Моята кошница

Zhiyun Crane M3 Pro

Gimbal kit, който включва Crane M3, допълнителна щипка за захващане на смартфон и микрофон TransMount тип shotgun, заедно със съответните кабели и раница!
Каталожен номер: 3922057
919.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 34.72 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Ако търсиш хибриден gimbal, Crane M3 Pro на Zhiyun е идеалното "all-in-one" решение. Комплектът включва Crane M3 и допълнителна щипка за смартфон и микрофон TransMount тип shotgun, заедно със съответните кабели и раница.

Crane M3 разполага с подобрени мотори, оптимизирана структура на дръжката за по-добър захват и усъвършенстван алгоритъм на работа за стабилни кадри на професионално ниво.

Със заключване и на трите оси, Tilt, Roll и Pan, с бързо освобождаване на камерата TransMount (за лесна смяна на батерията без да се маха камерата и без повторно балансиране на gimbal) и LED за допълнително осветление до 800 lumens и CRI 90+ (с регулируема цветова температура и яркост за минимизиране на цифровия шум в изображението) подобрява изживяването при снимане.

Можеш да настроиш параметрите от практичното колелце за контрол (като напр. скоростта на затвора на апарата, диафрагмата на обектива, чувствителността ISO и др.). Crane M3 разполага със сензорен дисплей 1,22" и предоставя специални режими като Vortex, Portrait, Go и Timelapse. Настройките на функциите на gimbal също се осъществяват от сензорния дисплей 1,22". Що се отнася до батерията (с капацитет 1150mAh), осигурява автономия до 8 часа и за зареждането ѝ са необходими не повече от 2 часа. В опаковката са включени 4 магнитни цветни филтъра, които можеш да използваш с вграденото LED осветление за създаването на цветни ефекти.

Zhiyun Crane M3 Pro
 
 
Компактен и красив
Изключително компактен, практичен и балансиран, Crane M3 е съвместим с повечето mirrorless фотоапарати на пазара. Белият му цвят е в хармония с дизайнерските тенденции на съвременните фотоапарати и обективи.
 
 
Практичен и сигурен
Разполага със заключване и на трите оси (Tilt, Roll, Pan) и се предлага с TransMount за бързо освобождаване на фотоапарата, така че смяната на батерията да се осъществи без развинтване и без необходимост да се балансира отново gimbal.
 
 
Пълен контрол
От лесното за използване и удобно контролно колелце се променят стойности за параметри като ос на въртене (roll), диафрагма на обектива, скорост на затвора и ISO чувствителност. Специалният джойстик се използва и за регулиране на оста на въртене (roll). На твое разположение са също специални функции като Vortex, Portrait, Go и Timelapse.
 
 
Вградено LED осветление
Crane M3 разполага с вградено LED осветление с яркост 800 lumens и CRI 90+. В опаковката са включени 4 магнитни цветни филтъра за използване с LED и създаване на цветни ефекти.
 
 
Сензорен дисплей 1,22"
Контролът на апарата се осъществява чрез кабел (директно от Crane M3) или чрез Bluetooth технология от смартфона. Чрез дисплея се правят различни настройки на функциите на gimbal, като също така предоставя информация за различни параметри (напр. свързването на апарата, нивото на заряд на батерията).
 
 
Голяма автономия
Автономията на вградената батерия (1150 mAh) достига 8 часа, а за зареждането ѝ не са необходими повече от 2 часа благодарение на поддържаната технология за бързо зареждане. Също така се поддържа и зареждане от powerbank по време на работата на gimbal.

Характеристики
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Капацитет на батерията 1150 mAh
    • Автономия на батерията До 8 часа
    • Тегло 700 g
    • Размери 28 x 15.7 x 7.47 cm
    • Аксесоари Раница / Кабел за зареждане / Трипод / Кабел USB / Щипка за захващане на телефон / Микрофон
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >