Моята кошница

LG NanoCell TV 43NANO766QA 43" 4K Ultra HD

Каталожен номер: 3990990
899.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.96 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Потопи се в цвета: наслади се на реалистични цветове и резолюция Real 4K с телевизорите от серията NanoCell 766QA на LG.

С 4K IPS (Multi) панел 43" за еднакво добра картина от всеки ъгъл, 4-ядрен процесор α5 Gen5 ΑΙ 4K, който оптимизира съдържанието ти и възможно най-доброто предаване на цветовете с помощта на изкуствен интелект (AI Brightness Control, Image Enhancing, Pure Color).

Поддържа Active HDR (HDR 10 Pro, HLG) за широка цветова гама и FILMMAKER MODE™ за кино прожекции, невероятен звук AI Sound Pro и AI Acoustic Tuning с технология Clear Voice Pro, технология HGiG с Game Optimizer (ALLM/GameGenre), декодиране AV1/HEVC/VP9 (4K@60P, 10bit) и обновена операционна система webOS.

В допълнение към познатия минималистичен дизайн, телевизорът LG предоставя достъп до платформата NVIDIA GeForce NOW за първокласно gaming изживяване, нови гласови команди и възможности с Apple AirPlay и Homekit (където е налично), богат интерфейс на свързване (HDMI 2.0, eARC, LAN, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi 802.11ac), високоговорители 2.0 Down Firing (2x 10W), 9x Picture Modes и директен достъп до основни streaming услуги - включително любимите ти сериали, филми, документални филми и музика!

LG Nanocell 766QA Series 43
4K UHD
Резолюция на дисплея
4K Ultra HD
4K дисплеят предоставя 4 пъти по-висока резолюция от Full HD (3840 x 2160 pixels) за прожекции с невероятна рязкост.
webOS Smart TV
Операционна система
webOS Smart TV
Използването на телевизора е лесно с операционната система webOS и усъвършенствания процесор, тъй като преминаваш от една функция към друга, без да променяш дисплея.
20W Down Firing
Аудио канали
2.0 (20W)
2.0 Down Firing аудио каналите (2x 10W) ще те вкарат във филма или на концерта, който не си успял да слушаш на живо, тъй като създават впечатляващ звук AI Sound, който те заобикаля!
HDMI 2.0 & eARC
Интерфейс на свързване
HDMI 2.0 & eARC
Свържи 4K UHD TV чрез HDMI 2.0 или eARC за дигитално съдържание с по-голяма честота на опресняване и по-гладко движение, особено в игрите (изисква се съвместим източник).
Digital Connectivity
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 802.11ac
Освен с Ethernet, портове USB и Bluetooth® 5.0, разполага и с Wi-Fi 802.11ac за бързо безжично свързване в мрежа, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
 
 
NanoCell: Основна цветова технология
Телевизорът NanoCell на LG използва наночастици за филтриране на нечисти нюанси от дължините на вълната на RGB. Това означава, че на екрана се показват само истински цветове с възможно най-висока прецизност. Крайният резултат е по-жива и реалистична картина, вдъхваща живот на съдържанието, което гледаш.
 
 
Процесор α5 Gen5 ΑΙ 4K
Ретуширани истински цветове чрез процесорна мощност: мощният процесор α5 Gen5 AI 4K анализира оригиналното съдържание и го оптимизира, за да подобри качеството. Технологията за контрол на яркостта с изкуствен интелект автоматично регулира яркостта на екрана, за да съответства на нивата на околна светлина, осигурявайки оптимална прожекция при всяка настройка.
 
 
Невероятен звук AI Sound Pro
Наслади се на невероятен звук с AI Sound Pro. Алгоритмите "Deep Learning AI" превръщат 2 аудио канала във виртуален звук surround 5.1.2, позволявайки подобряването на звука на всяко съдържание. AI Sound Pro прави подходящите настройки на звука на база на типа съдържание, за отлично аудио-визуално изживяване без компромиси.
 
 
ThinQ AI: Удобство, персонализирано специално за теб
NanoCell TV на LG разполага с удобна потребителска среда, която се активира гласово и е персонализирана за теб. Поддържа Apple AirPlay и Homekit (менютата и опциите може да варират в зависимост от региона). Проследявай лесно свързаните устройства и проверявай информация почти мигновено с гласа си.
 
 
Внеси фантазия в дома си!
С режима FILMMAKER MODE™, LG NanoCell TV запазва оригиналните пропорции, цветове и кадрови честоти. По този начин оригиналната визия на режисьора е точно предадена, така че можеш да се насладиш на филма точно както трябва. Технологията за динамичен обхват на LG, HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подобри цветовете и да разкрие дори най-малките детайли за рязка и реалистична картина, като същевременно подсилва HDR съдържанието. Сега всички твои любими филми и телевизионни предавания имат по-жива картина, от началото до края.
 
 
NanoCell Gaming
Преобрази изживяването си с бърза, гладка игра и се чувствай сякаш наистина си потопен в играта. LG NanoCell TV поддържа NVIDIA GeForce NOW, Cloud платформа за игри, която пренася най-новите компютърни игри направо на телевизора. Можете дори да продължиш оттам, откъдето си спрял, благодарение на свързаността с различни устройства.
Voice Commands
 
Умен асистент
LG NanoCell извежда комфорта на следващо ниво благодарение на поддръжката на Apple AirPlay и Homekit (където са налични). Проследявай лесно свързаните устройства и проверявай информация почти мигновено с гласа си.
Game Changer
 
Преобръща представите за gaming!
Наслади се на високоскоростен HDR gaming на телевизора NanoCell с най-новите gaming спецификации, включително ALLM, eARC и HGiG. Подобрената аудио система ти помага да се потопиш още повече в света на играта.
Game Optimizer & Dashboard
 
Game Optimizer & Dashboard
Подобри gaming изживяването си с директен достъп до различни настройки в едно единствено меню, за по-бързо и интуитивно боравене (елементите в менюто Game Optimizer може да варират в зависимост от серията).
VoD Platforms
 
Има по нещо за всички
С директен достъп до основните streaming услуги непременно ще се намери по нещо за всички.
ECO Pack
 
Още една причина да обичаш NanoCell
Опаковката на LG NanoCell е с нов дизайн с едноцветен печат и рециклируема кутия.
Sport Notifications
 
Известия от важни мачове
Спортните известия те информират преди, по време и след мачовете. Не е нужно да се притесняваш, че ще пропуснеш важните мачове на любимия си отбор, дори когато гледаш друго съдържание (наличността, поддържаните спортове и първенства може да варират според държавата).

Характеристики
    • Диагонал Range От 39" до 43"
    • Вид NanoCell TV
    • Диагонал 43 inches (109.22 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 50 Hz
    • Smart TV Да
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Мощност на колоните 20 Watt
    • Обработка на сигнал α5 Gen5 AI Processor
    • Енергиен клас G
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.0, 1xRJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
    • Usb Media Player Да
    • Тегло (с поставката) 10.3 kg
    • Размери с поставката 96.75 x 62.9 x 24.9 cm
    • Други характеристики Smart apps: Ert-Flix / Disney+ / Netflix / Youtube / Spotify / Airplay / Apple TV / Airplay 2. Hotel Mode. HDR 10 Pro
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >