Моята кошница
0% лихва

Xiaomi Redmi Pad SE 8/256GB Graphite Gray

За забавление и продуктивност, с 8-ядрен процесор Snapdragon® 680, 11" FHD+ дисплей, батерия с капацитет 8000mAh, четири високоговорителя с Dolby Atmos® и две камери (8MP и 5MP)!
Каталожен номер: 4414845
479.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 159.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед!

Създаден за млади професионалисти, ученици и студенти, новият Redmi Pad SE предлага впечатляващо съчетание от комфорт, практичност и висока естетика, което може да удовлетвори нуждите както за свободно време, така и за работа.

 

Новият Redmi Pad SE разполага с елегантен, еднообразен дизайн от алуминиева сплав и впечатляващ FHD+ дисплей с размер 11 инча и съотношение на страните 16:10, което осигурява завладяващо и гладко визуално изживяване благодарение на поддръжката на честота на опресняване до 90Hz с AdaptiveSync. Изключително високият контрастен съотношение 1500:1 също подчертава всяка детайл, както в тъмните, така и в светлите сцени на действие, докато яркостта от 400 нита гарантира надеждност при четене както в тъмни, така и в светли условия. По отношение на последното, Режимът за четене 3.0 с опции „Класически“ и „Хартия“ винаги предоставя оптимален комфорт при четене, докато екранът, сертифициран от TÜV Rheinland, защитава очите ти от синята светлина и предотвратява умората.

 

Вътрешността му разполага с мощния осемядрен процесор Snapdragon® 680 на Qualcomm®, комбиниран с памет LPDDR4X и съхранително пространство eMMC 5.1 за висока производителност и ниска латентност при всякакви задачи и приложения. Съхранителното пространство може да бъде разширено чрез използването на microSD карта памет до 1 TB. Оборудването на Redmi Pad SE се допълва от четири говорителя с поддръжка на Dolby Atmos® и Hi-Res Audio, предна камера 5 MP и основна камера 8 MP.

Redmi Pad SE
Redmi Note 11
Процесор
Qualcomm® Snapdragon™ 680
Осемядреният процесор на Qualcomm® е произведен с технология на 6nm за изключителна енергийна ефективност. Включва 4x Kryo 265 Gold ядра с честота 2,4GHz, 4x Kryo 265 Silver ядра с честота 1,9GHz и Adreno 610 GPU за високи постижения в игрите.
Redmi Pad SE
Екран
FHD+ 11 инча
Екранът има диагонал 11 инча и поддържа резолюция FHD+ (1920 x 1200 пиксела), адаптивна честота на опресняване до 90Hz, яркост и контраст съотношение 400 nits и 1500:1 съответно, и е сертифициран от TÜV Rheinland.
HUAWEI MateBook D16
Памет
8GB LPDDR4x
С 8GB памет LPDDR4x, преносимият компютър демонстрира висока производителност във всички приложения и изключително гладко функциониране при мултитаскинг.
Samsung Galaxy A42 5G 128GB
Пространство за съхранение
256GB
С 256GB разширяема (с microSD карта) памет, можеш да бъдеш сигурен, че ще имаш със себе си цялата колекция от снимки, песни и приложения.
Redmi Pad SE
Батерия
8 000 mAh
Голямата батерия с капацитет 8 000 mAh осигурява много часове автономия (например, над 14 часа възпроизвеждане на видео) и поддържа зареждане с 10W чрез USB® Type-C.
 
 
Метален унифициран дизайн
Лек и с изключително тънък, еднообразен дизайн от алуминиева сплав, Redmi Pad SE може лесно да се побере дори в най-тънкия портфейл, за да го носите навсякъде със себе си. Благодарение на красивата си визия, таблетът привлича погледите с висококачествената си довършителна обработка и дизайна на камерата на задния панел.
 
 
Екран, просто магнетичен!
Впечатляващият 11-инчов дисплей с FHD+ резолюция (1920 x 1200 пиксела) поддържа адаптивна честота на опресняване от 30 до 90 Hz за гладко визуализиране. Екранът се адаптира автоматично, за да предоставя по-точни и реалистични изображения за ежедневно забавление и развлечение. Благодарение на поддръжката на контрастно съотношение 1500:1 и яркост 400 нита, той показва ясни и остри изображения дори при силна слънчева светлина или в тъмни среди.
 
 
Почивна работа
Екранът е без трептене (eliminates flickering) и сертифициран от TÜV Rheinland за изключително гладка и отпускаща потребителска преживявка. Също така, за намаляване на умората и защита на очите, екранът е проектиран с намалена емисия на синя светлина и притежава сертификат TÜV Rheinland Low Blue Light.
 
 
Кинематографичен звук
Когато се наслаждаваш на почивката си или на свободното си време, не е само ярката екранна палитра с повече от 16,7 милиона цвята и 207 ppi, която подобрява забавлението, но и четирите високоговорителя, които предоставят завладяващо аудио изживяване с поддръжка на Dolby Atmos® и Hi-Res Audio.
 
 
Висока скорост и реакция.
Независимо от задачата, мощният хардуер на Redmi Pad SE гарантира, че работите гладко и ефективно без прекъсвания. Мощният осемядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 680 достига скорости до 2,4GHz (с графика Adreno™ 610) и е допълнен с LPDDR4x RAM и eMMC 5.1 памет за съхранение за плавна и бърза потребителска експериенция.
 
 
Голяма автономия!
Благодарение на батерията с голяма капацитет (8,000 mAh) не е нужно да се притесняваш за неочаквани прекъсвания, когато пътуваш, гледаш любимите си филми или участваш в онлайн сесии и срещи.
 
 
Висококачествени снимки и видеа
С предната камера от 5 MP можеш да правиш селфита, да осъществяваш видео разговори или да участваш в онлайн срещи. Основната камера от 8 MP ти позволява също така да заснемаш ясни снимки с висока резолюция, които можеш да споделяш в социалните мрежи (идеална е и за сканиране и споделяне на документи с колеги или състуденти).
 
 
С възможност за разширяване на паметта.
С достатъчно бърза памет и капацитет за съхранение, Redmi Pad SE може лесно да задоволи ежедневните ти нужди. Благодарение на възможността за разширяване на паметта (чрез microSD карта до 1 TB) обаче, получаваш още по-големи възможности за съхранение на съдържание.

Характеристики
    • Модел Redmi Pad SE
    • Размер на дисплея 11 inches (27.94 cm)
    • Резолюция на дисплея 1920 x 1200 pixels
    • Операционна система Android 13
    • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 680
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 8 GB
    • Вградена памет 256 GB
    • Съвместима карта памет microSD до 1TB
    • Свързаност WiFi
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Предна камера 5.0 megapixels
    • Задна камера 8.0 megapixels
    • Капацитет на батерията 8000 mAh
    • Тегло 478 g
    • Размери 25.5 x 16.7 x 0.72 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >