    • Брой колони 3.1
    • Обща мощност 400 Watt
    • Subwoofer Безжичен
    • Bluetooth Да
    • WiFi Да
    • Интерфейс на свързване ΗDMI in/ HDMI out/ Optical In/ USB/ Ethernet
    • Декодери MP3/ WMA/ AAC/ FLAC/ WAV/ ALAC/ AIFF/ AAC (MPEG4)
    • Дистанционно управление Да
    • В комплекта Оптичен кабел / Батерия / Дистанционно управление
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >