Моята кошница

Samsung Galaxy Tab S9 FE WiFi 6/128GB Lavender

Каталожен номер: 4326261
999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.80 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

The New Standard Of Tablet Essentials: влез в един свят на забавни творчески възможности с Galaxy Tab S9 FE. Създавай, гледай и споделяй това, което обичаш, с впечатляващи детайли на завладяващия ярък дисплей.

Създател на дигитално съдържание, бизнесмен, студент, геймър или човек на изкуството, ще можеш да изпълниш всяка задача, с изключително бърза връзка и подобрена процесорна мощ.

Страхотният дисплей предлага изключителна видимост и широки творчески възможности, независимо дали си у дома, на работа, в университета или в парка — с автоматична честота на опресняване, която достига 90Hz. Разбира се, слънчевата светлина не ти влияе, тъй като Vision Booster автоматично регулира яркостта.

Точно като серията Galaxy Tab S9, Tab S9 FE идва с IP68 сертификат, осигурявайки подобрена издръжливост в движение. Също така, бързото му зареждане и батерията с голям капацитет, ще те държат далеч от кабели и зарядни устройства, за да можеш да бъдеш активен от началото до края на деня.

Samsung Galaxy Tab S9 FE/FE+ Series WiFi
Samsung Exynos 1380
Процесор
Samsung Exynos 1380
Процесорът Exynos 1380 включва 4x ядра Cortex-A78 (2,4GHz), 4x ядра Cortex-A55 (2,0GHz), Mali™-G68 MP5 GPU, AI Engine и 5G Modem за скорости до 3,79 Gbps и 1,28 Gbps на download/upload съответно.
6GB RAM
Памет
6GB
Проектиран да вдъхновява неограничената креативност, включва 6GB памет (RAM), предлагайки изживяване, подобно на компютърно.
128GB + microSDXC
Място за съхранение
128GB
Със 128GB място за съхранение, винаги имаш на разположение полезни приложения, мобилни игри, снимки и видеа. И ако мястото ти се струва малко, приема карта памет microSDXC (продава се отделно), за да го разшириш.
WiFi 6 +  Bluetooth® 5.3
Интерфейс на свързване
Wi-Fi 6 + Bluetooth® 5.3
Използвайки технология за динамична честотна лента Wi-Fi 6 (a/b/g/n/ac/ax) и Bluetooth® 5.3, предоставя високи скорости на безжично свързване в мрежа и гъвкавост при свързване.
8.000 mAh Battery
Батерия
8000 mAh
Батерията 8000 mAh (typical) осигурява много часове забавление. Дори когато зарядът свърши, не е нужно да се притесняваш. Върни се към работата бързо, с до 45W супер бързо зареждане (зарядното устройство се продава отделно).
 
 
Цветен дизайн
Влез в един свят на забавни творчески възможности с Galaxy Tab S9 FE и Tab S9 FE+. Създавай, гледай и споделяй това, което обичаш, с впечатляващи детайли на завладяващия ярък дисплей. Двата модела се предлагат в цветове Gray, Mint, Silver и Lavender, за да съответстват на твоя неповторим стил (наличните цветове и модели може да варират в зависимост от държавата, региона или оператора).
 
 
S Pen
Пиши, скицирай, отбелязвай в любимото си приложение за записки с преработения — устойчив на вода и прах — S Pen (включен е). Сега в четири модерни цвята, прикрепя се магнитно към задната част на устройството ти. Galaxy Tab S9 FE и Tab S9 FE+ поддържат и версията S Pen Creator Edition, за да освободиш целия си творчески потенциал.
 
 
Ярки нюанси. Прекрасна гледка.
Гледай всичко с реалистични графики и наситени цветове: на дисплея 12,4" LCD с висока резолюция на Galaxy Tab S9 FE+ или на дисплея 10,9" на Galaxy Tab S9 FE! Всеки детайл се вижда с изключителна яснота и реализъм — благодарение на DCI-P3 цветовата гама и подобрената яркост, за да се наслаждаваш винаги на впечатляващо изживяване при гледане.
 
 
Изключителна плавност
Потопи се напълно в това, което гледаш, с гладко изображение благодарение на адаптивната честота на опресняване на дисплея, която достига 90Hz. Независимо дали гледаш любимия си сериал, използваш социалните мрежи или редактираш най-новото си видео, дисплеят се адаптира, така че всяко движение да изглежда гладко и реалистично.
 
 
Vision Booster
Vision Booster ти позволява да виждаш големимя екран на устройството си ясно дори в силно осветени зони, благодарение на интелигентен алгоритъм за открити пространства, който регулира яркостта. Премести се от бюрото си на верандата с лекота, благодарение на подобренията на контраста и цветовете, които поддържат съдържанието живо.
 
 
Издръжлива батерия
Поддържай високи нивата си на творческа енергия с издръжливата батерия. Може спокойно да изкараш по-голямата част от деня, като ще има малко и за телефона ти, ако случайно се нуждае от... съживяване. Свържи Samsung Galaxy смартфона си с кабел USB-C и остави останалото на бързото зареждане (бързото зареждане 15W се поддържа, когато дисплеят на устройството е изключен и нивото на батерията е поне 30%).
 
 
Дай воля на креативността си
Позволи на въображението си да се развихри за бележки на професионално ниво със Samsung Notes и Goodnotes — оптимизирани да осигурят безпроблемно изживяване със S Pen и усещането за писане върху истинска хартия. Рисувай в портретен изглед и редактирай в пейзажен изглед или обратно.
 
 
Първият устойчив на вода и прах таблет Galaxy S FE
Когато денят стане труден, Tab и S Pen остават здрави и издръжливи. Елегантният дизайн на таблета е снабден със здрава изцяло метална рамка и степен на защита IP68 — което означава, че това е първият водо- и прахоустойчив таблет Galaxy S FE със S Pen, създаден от Samsung досега.
 
 
Подобри производителността, увеличи пространството за съхранение
Оборудвани с Exynos 1380 Chipset, Galaxy Tab S9 FE и Tab S9 FE+ поддържат бърз и безпроблемен multitasking, streaming и gaming. Избери място за съхранение до 128GB, а след това можеш да си вземеш карта microSDXC (продава се отделно), за да увеличиш пространството за видеа, снимки с висока резолюция и други.
SGS Eye Care
 
Грижа за очите ти
Наслаждавай се на съдържание, създавай и играй, знаейки, че очите ти са добре защитени. Дисплеят на Galaxy Tab S9 FE и S9 FE+ е проектиран с намалено излъчване на синя светлина (сертифициран от SGS), за да защити зрението ти, осигурявайки комфортно изживяване при гледане.
Family Circle
 
Едно устройство за цялото семейство!
Създай и добави идентификационни номера на акаунти Samsung към твоя Tab и позволи на останалата част от семейството да сподели изживяването. Когато създаваш акаунт за детето си, можеш да настроиш родителски контрол, като напр. приложения и услуги, до които може да има достъп, както и да активираш проследяване на местоположението.
PC Like Experience
 
Изживяване като на PC с един клик
Свържи клавиатурата Book Cover (продава се отделно), за да свършиш работата си по-лесно. Разполага с trackpad, бутони Fn и поддържа DeX Mode за преживяване, което напомня на PC. Задай преки пътища, за да увеличиш ефективността си и се свържи безжично с други устройства Samsung Galaxy, за да пишеш на всеки дисплей.
Enjoy The FE Series
 
Повече начини да се наслаждаваш на FE
Серията продукти FE е създадена, за да направи живота ти страхотен. От Samsung са се погрижили всички продукти от серията (продават се отделно) да работят заедно безпроблемно, така че да могат да се използват от всеки член на семейството - всеки по свой уникален начин.

Характеристики
    • Операционна система Android 13
    • Модел Galaxy Tab S9 FE
    • Размер на дисплея 11 inches (27.94 cm)
    • Резолюция на дисплея 2304 x 1440 pixels
    • Модел процесор Samsung Exynos 1380
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 6 GB
    • Вградена памет 128 GB
    • Съвместима карта памет microSD до 1TB
    • Свързаност WiFi
    • Bluetooth Bluetooth 5.3
    • NFC Да
    • Задна камера 12.0 megapixels
    • Предна камера 8.0 megapixels
    • Капацитет на батерията 8000 mAh
    • Тегло 523 g
    • Размери 25.4 x 16.5 x 0.6 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >