Моята кошница

Turbo-X Hotel TV ND32F01 32" Full HD

Проектиран за хотели и къщи за гости, smart TV Turbo-X Hospitality предлага зашеметяваща FHD резолюция и много опции за персонализиране, управление и свързване (iRoom)!
Каталожен номер: 3882861
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.95 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Телевизорите Turbo-X Hospitality са проектирани специално за луксозни хотели и места за настаняване, осигурявайки безупречна естетика, висока производителност и отлично качество на картината с диагонал от 32" до 55".

Също така, те включват много функции hospitality (за гостоприемство), като същевременно имат най-удобния за потребителя интерфейс. Turbo-X Hospitality TVs разполагат с изчистен дизайн, за да се впишат във всяка среда, без да нарушават естетиката на пространството, предлагайки подобрено изживяване при гледане. Включват много интелигентни функции, Netflix и YouTube, както и технологията Smart View за неповторимо зрително изживяване. 

Интегрираният STB прави излишно присъствието на отделен приемник set-top-box за по-голямо удобство и естетически по-приятен резултат, докато безжичните технологии DLNA, Miracast и Wireless Display "пренасят" дисплея на мобилния ти телефон на големия екран на телевизора за по-приятно гледане на съдържание, дистанционна работа и др.

Телевизорите Turbo-X Hospitality използват платформата inRoom, която помага на хотелиерите да управляват ефективно всички телевизори в хотела си с възможности за безплатно конфигуриране на темплейти, показване на фирмена идентичност, рекламен банер, USB cloning, информация за времето и полети и др.

Turbo-X Hospitality
 
 
Hospitality Mode TV
Елегантен дизайн и страхотна картина със smart функции, Netflix и YouTube, както и технология Smart View за неповторимо изживяване! Придай друга стойност на любимото си TV съдържание с телевизора Turbo-X, който осигурява върхово качество на картината за по-гладки и реалистични прожекции.
 
 
Built-in STB
Интелигентно зрително изживяване без допълнителни устройства. Вграденият STB не изисква допълнителен Set-Top-Box player, така че естетиката на помещението да не се нарушава от декодери пред или до телевизора.
 
 
Data Privacy
Възможността за изтриване на всички данни за поверителност на посетителите предотвратява риска от оставяне на лична информация, до която следващият посетител може да получи достъп. Всеки посетител може безопасно да въведе личната си информация (имейл адрес, данни за връзка със социални медии и т.н.), която след това може лесно да бъде изтрита.
 
 
Miracast, Wireless Display и DLNA
Телевизорът става още по-умен: това, което обичаш да гледаш на смартона или таблета си, вече можеш да го гледа на големия екран на телевизора. Технологията Miracast и Wireless Display показва дисплея на смартфона ти на екрана на телевизора.
 
 
USB Cloning
USB клонирането ти позволява да копираш настройките на един телевизор на всички останали телевизора в хотела, като например списъка с канали и други.
 
 
Remote Management inRoom
Turbo-X Hospitality TVs използват приложението inRoom, което помага на хотелиерите да управляват ефективно телевизорите в хотела си. Предоставя безплатна конфигурация на темплейти, показване на фирмена идентичност, видео на хотела, реклама с банер, изскачащо съобщение, показване на услугите, които се предлагат в хотела, QR код, както и възможности за свързване със системи PMS, автоматично сортиране на канали, Click Service, информация за полети и времето, както и услуга за събуждане и евакуатор.

Характеристики
  • Диагонал Range От 32" до 37"
  • Вид Hotel TV
  • Диагонал 32 inches (81.28 cm)
  • Резолюция 1920 x 1080 Full HD
  • Smart TV Smart Linux
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Енергиен клас F
  • Usb Media Player Да
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xVGA, 1xCI Slot, Bluetooth, RJ- 45 (Ethernet)
  • VESA 75 x 75
  • Други характеристики Miracast. USB Cloning. Hotel Mode. Hotel Menu
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >