Моята кошница

AverMedia Live Extreme 2 GC551 Gaming Capture Card

С Ultra HD 4K Pass-Through, възможност за запис на 1080p60 и богат софтуер, за да редактираш записите си с лекота!
Каталожен номер: 3258173
339.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Your Stream. Your Design: Live Gamer EXTREME 2 на AverMedia не само подобрява твоя stream, но и добавя уникален стил към твоята gaming система! 

Проектирана, за да покрие нуждите на всеки съвременен gamer/streamer, интегрира 4Kp60 Pass-Through (HDMI 2.0), за да играеш любимите си заглавия, без компромиси с качеството на картината, като успоредно с предоставя възможност за запис с резолюция 1080p60, така че да създадеш уникална библиотека от Full HD streams, за да покажеш канала си!

Придружава се от богат софтуер* (CyberLink PowerDirector, RECentral), за да редактираш записите си с лекота!

 

* Инструкции за инсталирането/изтеглянето на приложенията в сайта на AVerMedia.

Turbo-X
 
 
Ultra HD 4K Pass Through

Искаш да запишеш геймплея си, но не искаш да жертваш 4K изживяването, което може да ти предложи PC или конзолата ти? С Live Gamer EXTREME 2 ще се наслаждаваш на gaming с резолюция 4Kp60, без никакво забавяне, благодарение на порта Ultra HD 4K Pass Through*, като в същото време записваш любимите си заглавия с качество на картината Full HD при 60 кадъра в секунда!

 

* HDR не се поддържа.

 
 
Бърза реакция

Без допълнителна процедура за кодиране (на хардуерно ниво), Live Gamer EXTREME 2 може да записва некомпресирани данни и поток с почти нулево забавяне. Достатъчен е монитор, за да играеш и предаваш gameplay от любимите си заглавия, заобикаляйки дразнещия lag!

 
 
Адаптира се към стила ти!

Сваляемият капак на Live Gamer EXTREME 2 открива неограничен брой възможности, тъй като ти позволява да проектираш свои корици с Cover Creator, показвайки по този начин уникалния си стил. Този инструмент се намира в RECentral (Settings > Capture Device: Live Gamer EXTREME 2 > Create Covers).

 
 
Ninja-like Editing

Искаш да редактираш 4K видеата си, но не знаеш откъде да започнеш? От AverMedia са се погрижили за това. Софтуерът CyberLink PowerDirector™ 15 е итуитивен 4K видео процесор, за да започнеш правилно работата си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >