Моята кошница
B2S SALE

OnePlus OnePlus Pad Go 4G 11.35" 8GB/128GB Halo Green

Full Care Display 11,35" (2,4K, 90Hz) с яркост 400nit (typ.), процесор MediaTek Helio G99, свързване LTE, Dolby Atmos® Quad Speakers и батерия 8000 mAh с 33W SUPERVOOC™!
Каталожен номер: 4504070
* Офертата е валидна от 12.09 до 29.09.2024
599.00 лв 649.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 199.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
    Общо 0

    С един поглед!

    Сертифициран от TÜV Rheinland, дисплеят Full Care Display 11,35” (2,4K, 90Hz), четири говорителя с поддръжка на Dolby Atmos® и процесор MediaTek Helio G99 правят OnePlus Pad Go идеален за преносима и "грандиозна" забава, независимо от интересите ти.

     

    Лесният за хващане и елегантен дизайн му придава "готини вибрации" чрез най-свежата комбинация от два цвята, която някога е имало устройство на OnePlus. От извивките по краищата до умело позиционираната в центъра камера, нищо не стои на пътя ти.

     

    Като поставяш преносимостта на първо място, ти се дава възможността да отидеш навсякъде, да правиш всичко и да се отпуснеш — наслаждавайки се на един дигитален живот, който е „игра през целия ден“.

    OnePlus Pad Go
    MediaTek® Helio™ G99
    Процесор
    MediaTek Helio G99
    Процесорът MediaTek Helio G99 включва осем ядра (2x Cortex-A76 до 2,2GHz и 6x Cortex-A55 до 2,0GHz) и графичния процесор Mali-G57 MC2, което осигурява изключителни постижения във всички приложения и игри.
    2,4K Eye Care Display
    Анализ на екрана
    2,4 хиляди
    Гледай любимите си видеоклипове в YouTube и TikTok, сърфирай в интернет, чети електронни книги и играй любимите си игри на 2,4К (2408 x 1720 пиксела, 90Hz) екрана Eye Care с размер 28,85 см.
    8GB LPDDR4X
    Памет
    8GB LPDDR4X
    Наслади се на сърфирането в интернет, играй игри и отвори множество приложения за безпроблемно потребителско изживяване и повишена продуктивност. С 8GB памет всичко се изпълнява с изключителна гладкост и висока скорост.
    128GB UFS 2.2
    Пространство за съхранение
    128GB UFS 2.2
    Разполага с вградена памет 128GB UFS 2.2, която можеш да разшириш до 1TB чрез microSD карта (продава се отделно), за да съхраняваш повече песни и видеоклипове.
    8.000mAh + 33W SUPERVOOC™
    Батерия
    8 000 mAh
    Голямата батерия от 8,000mAh (типична) и поддръжката на технологията за бързо зареждане 33W SUPERVOOC™ гарантират до 14 часа гледане на видео и до 40 часа слушане на музика.
     
     
    Изключително висококачествени графики с висока резолюция
    Екранът с резолюция 2,4K е най-добрият и предлага впечатляваща яснота на изображението. Разполага с голяма зона за гледане с размер 28,85 см (11,35 инча), заобиколена от изключително тънки рамки с ширина само 7,5 мм. Честотата на опресняване от 90Hz осигурява гладки и плавни движения на изображенията, правейки видеата и игрите по-приятни. Екранът може автоматично да адаптира своята яркост според нивата на осветеност на околната среда, така че винаги да виждате ясно без нуждата от ръчно регулиране на яркостта.
     
     
    Впечатлява, но не уморява...
    Екранът на OnePlus Pad Go може да филтрира вредната синя светлина, което може да помогне за намаляване на умората на очите. Технологията DC dimming в таблета също може да допринесе за намаляване на умората на очите, а режимът за сън може да намали количеството излъчвана синя светлина от устройството в часовете преди сън. Той също така има сертификат от TÜV Rheinland като дисплей с пълна грижа.
     
     
    Звук с кинематографични стандарти
    Звуковото преживяване на OnePlus Pad Go е резултат от настройка с четири говорителя, поддържаща Omnibearing Sound Field и Dolby Atmos®. Omnibearing Sound Field интелигентно определя посоката на екрана и автоматично променя левия и десния аудио канал, за да осигури точен стереофоничен звук.
     
     
    Внимание към детайла
    Точката, където OnePlus Pad Go наистина се отличава, е централното разположение на предната и задната 8MP камера вдълж горния край на таблета, което те освобождава от неудобството да трябва да регулираш позицията му при правене на снимки или видео, правейки използването на камерата много по-практично.
     
     
    Памет и съхранение, което... се показва!
    OnePlus Pad Go разполага с 8GB RAM и 128 GB памет за съхранение. Това означава, че можеш да поддържаш множество приложения активни във фонов режим и лесно да превключваш между тях. За майсторите на мултитаскинг, 8GB RAM позволяват да държиш отворени до 22 от любимите ти приложения — те също така ще се зареждат по-бързо и превключването между тях ще бъде плавно. Устройството също поддържа до 1TB допълнителна външна памет чрез microSD карта (продава се отделно).
     
     
    Цялата енергия, от която се нуждаеш
    OnePlus Pad Go разполага с батерия от 8,000 mAh и поддържа технологията за бързо зареждане 33W SUPERVOOC™. Голямата батерия осигурява до 514 часа в режим на изчакване и 40 часа възпроизвеждане на музика, докато 33W SUPERVOOC™ може да я презареди изключително бързо.
    Hassle Free
    Автоматично свързване за лесна връзка
    Auto Connect те свързва по-бързо и по-гладко с устройствата ти, осигурявайки непрекъсната връзка, когато са наблизо. Прехвърляй се от екрана на твоя смартфон към OnePlus Pad Go — и дори отвъд — откривайки нови начини за забавление.
    Stay On The Go
    Постоянно си в движение.
    Кажи сбогом на Wi-Fi точките за достъп и посрещни истинската свобода на интернет. Удобната LTE връзка гарантира, че OnePlus Pad Go е устройството, което можеш да носиш навсякъде. Подготви се да получаваш еднократни пароли и известия докато се движиш, за по-гладко цифрово преживяване.
    Stay Seamlessly Synced
    Останете непрекъснато синхронизирани.
    Три прозореца (Режим на разделен екран), две устройства, безгранични възможности: с функцията за огледално отразяване на екрана, прехвърляш любимото си съдържание от телефона си, получаваш важни известия и без усилие прехвърляш файлове между свързаните устройства.
    More Ways To Work
    Повече начини за работа и забавление
    С функцията за прехвърляне на екрана, OnePlus Pad Go се превръща във втори монитор. Чрез общата галерия, снимките и видеоклиповете, които си заснел с телефона си, се прехвърлят на таблета за редакция в реално време.

    Характеристики
      • Модел Pad Go
      • Размер на дисплея 11.35 inches
      • Резолюция на дисплея 2408 x 1720 pixels
      • Технология на дисплея IPS LCD
      • Операционна система OxygenOS 13.2 (Android 13)
      • Модел процесор MediaTek Helio G99
      • Тактова честота на процесора 2.2 GHz
      • Брой ядра на процесора 8
      • RAM памет 8 GB
      • Вградена памет 128 GB
      • Съвместима карта памет microSD
      • Предна камера 8.0 megapixels
      • Задна камера 8.0 megapixels
      • Свързаност 4G
      • Bluetooth Bluetooth 5.2
      • GPS Да
      • Капацитет на батерията 8000 mAh
      • Тегло 532 g
      • Размери 25.5 x 18.8 x 0.69 cm
    Нуждаете се от помощ?
    Пишете ни!

    За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

    Виж повече >