Моята кошница

WD HDD Purple 6TB 3.5" Cache 256MB

Каталожен номер: 4285298
339.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.64 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Твърдите дискове WD Purple™ Surveillance са проектирани за непрекъсната работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в системи за сигурност и наблюдение (DVR и NVR), които използват камери с висока разделителна способност.

С поддържано работно натоварване до 180 TB/година и поддържайки до 64 камери, твърдите дискове WD Purple™ Surveillance са оптимизирани за системи за наблюдение и проектирани за анализ на дълбоко обучение (deep learning analytics), характеристика на системите NVR с изкуствен интелект (AI).

Непълните кадри и загубените сцени могат да бъдат сериозен проблем, когато става въпрос за извличане на видео от система за сигурност/наблюдение. Всички твърди дискове WD Purple™ разполагат с технологията AllFrame™ за минимизиране на вероятността от загуба на кадри и подобряване на възпроизвеждането на съдържание чрез стрийминг.
WD Purple™ Surveillance
 
 
Твърди дискове, на които можеш да разчиташ!
Твърдите дискове WD Purple™ са специално проектирани за високите изисквания на системите за наблюдение в условия на висока температурна и работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Създадени са да възпроизвеждат висококачествено видео, точно когато имаш нужда. Технологията AllFrame™ минимизира загубата на кадри.
 
 
Безпроблемна интеграция
Твърдите дискове WD Purple™ поддържат до 64 камери и предоставят гъвкавостта да разширяваш системата си за сигурност, когато пожелаеш. Поддържат широка гама от chipsets или enclosures, за да си сигурен, че ще откриеш конфигурацията и съвместимостта, които отговарят на твоята NVR система.
 
 
С технология IntelliSeek
Ниската енергийна консумация е необходима в среди за наблюдение, които работят постоянно при високи температури. Технологията IntelliSeek допринася за намаляване на вредния шум в околната среда и вибрациите.

Характеристики
    • Тип 3.5 inches
    • Вместимост 6 TB
    • Cache 256 MB
    • Интерфейс на свързване SATA III
    • RPM 5400 rpm
    • Употреба Surveillance
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >