Моята кошница

Sony LED TV KD-55X75WL 55" 4K Ultra HD

Google™ TV и впечатляваща 4K Ultra HD картина с 4K X-Reality™ PRO, Motionflow™ XR и Dolby Vision & Atmos за страхотни цветове и отличен звук!
Каталожен номер: 4272153
1349.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 41.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Новата серия BRAVIA™ Smart TV (Google TV™) X75WL на Sony предоставя вълнуващо съдържание в 4K HDR.

Дори 2K изображенията се подобряват до почти 4K качество с отчетливи детайли и милиарди реалистични цветове, възпроизведени чрез процесора 4K Processor X1™. Чист, естествен звук, който вдъхва нов живот на филмите и музиката за едно неповторимо изживяване.

С красив дизайн, тънка рамка и отлични функции, серията BRAVIA™ X75WL на Sony разкрива нови светове на забавление с реализма на технологията за изображение и звук на Sony и възможностите на Google™ TV. Оборудван с процесора 4K Processor X1™ и технологиите 4K X-Reality™ PRO, Live Colour™ и Motionflow™ XR, ще се наслаждаваш на невероятно качество на картината (поддържа се HDR10, HLG и Dolby Vision), отличен контраст, гладкост и по-широка, по-реалистична цветова палитра, тъй като възпроизвежда достоверно всеки тон, всеки нюанс от цветовия спектър.

Проектиран да отговаря на качеството на картината и естетиката на серията BRAVIA X75WL, X-Balanced Speaker (Full Range, Bass Reflex x2, 10W x2) осигурява ясен звук за филми и музика (поддържа се звук Dolby™ и Dolby™ Atmos®). Благодарение на възможностите Google™ TV (повече от 700 000 филма и телевизионни програми на твое разположение), вградения Chromecast, съвместимостта с Apple AirPlay и Apple HomeKit и разбира се поддръжката на гласови команди, Sony TV е умният избор!

Sony X75WL Google™ TV
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Резолюция
4K Ultra HD
С резолюция 4K (3840 x 2160 pixels), показва четири пъти повече детайли от телевизор с Full HD резолюция.
Sony X80J Google™ TV
Честота на опресняване
Motionflow™ XR
Наслади се на гладка, изключително ясна картина дори при бързо движещи се сцени с Motionflow™ XR 200/240Hz (50/60Hz). Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните.
Google TV
Операционна система
Google TV™
Преглеждай 700000+ филми и телевизионни предавания от всички услуги за стрийминг, които използваш, събрани на едно място и организирани по тема и жанр, въз основа на интересите ти.
WiFi-LAN-BT
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 802.11ac
Разполага с Ethernet (LAN), Bluetooth® 4.2 и Wi-Fi 802.11ac за бързо свързване в безжична мрежа, поддръжка на Chromecast и AirPlay, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
Sony X80J Google™ TV
Интерфейс на свързване
4x HDMI и eARC
Свързвай източници като конзоли, Blu-ray, soundbars, USB памети и външни дискове с любими филми. Сега може да гледаш всичко на екрана на UHD TV!
 
 
Чиста картина, каквото и да гледаш
Качеството на изображения, заснети в 2K, а дори и в HD, се подобрява почти до 4K. Процесорът 4K X-Reality™ PRO използва уникална 4K база данни, за да изясни и изчисти изображенията в реално време, разкривайки допълнителни детайли.
 
 
Всяко изображение оживява с наситени цветове
Live Color разширява цветовете до тези, които могат да се възпроизвеждат от телевизора, така че всичко, което виждаш, изглежда наситено и реалистично.
 
 
Дори бързото действие изглежда плавно и ясно
MotionFlow™ XR създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. С повече изображения, които се виждат всяка секунда, действието е по-плавно и рязко.
 
 
Красив и елегантен дизайн
Проектиран с тесен панел, за да държи вниманието ти фокусирано върху картината. Изисканата визия се съчетава хармонично със съвременния декор.
 
Стойка с две позиции, елегантна и многофункционална
Избери от стандартна настройка, която те фокусира върху картината или тясна настройка за по-малки рафтове.
SONY X80J TV Series
 
Google™ TV
Преглеждай над 700000 филма и телевизионни предавания от streaming услугите, всичко събрано на едно място и организирано по теми и жанрове според интересите ти.
SONY X80J TV Series
 
Apple AirPlay/ Apple HomeKit
Стриймвай безпроблемно към телевизора от твоя iPhone, iPad или Mac. Гледай филми от приложения или Safari. Споделяй снимки с приятели в стаята. С Apple Home можеш лесно и сигурно да управляваш телевизор Sony с приложението Home и Siri на твоето Apple устройство, като използваш технологията HomeKit. Настрой телевизора с няколко лесни стъпки и управлявай с докосване или с помощта на Siri.
SONY X80J TV Series
 
Гласово търсене
Намирай любимите си неща по-бързо с гласово търсене. Отвори предаване или филм, казвайки заглавието или с гласово търсене "find action movies" (намери екшън филми). Натисни бутона за глас на дистанционното, за да започнеш.
SONY X80J TV Series
 
Chromecast built-in
Стрийминг от твоето устройство. Излъчвай лесно филми, предавания, снимки и друго съдържание от телефона си направо на телевизора.
 
 
Страхотен бас с ясна акустика
Допълвайки елегантността на телевизора, X-Balanced Speaker™ с уникална форма предава филми и музика с ясен звук и богат бас.
 
 
Лесен контрол на звука Sony
С интегриран потребителски интерфейс звуковите настройки на soundbar се появяват автоматично в менюто за бързи настройки на BRAVIA. Управлявай лесно функции като звуково поле и сила на звука с помощта на дистанционното управление на телевизора, няма нужда да го сменяш с дистанционното за аудио.
 
 
Внеси кинематографско изживяване у дома, наслади се на включените към BRAVIA™ филми
Разгледай най-добрите нови филми. С BRAVIA CORE™ можеш да се възползваш от до 10 филма и да се възползваш от стрийминг до 24 месеца. Тази услуга за филмово съдържание с Pure Stream™ и IMAX® Enhanced доставя зашеметяваща визуализация и изразителен звук.
 
 
Смайващи графики. Потапящи звукови пейзажи. Играта започва.
Бъди точно в центъра на действието с телевизора BRAVIA™. Вдъхновяващи сцени, атмосферен звук и ексклузивни нови функции вдъхват живот на любимите ти игри както никога досега.
 
 
Проектиран с екологични характеристики
BRAVIA™ комбинира високо качество на звука и картината, като същевременно демонстрира загриженост с инициативи, които помагат да се намали отражението върху околната среда, като даване на възможност на потребителите да намалят потреблението си на енергия с новото приложение за телевизор ECO Dashboard, намаляване на общото количество нова пластмаса, която се използва в шасито на телевизора с приблизително 60% и намаляване на размера на опаковката с 15%, а общото тегло – с 12%.
SONY X80K TV Series
 
Интелигентно дистанционно управление
Може; да управляваш всичките си свързани устройства с интелигентното дистанционно управление на Sony. Достъпът с един бутон до услугите за видео по заявка доставя програми и филми в стаята ти за секунди.
SONY X80J TV Series
 
Dolby Vision® и Dolby Atmos®
Повече драма, повече реализъм. Dolby Vision™ вдъхва живот на сцените по автентичен начин, а Dolby Atmos™ изпълва стаята ти с изразителна акустика.
SONY X80J TV Series
 
Светлинен сензор
Светлинният сензор оптимизира яркостта спрямо условията в помещението, като повишава яркостта в светлите стаи и я намалява в тъмните, така че винаги да получавате подходяща картина.
 
Автоматично картографиране на HDR тонове
Автоматичното картографиране на HDR тонове незабавно оптимизира HDR настройките по време на първоначалната настройка на PS5™. Дори в тъмни сенки и ярки светлини ще виждаш фини детайли и истински цветове.
 
Автоматичен режим на картината спрямо жанра
BRAVIA™ автоматично превключва в Game Mode с PS5™ конзолата, за да минимизира забавянето и да увеличи максимално реагирането. Превключва обратно към стандартен режим, когато гледаш филми, за по-изразителни сцени.

Характеристики
    • Диагонал Range От 55" до 65"
    • Вид LED-TV
    • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 50/60 Hz
    • Smart TV Smart Google
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Bluetooth Bluetooth 4.2
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI, Bluetooth 4.2, RJ- 45 (Ethernet)
    • Мощност на колоните 2 x 10 Watt
    • Вградена памет 32 GB
    • Тегло (с поставката) 15.6 kg
    • Размери с поставката 124.3 x 78.9 x 33.4 cm
    • VESA 300 x 300
    • Други характеристики Chromecast. Smart apps: Airplay. Dolby Vision. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >