Моята кошница

Sentio Car Holder & Wireless Charger 15W

Регулируема стойка за кола с безжично зареждане 15W (съвместима с Qi™) и възможност за поставяне на въздуховодите или таблото на автомобила!
Каталожен номер: 4276108
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Sentio предоставя удобството на безжичното зареждане на всеки шофьор, с гъвкава и надеждна стойка и безжично зареждане 15W (Quick Charge), която лесно се прикрепя към вентилационните отвори или таблото на автомобила.

Изработена от здрава — изключително приятна на допир — пластмаса, може да се използва лесно дори и с едната ръка, предоставяйки голяма гъвкавост и стабилност. Включва специален бутон за автоматично "заключване" и "отключване", като е съвместима с мобилни устройства, които използват технологията за безжично зареждане Qi™.

В опаковката има допълнителна залепваща основа и USB-C кабел за out-of-the-box използване.

Sentio Wireless Car Charging Holder 15W
 
 
Безжична свобода!
Стойката за автомобил Sentio с безжично зареждане 15W е съвместима с устройства, които използват стандарта Qi™ и поддържа захранване 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.67A (Max.), предоставяйки съответно 5W, 7.5W, 10W и 15W (Max.). Поставя се на вентилационните отвори или на таблото на автомобила. Разполага със специален сензор, който активира скобите, за да захванат устройството ти, така че да можеш с другата си ръка да затвориш вратата, да си сложиш колана и т.н.
 
 
Лесно поставяне
Благодарение на специално проектираното рамо, можеш да поставиш автомобилната стойка Sentio с безжично зареждане 15W, където имаш нужда, без да нарушаваш видимостта. За безупречно set-and-drive изживяване, просто натисни бутона отстрани на стойката, постави устройството си и то автоматично ще се заключи — за да започнеш пътуването си без стрес!

Характеристики
    • Тип Безжично зарядно
    • Съвместимост Smartphones
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >