Моята кошница

Samsung QLED TV 85Q80C 85" 4K Ultra HD

Зашеметяващ дизайн и 4K изображение с Quantum Dot и Direct Full Array за наситено черно и брилянтно бяло! Наслади се на реалистичен 3D звук, който следва движенията на екрана!
Каталожен номер: 4176510
4499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 138.72 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Удивителен реализъм и контраст в 4K! Серията 2023 Q80C QLED 4K на Samsung ще те впечатли с високо качество на картината и отличен звук.

С технолгията Quantum Dot (100% Color Volume) е възможно показването на повече от един милиард нюанса за цвят, който остава непроменен независимо от яркостта на всяка сцена и за най-приятното изживяване при гледане. С резолюция 4K Ultra HD, процесор Neural Quantum Processor 4K и техноилогии Quantum HDR+ и Direct Full Array ще се наслаждаваш на невъобразимо рязко изображение с удивителен контраст и яркост за най-дълбоките черни и най-наситените бели нюанси, които някога си виждал.

Технологията Motion Xcelerator Turbo+ (до 120Hz) и поддръжката FreeSync™ Premium Pro позволяват HDR gaming без никакво забавяне (lag). Кинематографичното усещане е подсилено от удивителния, динамичен звук! С технологията Object Tracking Sound (Lite), технологията Dolby Atmos® и насочените нагоре високоговорители ще се наслаждаваш на реалистичен, триизмерен звук (динамичният звук следва движението на обектите на екрана), който те поставя в центъра на действието. Процесорът Neural Quantum Processor 4K, използващ 20 специализирани невронни мрежи, оптимизира сцените автоматично, независимо от съдържанието, за да ти предостави пълната мощ на изкуствения интелект в 4K.

Samsung 2023 Q80C QLED 4K
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Резолюция
4K Ultra HD
С резолюция 4K (3840 x 2160 pixels), показва четири пъти повече детайли от телевизор с Full HD резолюция.
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Честота на опресняване
Motion Xcelerator Turbo+
С технологията за опресняване Motion Xcelerator Turbo+ се осигурява гладко движение в екшън сцените и се запазва високата резолюция.
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Операционна система
Tizen™
Операционната система Tizen™ осигурява лесен достъп до много приложения и усъвършенствани функции за забавление, като е изключително лесна за използване.
Samsung 2023 QN90C Neo QLED 4K
Свързване
4x HDMI
Телевизорът разполага с Optical-Out, RF In, eARC и портове USB 2.0, но също така е оборудван с 4x HDMI.
Samsung 2023 QN90C Neo QLED 4K
Мрежово свързване
WiFi 5 и Bluetooth 5.2
Телевизорът поддържа WiFi 5 и Bluetooth 5.2, като не отсъства и Ethernet (LAN).
 
 
Удивителен реализъм и контраст в 4K
Почувствай пълната мощ на изкуствения интелект в 4K резолюция, наслади се на зашеметяващ цвят и най-фините детайли с технологиите Quantum Dot и Direct Full Array за прецизен контрол на осветлението. Бъди в центъра на действието с Dolby Atmos® и насочени нагоре високоговорители.
 
 
Direct Full Array
Изключителен контраст, дълбоки нюанси на черното и чисти бели цветове. Концентрирани зони от прецизно контролирани светодиоди предават дълбоки тонове на черното и чисти нюанси на бялото.
 
 
Neural Quantum Processor 4K

Мощният процесор оптимизира сцените автоматично, независимо от съдържанието, благодарение на 4K AI Upscaling.

*Изживяването при гледане може да варира в зависимост от типа и формата на съдържанието.

*Upscaling може да не се отнася при свързване с PC и в режим Game Mode.

 
 
100% обем на цвета с Quantum Dot

Милиар нюанси с Quantum Dot! Технологията Quantum Dot превръща светлината в зашеметяващ цвят, който остава непроменен при всяко ниво на яркост.

*100% обем на цвета, измерен в цветовия стандарт DCI-P3 за цифрово кино, сертифициран от VDE.

 
 
Dolby Atmos®

Наслади се на невероятно изживяване с технологията Dolby Atmos®, чийто мултипространствен звук те поставя в центъра на действието на екрана.

 
 
Quantum HDR+

Силен контраст като на кино. Усъвършенставният Quantum HDR+ анализира съдържанието сцена по сцена, за да ти предостави по-добър контраст, завладяващи цветове и по-детайлна и жива картина, така че да се почувстваш като в киносалон.

*Диапазонът на яркост на Quantum HDR се основава на вътрешни тестови стандарти и подлежи на промяна в зависимост от условията на гледане или спецификациите.

*Моделът Q80C 50" разполага с Quantum HDR.

 
 
Real Depth Enhancer

Технологията Real Depth Enhancer увеличава контраста на предния план, използвайки знанието за това как човешкото око обработва дълбочината на изображенията.

*Изживяването при гледане може да варира в зависимост от типа и формата на съдържанието.

 
 
PANTONE Validated
Точно цветопредаване с PANTONE сертификат. Телевизорът е сертифициран от PANTONE, надежден символ за прецизност на цветовете. Сега можеш да се насладиш на изживяване при гледане с точност и комфорт.
 
 
EyeComfort Mode

Интелигентна картина, регулируема за твоите очи. Яркостта и цветовете на екрана се настройват автоматично според местните часове на изгрев и залез, което те улеснява да си починеш и да се отпуснеш.

*Услугите за автоматична предварителна инсталация подлежат на промяна без предупреждение и може да варират според региона.

 
 
OTS Lite
Динамичен звук, който следва действието. 3D звукът surround в комбинация с виртуалния upstream звук ти позволява да се потопиш напълно в аудио изживяването.
 
 
Motion Xcelerator Turbo+

Победи всеки враг в любимата ти игра, дори на високи скорости. С изключителните подобрения на движението с до 4K резолюция и честота на опресняване 120Hz и поддръжка FreeSync™ Premium Pro, ще се наслаждаваш на геймплей с ултраплавно и отчетливо движение без забавяне и размазване.

 

*Моделът Q80C 50" разполага с Motion Xcelerator и не разполага с FreeSync™ Premium Pro.

 
 
Q-Symphony

Телевизор и soundbar в пълна хармония. Технологията Q-Symphony позволява едновременната работа на телевизора и soundbar, без заглушаване на високоговорителите на телевизора за хармоничен звук.

*Провери съвместимостта с Q-Symphony в спецификациите на soundbar.

*Soundbar се продава отделно.

 
 
Smart Hub

Открий любимото си съдържание на едно място. Лесно търсене на съдържание, така че да прекараш повече време в streaming, gaming и гледане на любими предавания.

*Услугите и препоръките за съдържание може да варират според региона.

*Някои услуги изискват регистрация и абонамент за гледане.

 
 
SmartThings
Отпусни се и остави SmartThings да свърже, наблюдава и контролира всичките ти smart устройства. Вградената платформа ти позволява да ги управляваш от разстояние. *Наличието на технологии и функции може да варира в зависимост от държавата, доставчика на услуги, мрежовата среда или продукта и подлежат на промяна без предизвестие.

*Изисква Wi-Fi, Bluetooth или друга безжична мрежова връзка и влизане в акаунт на Samsung.
 
 
Платформа NFT

Радвай се на любимите си NFT на големия екран. Платформата NFT е вградена в телевизора. Разглеждай и пазарувай с лекота, докато се наслаждаваш на качествено изживяване при гледане у дома.

*Необходима е допълнителна покупка.

*Може да е необходима връзка с услуги на трети страни. Samsung не носи отговорност за услуги на трети страни и не носи отговорност за щети или загуби, причинени от услуги на трети страни.

Характеристики
    • Диагонал Range От 70" и нагоре
    • Вид QLED-TV
    • Диагонал 85 inches (215.9 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Технология на дисплея QLED
    • Честота на опресняване 100 Hz
    • Smart TV Smart Tizen
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Мощност на колоните 40 Watt
    • Енергиен клас G
    • Обработка на сигнал Neural Quantum Processor 4K
    • Bluetooth Bluetooth 5.2
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.2, 1xRJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
    • Тегло (с поставката) 47.2 kg
    • Размери с поставката 189.28 x 114.5 x 32.7 cm
    • VESA 600 x 400
    • Други характеристики Smart apps: Disney+ / Netflix / Youtube / Apple TV / Prime Video. Bixby. Безжично предаване. Quantum HDR+ / HDR 10+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >