Моята кошница
свежо

59S X5 Sterilizing Stick

Каталожен номер: 3493946
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

X5 Wand ти позволява да се насладиш на по-здравословен живот с по-малко микроби около теб. Представлява леко и преносимо устройство за стерилизиране с вградена зарядна батерия. Може да се съхранява лесно в чанта, раница или багаж и работи с натискане на един бутон.

Приложи Wand X5 директно (сканиране 5-10 пъти на разстояние приблизително 2.5 см) върху дивана, леглото, ваната, кърпата, килима, клавиатурата, мишката и др. Технологията UVC LED се използва широко за дезинфекция и стерилизиране на устройства в болниците от 60 години.

Доказано е, че неутрализира 99,9% от микробите и бактериите, унищожавайки по естествен начин тяхната ДНК и РНК. Вграденият smart сензор му позволява да се деактивира автоматично, ако се обърне по време на процедурата по стерилизиране. Разполага също и със защита за деца.

X5 Sterilizing Stick
 
 
За дома, за офиса и за пътуването
X5 Wand прави живота ти по-лесен с натискане на един бутон и сканиране след това. Приложете го директно върху повърхността на дивана, леглото, ваната, кърпата, килима, клавиатурата, мишката и др. Наслади се на по-здравословен живот с по-малко микроби около теб!
 
 
Преносим и практичен!
X5 Wand е лек и преносим, с вградена батерия. Може да се носи лесно в чантата, раницата или багажа. Дезинфектирай където е необходимо, дори когато си в движение.
 
 
Допълнителна безопасност
Благодарение на вградения сензор, X5 Disinfection Wand се деактивира автоматично, в случай че се обърне по време на стерилизиране. Освен това, разполага със заключване за деца, предоставяйки допълнителна сигурност.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >