Моята кошница

Elgato Wave 3 Microphone White

Един от най-добрите USB микрофони за streaming и podcasts, с минималистичен дизайн, софтуер Wave Link и технология Clipguard!
Каталожен номер: 4329279
339.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Ако си професионалист или любител стриймър или подкастър и търсиш съвършенство в game streaming, Elgato Wave 3 е "билетът" за един свят, който никога не си си представял!

Това е USB микрофон с изключително качество на студийно ниво и разполага с технология "anti-distortion", за да осигури на теб и публиката ти звук с най-високо качество. Разбира се, той е идеален и за подкасти, streams в Twitch или продукции в YouTube, както и за видео разговори или конференции.

Наслади се на нулево забавяне, когато го свържеш към gaming слушалките си и използвай въртящия се контрол (knob), за да регулираш силата на звука on-the-fly, "gain" или да промениш режима, когато пожелаеш. А ако искаш да деактивираш микрофона, докосни го в горната част (capacitive mute).

С Wave 3 имаш възможността да комбинираш всички аудио източници, за да създадеш независими миксове. Например, можеш да създадеш микс за теб и друг за аудиторията си, използвайки придружаващия софтуер Wave Link.
Elgato Wave 3 Microphone
 
 
Билетът за по-добър звук
Осигури на гласа си сцената, която заслужава. Всичко, от което се нуждаеш, е качествен студиен микрофон, който се включва директно в конфигурацията ти и миксер, за да комбинираш различни аудио източници с лекота. Elgato Wave 3 е кондензаторен микрофон с кардиоиден полярен модел и 17mm електретна капсула за изключителна производителност. С честотен диапазон от 70Hz до 20 000Hz, максимална честота на семплиране 96kHz и звук 24bit, можеш да очакваш ненадминато качество, което ще открои продукциите ти.
 
 
Твоята студийна конзола...
Придружаващият софтуер Wave Link е доста лесен за използване. Можеш да получиш пълен контрол върху stream работния процес в Twitch и YouTube. С 9 независими канала, има възможността да импортира и смесва от няколко различни аудио източника в реално време (микрофони, музика, игра, гласов чат и т.н.). Разбира се, Wave Link е съвместим ссъс Stream Deck на Elgato.
Elgato Wave:3 Lewitt Audio
 
Lewitt Audio… Inside
Микрофонът на Elgato включва аудио технологията на австрийската компания Lewitt Audio, която е специализирана в производството на микрофони и разработването на технологии за микрофони.
Elgato Wave:3 Stream Deck
 
Съвместим със Stream Deck
Stream Deck работи перфектно в комбинация с Wave Link и разбира се с микрофона Wave, който притежаваш.
Elgato Wave:3 Dial
 
Multifunctional Dial
Въртящият се контролер ти позволява да регулираш gain, силата на звука на слушалките, както и да правиш "crossfade" между микрофона и миксера на компютъра.

Характеристики
    • Честотен диапазон 70 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност -25 dB
    • Бутон on/off Да
    • USB 2.0 1xUSB 2.0
    • Други характеристики Noise Cancellation. Audio Mini-jack (3,5mm). Метална конструкция
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >