Моята кошница

Elgato Key Light

Каталожен номер: 3292681
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
При теб между 30.01 и 01.02.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един погле
 

Illuminate on command: Използването на правилното осветление може да привлече по-ефективно интереса на зрителите ти и да подобри значително видеата ти!

От начина, по който се смееш и се шегуваш, всяка гримаса и физиономия, реакции, които разкриват важни детайли от лицето ти и показват на зрителите ти истинското ти настроение, през "зоркото око" на камерата. В крайна сметка, ти си звездата на шоуто и правят “sub”, за да те гледат!

С Key Light на Elgato разбират веднага, че си професионалист!

Turbo-X
 
 
Подобри помещението си!

Конвенционалното студийно осветление може да е “too much” за твоя setup. Създаден от метал, с ергономичен дизайн и тънък профил, Elgato Key Light решава този проблем и не се оплита в краката ти. Не докосва дори пода. Просто прикрепи специалната стойка (Pole Mount) към бюрото си, регулирай височината и си готов!

 
 
Без soft-boxes!

Докато светлината от soft boxes те кара да се потиш, Key Light на Elgato поддържа ниски нива на температурата, въпреки огромната - за неговия размер - яркост от 2800 Lumens. С 160 premium OSRAM LEDs, предоставя от ярко осветление до най-мекия блясък, с температура на цвета от 2900K до 7000K. Изработена от опалово сатенено стъкло, повърхността на Key Light гарантира балансирана - без изкривявания - дифузия и отлични светлинни лъчи.

 
 
Винаги до теб!

Защо да се тормозиш със сложни настройки? Директно от монитора на твоя компютър, Key Light замества дразнещите, но необходими процедури с един специален контролен център, а благодарение на свързването чрез Wi-Fi, дава възможност да регулираш осветлението в реално време. Най-доброто: със същата лекота можеш да управляваш повече Key Lights!

 
 
Съвместимост с Elgato Stream Deck!

Светлини, камера, екшън - всичко с едно докосване! Благодарение на Stream Deck, Key Light преминава на следващо ниво, чрез директните команди, които можеш да програмираш, персонализирайки контролните бутони с тези, които сметнеш за подходящи. Активирай и регулирай яркостта, подобри температурата на цвета и много други. Можеш също да запаметиш различни настройки за достъп on-the-fly. И това е само началото!

 
 
Определя нови стандарти!

Безупречният дизайн на Key Light отговаря на непрекъснато нарастващите изисквания на видео продукцията, поставяйки нови стандарти, определяйки нови стандарти що се отнася до студийното осветление. Впечатляващо ярко и изключително адаптивно, спестява място и издържа във времето. Със специално приложение, което непрекъснато се развива, Key Light със сигурно доказва едно: че не се шегува!

Характеристики
    • Тип Light
    • Яркост 2800
    • Други характеристики Color Range: 2900 – 7000K
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >