Моята кошница

Samsung Galaxy Tab A9 4G 4/64GB Graphite

Каталожен номер: 4388984
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Entertainment and Productivity Engineered for Everyone: проектиран да предостави динамичното изживяване на още повече потребители, Galaxy Tab A9 съчетава завладяващи видео и аудио изживявания със скорост на свързване, осигурявайки ежедневните нужди от забавление и продуктивност. 

Разполага с дисплей WXGA+ 8,7" (1340 x 800, 60Hz) за безкрайни часове забавление, gaming и комуникация, мощен процесор Mediatek Helio G99 (6nm), 64GB разширяемо място за съхранение (чрез карта памет microSD до 1TB, продава се отделно) и стерео високоговорители (1.0W) с поддръжка Dolby Atmos® за богата звукова среда с несравними детайли, дълбочина и реализъм.

Със свързване LTE/Wi-Fi 5 (802.11ac) и Bluetooth® 5.3, платформа Samsung Knox, Quick Share/Private Share за по-лесно и безопасно споделяне на съдържание, камери 8MP/2MP задна и предна съответно, операционна система Android 13 и батерия 5100mAh, представлява пример за свързаната екосистема Galaxy и е готов да ти предложи унифицирано изживяване на множество устройства.

Samsung Galaxy Tab A9 4G Graphite
MediaTek® Helio™ G99
Процесор
MediaTek Helio G99
Процесорът MediaTek Helio G99 включва 8 ядра (2x Cortex-A76 до 2,2GHz и 6x Cortex-A55 до 2,0GHz) и Mali-G57 MC2 GPU за изключителна производителност в приложения и игри.
WXGA+ Display
Дисплей
TFT LCD
Гледай любимите си viral videos в YouTube и в TikTok, браузвай в Internet, чети електронни книги и играй игри на WXGA+ TFT LCD (1340 x 800 pixel, 60Hz) дисплей 8,7".
64GB Storage
Място за съхранение
64GB
Разполага с място за съхранение 64GB, което може да се разшири до 1TB чрез карта памет microSD (продава се отделна), за да съхраняваш още повече песни и видеа.
4GB RAM
Памет (RAM)
4GB
С 4GB памет всичко се осъществява гладко и с висока скорост. Наслаждавай се на сърфиране в интернет, играй игри и отваряй множество прозорци за по-приятно потребителско изживяване и повишена продуктивност!
LTE Wi-Fi 5 Bluetooth® 5.3
Интерфейс на свързване
Wi-Fi 5 + LTE + Bluetooth® 5.3
С интерфейс на свързване LTE за достъп до интернет отвсякъде, Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac) и Bluetooth® 5.3, Galaxy Tab A9 осигурява високи скорости на безжично свързване и гъвкава съвместимост.
 
 
Класически и модерен
Елегантен и с дебелина, която не надвишава 8mm, Galaxy Tab A9 разполага с красив дизайн и стилен метален корпус. Наслади се на отличителния дизайн на таблета Samsung в нюанси Mystic Silver, Graphite и Mystic Navy, като всеки подчертава неговия чар.
 
 
Приятно изживяване при гледане
Независимо дали работиш, учиш или се наслаждаваш на време със семейството си, WXGA+ (1340 x 800 pixel, 60Hz) дисплей 8,7" подобрява всичко около теб с изключителна дълбочина на цвета (16 милиона). Тънките рамки подобряват завладяващото изживяване при гледане, а разположените един до друг високоговорители с Dolby Atmos® осигуряват мощ и детайлност.
 
 
Съхранявай повече от това, което обичаш
Във вградената памет 64GB можеш да съхраняваш видеа, снимки и файлове с висока резолюция. Можеш да я разшириш с карта памет microSD — с капацитет до 1TB (продава се отделно), така че да съхраняваш повече от това, което обичаш и да триеш по-малко (външната памет може да се използва за съхраняване на снимки, видеа и музика, но не и за приложения).
 
 
Увеличи многократно продуктивността си!
Galaxy Tab A9 ти помага да подобриш multitasking-а, изпълнявайки много задачи едновременно. Разделянето на дисплея на две ти позволява да преглеждаш имейли или да провеждаш видео разговори, като едновременно с това планираш следващата си ваканция, без да се налага да затваряш нито един прозорец (изображението е с илюстративна цел, действителният потребителски интерфейс може да се различава). В същото време можеш да записваш дисплея със Screen Recorder, така че да се върнеш по-късно към конкретна информация (изисква се One UI 2 или по-нова версия, може да има ограничения, заради авторски права).
 
 
Богат звук с Dolby Atmos®
Постави се в центъра на богат звуков пейзаж с високоговорители, които осигуряват невероятна яснота и дълбочина. Независимо дали се наслаждаваш на филм или музикални парчета от любимите си плейлисти, Galaxy Tab A9 подобрява изживяването благодарение на технологията Dolby Atmos®.
 
 
Сигурност на много нива
Galaxy Tab A9 гарантира, че данните ти са защитени, чрез Samsung Knox, платформата за сигурност на много нива на Samsung. Контролният панел за сигурност и поверителност ти позволява лесно да виждаш какво се случва с данните ти. С Private Share съдържанието се криптира, преди да бъде споделено. Подателят може да зададе права за достъп, крайни дати и други параметри, за да запази чувствителната информация в безопасност, докато я изпраща. Със Secure Wi-Fi можеш да вземеш своя Galaxy Tab A9 със себе си, без да се притесняваш за свързването към опасни споделени мрежи. Онлайн "движенията" ти са криптирани и проследяващите приложения са блокирани, така че сърфиране е поверително и защитено.
 
 
За малки и големи
Със софтуера Samsung Kids, който можеш да инсталираш лесно, имаш възможност да контролираш дигиталните дейности на децата, да достъпваш настройките, да създаваш профили на децата, да определяш времето за игра и да следиш съдържанието, което гледат. Също така Edutainment на Samsung Galaxy предоставя забавно и ангажиращо съдържание на устройството.
Quick Share
 
Quick Share
Споделянето на твоите снимки, видеа и документи става бързо и лесно с Quick Share. С няколко докосвания можеш незабавно да изпратиш файлове от твоя смартфон Galaxy, Tab или Book до други намиращи се наблизо устройства Galaxy - дори до няколко такива едновременно. Искаш да изпратиш файл до устройство, различно от Galaxy? Става толкова лесно, колкото да изпратиш линк!
Continue Apps
 
От едното устройство на другото...
Продължавай оттам, откъдето си спрял, когато имаш нужда. С влизане в същия акаунт на Samsung можеш да се върнеш към бележките си или да търсиш в мрежата, без да започваш отначало, като имаш възможност свободно да превключваш от едното устройство на другото.
Auto Sync
 
Auto Sync
Остави отнемащите време ръчни сдвоявания между любимите си устройства в миналото. От лаптопа и слушалките до Galaxy Watch, ще видиш всички устройства, сдвоени с твоя телефон Samsung Galaxy да се появяват автоматично в списъка с Bluetooth® устройства на Tab.

Характеристики
    • Модел Galaxy Tab A9
    • Размер на дисплея 8.7 inches (22.1 cm)
    • Резолюция на дисплея 1340 x 800 pixels
    • Модел процесор MediaTek Helio G99
    • Тактова честота на процесора 2.2 GHz & 2 GHz
    • Брой ядра на процесора 8
    • Операционна система Android 13
    • RAM памет 4 GB
    • Вградена памет 64 GB
    • Съвместима карта памет microSD до 1TB
    • Свързаност 4G
    • Bluetooth Bluetooth 5.3
    • Предна камера 2.0 megapixels
    • Задна камера 8.0 megapixels
    • GPS Да
    • Капацитет на батерията 5100 mAh
    • Тегло 333 g
    • Размери 21.1 x 12.5 x 0.8 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >