Моята кошница

dji RS 3 Combo

Гъвкав стабилизатор 3-то поколение за DSLR и mirrorless фотоапарати, със сгъваем дизайн, усъвършенствани режими и много аксесоари, за да създаваш професионални кадри!
Каталожен номер: 4021010
1219.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 37.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Ready when you are: DJI RS3 предлага професионално ниво на стабилизация на твоя DSLR, дори и ако създаваш сам видеата си или си част от малък независим екип. Осигурява стабилност и скорост, откривайки безкрайни възможности. 

Тежи само 1.3kg (общо с батерията и базата за бързо освобождаване) и може да работи с камери с тегло до 3 килограма. Автономията му достига 12 часа благодарение на батерията 3000 mAh. Зарежда се напълно за 2.5 часа, ако използваш зарядно 18W (PD). Разполага с цветен OLED сензорен дисплей 1.8" за повече контрол, а управлението на затвора може да стане безжично чрез Dual-Mode Bluetooth 5.0, така че да не се налага специална кабелна връзка с камерата. 

Също така, благодарение на новата база за бързо освобождаване, можеш да отстраниш фотоапарата за смяна на батерия или карта памет и да го върнеш без да се налага да го балансираш наново, така че да продължиш записа възможно най-бързо!

В опаковката на DJI RS3 Combo ще откриеш множество аксесоари, които допълнително подобряват възможностите на gimbal.

 
DJI RS 3
 
 
Скоростта преди всичко
Отстрани фотоапарата за смяна на батерията или картата памет и го върни, без да се налага да го балансираш. С новата база за бързо освобождаване можеш да се върнеш към снимането на мига. Механизмът за автоматично заключване на раменете позволява използването на RS3 веднага, като се сгъват автоматично с натискането на един бутон и се заключват за по-лесно пренасяне. Дори затвора на фотоапарата може да се управлява безжично чрез Bluetooth, без излишно кабелно свързване. 

*Фотоапаратът се продава отделно
 
 
Професионална стабилизация

С тегло 1.3kg (общо), поддържа фотоапарати до 3 килограма. Съвместим е с повечето популярни фотоапарати и обективи, като е доста лек, за да го управляваш с едната ръка. Алгоритъмът за стабилизация трето поколение постига 20% по-добра стабилност при най-честите сценарии като бягане или снимане от нисък ъгъл. Ако имаш нужда от по-голяма стабилизация, Supersmooth Mode "отключва" силата на двигателя за изключително стабилен запис на видео. 

 

*Фотоапаратът се продава отделно

 
 
Директен контрол
С цветния OLED сензорен дисплей 1.8" можеш да имаш директен контрол, лесен и бърз достъп до настройките с новия потребителски интерфейс. В същото време с новия превключвател (mode switch), можеш да превключваш между режимите Pan follow, Pan & Tilt и FPV. FPV може да се персонализира допълнително, така че настройките ти да са налични на момента. Със специалния dial, можеш да регулираш zoom, скоростта на затвора, фокуса или движенията на gimbal. Всичко буквално с едната ръка! 
 
 
Батерия създадена за професионалисти!
Батерията на gimbal е самата му дръжка! Със специалния механизъм за освобождаване, можеш да я отстраниш и да поставиш следващата. Също така, прави пренасянето на gimbal много по-лесно, тъй като намалява мястото, което заема. Батериите могат да се зареждат независимо чрез USB-C, поддържат бързо зареждане 18W PD и осигуряват до 12 часа работа. Зареждат се напълно за 2.5 часа. 

Характеристики
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Капацитет на батерията 1950 mAh
    • Тегло 990 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >