Моята кошница

@Work Работен стол Racer Mini

Каталожен номер: 2159732
185.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Настани се удобно на Racer Mini и започни четенето! С впечатляващ дизайн и удобна седалка, този стол ще бъде най-добрият подарък за твоето дете. Разполага с ергономичен дизайн, който предоставя идеална опора за гърба и обгръща тялото, както и с комфортни подлакътници за правилна поддръжка на лактите. С Racer Mini уроците ще вървят гладко!

 

* В цената не е включен монтаж.
Turbo-X
Размери
Височина на седалката: 41-51 см/Ширина: 46 см

Столът Racer Mini има височина на седалката 41-51 см, ширина 46 см, дълбочина на седалката 37 см и височина на подлакътниците 57-67 см.

Turbo-X
Тип механизъм
Relax

Механизмът Relax ти дава възможност да стабилизираш седалката в една позиция за работа или да я оставиш да се движи свободно.  

 
За учене с високи скорости!

С детския стол Racer Mini твоето дете ще седи с удоволствие на бюрото си! Оригиналният му дизайн, който напомня седалка на състезателен автомобил, ще впечатли малки и големи, и ще пасне идеално на детската стая. Изработен е от изкуствена кожа с високо качество, която се чисти лесно, за да не се притесняваш от петна и зацапване.  

 
Сваляеми подлакътници

Благодарение на удобните подлакътници на стола, ръката от рамото до лактите, се поддърва напълно и не се натоварва. Ако желаеш можеш да ги махнеш, за да  се наслаждаваш на повече свобода на движение.

 
Регулируема височина на седалката

Независимо колко си висок, за да седиш правилно и комфортно, можеш да регулираш височината на стола, така че коленете да се намират на една права с бедрата и да се образува ъгъл приблизително 90°.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >