Моята кошница
SPRING SALE

Logitech Group

Създаден за срещи с до 14 души в една зала, с 10x zoom и Full HD видео, съвместим с всеки софтуер за телеконференции!
Каталожен номер: 2899515
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
1499.00 лв 1699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Всяко помещение може да се превърне в конферентна зала с GROUP на Logitech. Използва се лесно като мобилен телефон и е създаден за срещи с до 14 души в една зала, а опционалните микрофони позволяват да се включат до 20 души.

Plug-and-Play USB интерфейсът на свързване ти позволява да свържеш един лаптоп и да стартираш разговорите веднага, а съвместимостта му с всеки софтуер за телеконференции предоставя уникална гъвкавост.

За телефонни обаждания с изключително качество на звука, не ти остава нищо друго, освен да свържеш мобилното си устройство с високоговорителя на GROUP чрез Bluetooth!

 

Turbo-X
 
 
Гъвкави опции, висока производителност

Направи необходимите настройки на Logitech GROUP, така че да отговаря на оформлението и размера на залата, тъй като предоставя много опции за разполагане на камерата и микрофоните. Използвай камерата върху масата, постави я върху стойка или на стената, използвайки специалния компоненти, който я придружава. Опционалните микрофони разширяват покритието до 8,5 метра!

 
 
Видео с висока резолюция

Използвай GROUP и оживи всяка среща с картина с високо качество 1080p, 30 кадъра/секунда. Компресията H.264 намалява изискванията за по-голяма честотна лента, а 10x zoom осигурява близки планове с изключителна детайлност и рязкост. Сертификатът на обектива ZEISS отговаря на високите стандарти за качеството на видео, а автоматичният фокус оптимизира работата на системата.

 
 
Естествен звук

Всички могат да чуват и да се чуват, благодарение на високоговорителя и двупосочната комуникация на GROUP, които осигуряват ясно и ефективно общуване. Премахването на акустичния резонанс и технологията за намаляване на шума правят разговорите по-естествени, като успоредно с това намаляват околния шум.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >