Моята кошница

dji RS 3 Pro

Каталожен номер: 4020987
1479.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.60 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

RS 3 Pro е gimbal на DJI, създаден за диманично заснемане. Структурата и всеки компонент е проектиран, за да ти предостави водеща в индустрията стабилизация.

RS 3 Pro идва с нови и подобрени характеристики, както и с възможности, които целят да улеснят работата на режисьора и постигането на най-добър краен резултат. С корпус от карбонови влакна и ниско тегло, RS 3 Pro на DJI приема фотоапарати DSLR или по-малки камери с тегло до 4,5 килограма, а двойните RSA/NATO слотове ти дават възможност да свързваш различни аксесоари, които ще отговорят на твоите изисквания и нужди.

Новият gimbal на DJI използва иновативна система за фокусиране с LiDAR, заимствана от DJI Ronin 4D за изчисляването на разстоянието между обектива и обекта с невероятна точност. Разполага със сензорен OLED дисплей с диагонал 1,8" за лесен контрол на настройките и параметрите на фотоапарата, нов двигател DJI RS Focus Motor за контрол на фокуса и невероятна стабилизация, както и нова технология за предаване на изображение DJI O3 Pro Video Transmission, така че имаш в ръцете си един gimbal, който ще ти помогне да изразиш по най-добрия начин своята креативност.

DJI RS 3 Pro
DJI RS 2 3-axis
Gimbal
3-axis
Фотоапаратът се разполага върху 3-осева основа (3-axis gimbal) за изключителна стабилност и гъвкавост (Pan: 360° continuous rotation, Roll: от -95° до +240°, Tilt: от -112° до +214°).
DJI RS 2 Joystick, trigger and front dial
Лесно управление
Joystick, Τrigger & Front Dial
Използвай joystick, trigger и front dial на gimbal, за да имаш желания план. Вграденият front dial над trigger позволява контролиране на фокуса с едната ръка.
DJI RS 2 Bluetooth 5
Интерфейс на свързване
Bluetooth 5.0
Използвайки свързване Bluetooth 5.0, gimbal на DJI открива и се синхронизира с устройството веднага. Допълнително разполага и с USB-C.
DJI RS 2 12 hours
Автономия на батерията
До 12 часа
Вградената батерия BG30 с капацитет 1950mAh осигурява до 12 часа автономия. Благодарение на поддръжката на бързо зареждане, се осигуряват още 2 часа работа с 15 минути зареждане.
DJI RS 2 Accessory Connections
Свързване на аксесоари
RSA/NATO & USB-C
Този gimbal разполага с RSA/ NATO, с 1/4"-20 mounting hole, слот Cold shoe, Video transmission/follow focus motor port (USB-C), RSS camera control port (USB-C) и Follow focus motor port (USB-C).
 
 
Конструкция от карбонови влакна
Използването на карбонови влакна в рамената на осите, ниското тегло, новата удължена долна планка за бързо освобождаване и големите възможности за персонализиране правят DJI RS 3 Pro едно изключително надеждно решение за полупрофесионално и професионално заснемане на видео.
 
 
Автоматично заключване на осите
RS 3 Pro ти позволява да стартираш бързо записа, за да не пропуснеш най-добрия момент. Натисни и задръж бутона за включване/ изключване и трите оси ще се отключат автоматично, така че да започнеш да снимаш за секунди. Натисни бутона само веднъж и осите ще се заключат автоматично, влизайки в режим на готовност за лесно пренасяне. Натисни продължително бутона за включване/ изключване, за да се сгъне и заключи автоматично.
 
 
Издържа фотоапарати до 4,5kg
Благодарение на оптимизирания дизайн, RS 3 Pro е лек, само 1,5 kg (включва противотежест, батерия и планки за бързо освобождаване на две нива), но може да издържи тежко професионално оборудване (dSLR фотоапарати или малки камери) с тегло общо до 4,5 килограма.
 
 
Професионално ниво на фокусиране с LiDAR
Cpaвнeнa cъc cтaндapтнaтa тexниĸa зa фoĸycиpaнe, системата за фокусиране с LiDAR може да фокусира по-бързо, без да прави компромис с качеството на изображението или да разчита на повърхностната текстура на обекта. Това е особено полезно в условия на слаба светлина и води до изключителни възможности за фокусиране в сравнение с други кинокамери. Hoвият LіDАR Rаngе Fіndеr (RЅ) мoжe дa измepи дo 43200 тoчĸи в paмĸитe нa 14-мeтpoв oбxвaт нa oтĸpивaнe. Същo тaĸa paзпoлaгa c вгpaдeнa ĸaмepa c eĸвивaлeнтнo фoĸycнo paзcтoяниe oт 30 mm и шиpoĸ FОV oт 70°, зa максимално точни резултати.
 
 
DJI RS Focus Motor

Следващото поколение DJI RS Focus Motor (2022)* осигурява три пъти по-силен въртящ момент (до 1 N·m) с намален шум до 50%. Благодарение на новия фокусен мотор, ще се наслаждаваш на по-плавно фокусиране, което намалява дразнещия шум при аудиозапис. Комбинацията от LiDAR Range Finder и Focus Motor прави кинематографския автофокус върху ръчни обективи възможен. Натисни бутона "M" за превключване между ръчно и автоматично фокусиране.

 

*Включва се в RS 3 Pro Combo

 
 
Ново поколение стабилизация RS
Благодарение на 3-тото поколение алгоритми за стабилизация RS, този gimbal предоставя изключително гладки планове, които са 20% по-стабилни в сравнение с RS 2. Ако все пак стабилизацията е от ключово значение, режимът SuperSmooth елиминира микродвиженията и увеличава въртящия момент за невероятно гладки кадри, дори когато се използват обективи zoom 100mm.
 
 
Голям OLED дисплей
DJI RS 3 Pro включва цветен сензорен OLED дисплей с диагонал 1,8", който е 28% по-голям от този на RS 2 за контрол на функциите и настройките, като прави доста по-лесно задаването на параметрите, кадрирането на субектите и др. OLED дисплеят е още по-ярък от LCD дисплея на RS 2 за по-ниска консумация и по-добра производителност в условия на силна светлина.
 
 
ActiveTrack Pro
Πpocлeдявaнeтo нa пpoдyĸтитe oт cepиятa Rоnіn ниĸoгa нe e билo пo-тoчнo и по-ефективно. Hoвoтo пoĸoлeниe нa АсtіvеТrасk Рrо мoжe диpeĸтнo дa чeтe изoбpaжeния oт ĸaмepaтa, вгpaдeнa в LіDАR Rаngе Fіndеr, бeз дa e нeoбxoдим Ronin Image Transmiter (пo-paнo извecтнa ĸaтo Ronin RavenEye Image Transmitter). LіDАR Rаngе Fіndеr cъщo paзпoлaгa cъc caмocтoятeлнo paзpaбoтeн чип, идeнтичeн c тoзи, изпoлзвaн oт Rоnіn 4D, ĸoйтo пoвишaвa изчиcлитeлнaтa мoщнocт нa АсtіvеТrасk Рrо c пoвeчe oт 60 пъти в cpaвнeниe c АсtіvеТrасk 3.0 нa Ronin Image Transmitter.
 
 
Безжична система за предаване и контрол

DJI RS3 Pro използва новата технология DJI O3 Pro Video Transmission, която предоставя обхват на предаване от 6km – нещо немислимо в традиционните решения. Поддържа 2,4GHz & 5,8GHz, честотна лента DFS и алгоритъм за криптиране AES 256-bit, който може да извежда стрийминг FHD 1080p/60fps на множество отдалечени екрани едновременно с подобрена сигурност, стабилност и способност против смущения.

 

*DJI High-Bright Remote Monitor и Ronin 4D Hand Grips на изображението се продават отделно.

 
Нова планка за бързо освобождаване
Новата удължена планка за бързо освобождаване (Extended Lower Quick-Release Plate)* осигурява по-стабилен монтаж на фотоапарата и е удобна за монтиране на опора за обектив за по-прецизни настройки.
 
По-точно балансиране
За да се улесни процедурата по балансиране, е добавен прецизен въртящ се контролер за оста на наклон, така че фотоапаратът да се движи напред или назад с точност до милиметър. Благодарение на използването на покритие Teflon® в различните компоненти на RS 3 Pro, има по-малко триене и съпротивление.
 
Dual-Mode технология Bluetooth
Оборудван с Dual-Mode технология Bluetooth, безжичният контрол на затвора на RS 3 Pro е изключително ефективен и надежден. След първоначалното сдвояване, можеш да контролираш снимането с бутона за запис на стабилизатора. Фотоапаратът, който е бил сдвоен първоначално, ще се свърже отново автоматично за спестяване на време при повторна употреба.
 
Бързо превключване на режими
Използвайки новия Gimbal Mode Switch, можеш да превключваш между режимите Pan follow, Pan и Tilt follow и FPV. FPV режимът има опции за 3D Roll 360, Portrait или Custom, позволявайки ти да персонализираш оборудването си бързо.

Характеристики
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Капацитет на батерията 1950 mAh
    • Тегло 1.14 kg
    • Размери 21.8 x 41.5 x 19.5 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >