Моята кошница

Seagate Ironwolf Pro NAS HDD 2TB

Създаден за мрежови устройства за съхранение (NAS), с вместимост 2TB, 128ΜΒ кеш памет и усъвършенствани системи за защита, предоставя съхранение на професионално ниво!
Каталожен номер: 3229734
239.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 42.22 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Серията дискове IronWolf Pro на Seagate е представена от модели с голям капацитет, бързи скорости и високи нива на издръжливост. Създадени са специално за малки офиси (SOHO), системи за съхранение SME NAS (Small-Μedium-Sized Enterprise) и творци, които търсят голямо пространство за съхранение и сигурност за файловете си.

С вместимост 2TB, размер 3.5" и кеш памет 128MB, този модел работи на 7200rpm за скорости на трансфер, които достигат 195MB/s.

Проектиран е да издържа за по-голяма сигурност на данните ти, с MTBF до 1200000 часа и работен цикъл на записите 300TB на година.

Turbo-X
 
 
IronWolf Pro и силата на AgileArray

Не е заглавие на филм, а усъвършенстваната серия дискове IronWolf, създадена за твоята NAS система. С усъвършенствани функции, които предоставят бързи скорости при RAID, с Error Recovery Control и RV сензори, които се справят с вибрациите в много посоки, ще се насладиш на висока производителност и надеждност. 

 
 
Сензори, които предпазват диска

Първа в категорията си, серията дискове IronWolf Pro е снабдена с усъвършенстваните сензори RV (Rotation Vibration), за високи скорости и сигурност на всяка система NAS. Предоставя стабилност дори след много години.

 
 
Be Creative. Keep Growing.

Постигай още повече с NAS системата си, благодарение на дисковете от серията IronWolf Pro. С работен цикъл до 300 TB на година за непрекъснат трансфер на данни (Multi-User), MTBF до 1200000 часа и дискове с капацитет до 14TB, отговарят на все по-нарастващите изисквания за пространство за съхранение.

Характеристики
  • Тип 3.5 inches
  • Вместимост 2 TB
  • Cache 128 MB
  • RPM 7200 rpm
  • Интерфейс на свързване SATA III
  • MTBF 1200000 часа
  • Скорост на трансфер 6 Gbit/sec
  • Употреба NAS
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >