Моята кошница

Logitech G Logitech Litra Beam LX Streaming Light Graphite

Logitech G Litra Beam LX има две страни — едната осветява теб с основна LED светлина за streaming, а другата стаята с RGB осветление!
Каталожен номер: 4317238
339.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Logitech G Litra Beam LX е двустранна светлина за streaming: предната страна те осветява с основна LED светлина, така че кожата ти да изглежда естествена и блестяща, докато задната страна осветява стаята с RGB осветление.

Технологията TrueSoft създава мека, равномерна светлина, която елиминира интензивните сенки, без да изморява очите ти. И двете страни са сертифицирани като безопасни за целодневен gaming и маратонски streaming. Използвай вградените елементи за контрол или свържи Logitech G Litra Beam LX с G HUB чрез Bluetooth® или USB-C, за да експериментираш с различни настройки за цвят, цветова температура и яркост.

Тествай настройките, преди да започнеш streaming с предварителен преглед на живо. Използвай LIGHTSYNC, за да синхронизираш страната RGB с друго Logitech G оборудване като мишки и клавиатури. Регулирай ги всички, за да отговарят на любимите ти игри, да съответстват на съдържанието на екрана или да следват модел, който си програмирал.

Благодарение на двете светлини с изключително качество, които се съчетават в гъвкав дизайн, Logitech G Litra Beam LX създава вълнуващо gaming изживяване.

Logitech Litra Beam LX Streaming Light
 
 
Двустранно RGB и основно осветление
Logitech G Litra Beam LX предава естествено тена на кожата за блестящ вид по време на streaming, като същевременно осветява пространството с LIGHTSYNC RGB акцентно осветление.
 
 
Технология TrueSoft
Основното осветление за streaming е насочено напред, разполага с технология TrueSoft за точност на цветовете на ниво кино и усъвършенствано пречупване, което елиминира грубите сенки.
 
 
LIGHTSYNC RGB
RGB осветлението е насочено назад и разполага с 16 милиона цветови комбинации, контролирани от технологията LIGHTSYNC, за да осигури завладяващо геймплей изживяване.
 
 
Контрол чрез Bluetooth с G HUB
Свържи Logitech G Litra Beam LX чрез Bluetooth или USB-A за пълен контрол на осветлението за streaming и синхронизиране на RGB осветление с мишка, клавиатура и слушалки с микрофон Logitech G LIGHTSYNC.
 
 
Безопасно за streaming през целия ден
Logitech G Litra Beam LX преминава успешно дори най-строгите UL тестове за целодневен streaming.
 
 
Усъвършенствай външния си вид
Може да се регулират и двете страни. Бутоните предоставят настройки за яркост, цветова температура (2700K - 6500K) и RGB осветление.
 
 
Най-добрият избор за бюрото
Благодарение на тънкия и елегантен дизайн, може да се постави на места, на които е невъзможно да се сложат други лампи, което улеснява постигането на творчески светлинни ефекти в твоето пространство.

Характеристики
    • Тип Light
    • Яркост 400
    • Дължина 2 m
    • Тегло 1.5 kg
    • Размери 4.2 x 40 x 3.5 cm
    • Други характеристики Color Range: 2700 - 6500K
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >