Моята кошница

AverMedia Live HD 2 GC570 Gaming Capture Card

Новата версия на Live Gamer HD е тук: Plug & Play карта PCIe, която ти позволява да осъществяваш записи и streaming без lag, с резолюция 1080p60!
Каталожен номер: 3259110
379.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Ready to Play: Вътрешната (PCIe) карта Live Gamer HD 2 на AverMedia е създадена за всички, които искат лесна инсталация, нулево забавяне и безпроблемен streaming с резолюция 1080p60!

Live Gamer HD 2 не се нуждае от драйвери (поддържа протокола UVC), разполага с HDMI-in и HDMI-out, за да свързваш PC или конзолата си, както и с аналогови аудио входове 3,5mm. Позволява предаването на некомпресирано видео, въпреки че предоставя и възможност за компресиране - в случай че искаш да намалиш bandwidth на предаване - както и възможността за теглене от различни източници*.

 

* Изискват се повече от една карта LGHD2. 

Turbo-X
Turbo-X
Некомпресирано видео 1080p60

Live Gamer HD 2 осигурява скорост и високо качество на картината. С тегленето на некомпресирани видеа опростява функции на твоя компютър и предоставя по-плавно поточно предаване 1080p60.

Turbo-X
Plug & Play

Омръзнали са ти дългите и сложни инсталации, както и непрекъснатия ъпдейт на драйверите? Не се тревожи! Live Gamer HD 2 не изисква инсталирането на драйвери: монтирай я в един свободен слот PCIe и си готов!

Turbo-X
Гъвкав интерфейс на свързване

Когато говорим за звук, колкото повече са опциите, толкова по-добре. С Live Gamer HD 2 можеш да се наслаждаваш на цифрово аудио чрез HDMI или на аналогово чрез вход за жак 3,5mm, за да осъществяваш записи от конзоли и компютри. Решението е твое!

Turbo-X
Компресиране на видео

Искаш или си принуден да използваш по-малка честотна лента за предаването на твоя stream? Освен некомпресирано видео 1080p60, Live Gamer HD 2 предоставя възможност и за компресиране за още по-практичен резултат.

Turbo-X
Gaming Design

Ако съществува геометрична форма, която може да опише геймърите, би била триъгълник. На базата на този елемент, AverMedia създава една мрежа от триъгълници, която - освен висококачествена конструкция и елегантен дизайн - осигурява още защита, отлична вентилация и акцентира върху LED осветлението.

Turbo-X
RECentral 3: Stream in Perfection

Мощният и стилен RECentral е допълнително подобрен с множество функции на професионално ниво. Персонализирай визията на канала си с още повече съдържание, прави Live Editing и споделяй в социалните медии с един клик!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >