Моята кошница

Seagate Ironwolf NAS HDD 6TB

Създаден за мрежови устройства за съхранение (NAS), IronWolf™ 6TB е идеален за търговски и бизнес приложения, за архивиране и други!
Каталожен номер: 4187628
429.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 32.89 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Серията твърди дискове IronWolf™ е проектирана за използване в мрежови устройства за съхранение NAS (Network-Attached Storage) и предназначена за търговски приложения и бизнес среди, в които има нужда от backup, архивиране и възстановяване след авария.

Също така е насочен към малки и средни предприятия с multi-user среди, SOHO среди и професионални създатели на съдържание, които търсят много място за съхранение, висока скорост и сигурност за файловете си.

Конкретният модел IronWolf™ NAS 3,5", 5400rpm, предоставя капацитет 6TB, интегрира 256MB Cache и e проектиран да отговаря успешно на изискванията на multi-drive и multi-bay бизнес среди 24 часа в денонощието, всеки ден, в продължение на много години.

С технология AgileArray™, сензори RV (Rotational Vibration), технология AcuTrac™, 1 милион часа MTBF и workload rate до 180TB/ година, проектиран да издържа.
Seagate IronWolf™
 
 
Сигурност от първия миг!
Независимо дали се интересуваш от снимките от важно събитие, или презентация за жизненоважен проект, Rescue Plan те предпазва от неочакваното с 95% оценка на удовлетвореността на клиентите. Ако някога имаш нужда от възстановяване на данни, експертите на Seagate ще диагностицират устройство в защитена лаборатория за възстановяване (Clean Room), ще възстановят данните ти и ще ви го върнат (възстановяването на данни зависи от естеството на повредата на устройството).
 
 
Иновация AgileArray™
Интегрирана в твърдия диск IronWolf™, иновативната технология AgileArray™ е комбинация от функции на хардуер, фърмуер и софтуер, за да предложи подобрена производителност на NAS и по-голяма надеждност. Представлява основен и необходим компонент за днешните multi-user бизнес среди, където ежедневната, 24-часова достъпност, надеждността и високата бързина на реакция са от изключителна важност.
 
 
Усъвършенствани характеристики
Характеристики като Error Recovery Control (за по-бързо, по-надеждно възстановяване), Dual Plane Balance (за безшумна работа), сензорите RV (засичат вибрации от въртенето), оптимизирания за RAID firmware, Power Management и технологията AcuTrac™ се грижат за високата производителност, тихата работа и ниската консумация на IronWolf™.
 
 
Максимална надеждност
С 1 милион часа MTBF (Mean-Time Between Failures) и workload rate до 180TB/ година предлага подобрено TCO (Total Cost of Ownership) в сравнение със стандартните твърди дискове за настолни компютри и намалени разходи за поддръжка.
Seagate IronWolf™ Pro 10TB
 
Сензори RV
Твърдите дискове IronWolf™ над 4TB и всички твърди дискове IronWolf™ Pro интегрират сензори RV (Rotational Vibration), за да се запази стабилността, надеждността и производителността на multi-bay NAS винаги на най-високо ниво дори след няколко години.
Seagate IronWolf™ Pro 10TB
 
IronWolf Health Management
Благодарение на IHM (IronWolf Health Management) се подобрява значително цялостната надеждност на системата, тъй като потребителят има достъп до различни опции за превенция, интервенция и възстановяване (IHM постоянно следи системата, предоставя известия и т.н.).
Seagate IronWolf™ Pro 10TB
 
Защита и възстановяване
С покупката и регистрацията на продукт IronWolf™ Pro получаваш и тригодишния план за възстановяване на данни Rescue Recovery. Това означава, че имаш достъп до услугата за възстановяване на данни на Seagate, в случай на неочаквана загуба на данни.

Характеристики
    • Тип 3.5 inches
    • Вместимост 6 TB
    • Cache 256 MB
    • RPM 5400 rpm
    • Скорост на трансфер 6 Gbit/sec
    • Интерфейс на свързване SATA III
    • Употреба NAS
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >