Моята кошница
0% лихва

Microsoft Surface Pro 9 Graphite 13" PixelSense Touch (Core i5 1235U/8GB/256 GB)

Сензорен дисплей PixelSense™ Flow 13", 12-то поколение процесор Intel® Core™, високоскоростно SSD, портове USB-C® с USB 4.0/ Thunderbolt™ 4 и Windows 11 Home в една изключително тънка система с голяма автономия!
Каталожен номер: 4090667
2599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 80.14 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Surface Pro 9 предлага гъвкавостта и мобилността на таблет, съчетани с производителността и живота на батерията на лаптоп, всичко това в едно устройство. Проектиран е да се адаптира към специфичните ти нужди, но и към изискванията на съвременния бизнес и организация.

Страхотната система 2-в-1 на Microsoft се базира на платформата от последно поколение Intel® Evo™ с 12-то поколение процесори Intel® Core с графика Intel® Iris® Xe и разполага със сензорен дисплей PixelSense™ Flow (10-point multi-touch) с диагонал 13" (3:2), резолюция 2880 x 1920 pixels (267 PPI), динамична честота на опресняване до 120Hz и поддръжка Dolby Vision IQ™. Също така разполага с памет (RAM) тип LPDDR5 от 8 GB до 32 GB, бързи устройства за съхранение (SSD) с капацитет от 128 GB до 1 TB, интерфейс на свързване Wi-Fi 6E (802.11ax), Bluetooth Wireless 5.1, 2x порта USB-C® с USB 4.0/ Thunderbolt™ 4, изход за слушалки 3.5mm, както и портове Surface Connect и Surface Type Cover.

Идеален за домашна употреба, но и за бизнес приложения, Surface Pro 9 разполага с TPM 2.0 за фирмена сигурност и бизнес клас защита Windows Hello чрез разпознаване на лице (5.0 MP предна камера Full HD). Включва и основна камера с автофокус 10 MP (Full HD и 4K), двоен микрон Studio и стерео високоговорители 2W с Dolby Atmos®. Благодарение на вградения Kickstand, ще се наслаждаваш на гъвкавостта от използването на множество места, а съвместимостта с опционалните аксесоари на Microsoft (напр. *Surface Slim Pen 2, *Surface Pro Signature, *Surface Pro X Signature или *Pro X Keyboard) предефинира концепцията за лаптоп. С батерията 47,7Wh автономията достига 15,5 часа.

Сега можеш да имаш по-големи очаквания от компютъра си. В ерата на дистанционната работа, работната сила е мобилна и по-гъвкава от всякога. Същото важи и за Surface Pro 9. Пиши в режим на лаптоп, прави презентации на много екрани в режим на настолен компютър или подписвай договори и споразумения на сензорния екран в режим на таблет. От CAD файлове до електронни таблици в Excel, наслади се на производителност на професионално ниво чрез Surface Pro 9 на Microsoft, бизнес лаптоп 2-в-1, предназначен да се адаптира.

 

*Аксесоарите се продават отделно

Microsoft Surface Pro 9
Microsoft Surface Pro 8
Резолюция на дисплея
2880 x 1920 pixels
10-point multi-touch дисплеят PixelSense™ Flow 13" (3:2) поддържа резолюция 2880 x 1920 pixels (267 PPI), честота на опресняване до 120 Hz (60 Hz default), GPU Ink Acceleration и Dolby Vision® за невероятно качество на изображение.
Intel® Core™ i7-1265U
Процесор
Intel® Core™ i5-1235U
10-ядреният (12 threads) процесор Intel® Core™ i5-1235U включва 2x Performance cores (до 4,4 GHz) и 8x Efficient cores (до 3,3 GHz), 12MB Intel® Smart Cache, видеокарта Intel® Iris® Xe (80 Execution Units, 1,20 GHz) и Processor Base Power 15W.
HP 250 G8
Видеокарта
Intel® Iris® Xe Graphics
Вградената в процесора видеокарта Intel® Iris® Xe Graphics ти предоставя задоволителна производителност при приложения multimedia и лек gaming, като консумира малки количества енергия.
8GB LPDDR5
RAM
8 GB LPDDR5
С 8 GB RAM (LPDDR5) всичко се осъществява светкавично. Наслади се на несравнима стабилност и изключителна реакция, когато работиш с много приложения, стриймваш, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
Dell OptiPlex 3080 Micro SSD
Съхранение
256GB NVMe M.2 PCIe SSD
Разполага с NVMe M.2 PCIe SSD с капацитет 256GB за бърза реакция и трансфер на данни с изключително висока скорост.
 
 
Неповторима гъвкавост!

Гъвкавостта и мобилността са най-големите качества на Surface Pro 9. Избери предпочитания от теб зрителен ъгъл благодарение на регулируемата вградена стойка (kickstand), гледай филми и браузвай в интернет с върха на пръстите си. След това превключи от режим на таблет към режим на лаптоп чрез *Surface Pro Signature Keyboard (с Fingerprint Reader, ако предпочиташ за допълнителна сигурност) и свързвай монитори, зареждай устройства и прехвърляй файлове, използвайки USB 4.0/Thunderbolt™ 4 портовете в десктоп режим.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Идеален за корпоративна среда
Сега работещите са мобилни и по-гъвкави от всякога. По същия начин и Surface Pro 9. Пиши в режим на лаптоп, прави презентации на много екрани в режим на десктоп (чрез регулиране на вградената стойка, за да отговаря на стила ти на работа) или подписвай документи на изключително чувствителния дисплей в режим на таблет. Surface Pro 9 е бизнес лаптоп 2-в-1, проектиран да се адаптира.
 
 
Усъвършенстван сензорен дисплей

Независимо калибриран, с перфектен цвят (автоматично управление на цветовете, sRGB и Vivid) и практически от край до край, сензорният дисплей с висока резолюция PixelSense™ Flow с размер 13", съотношение 3:2 и честота на опресняване до 120 Hz, представлява най-модерният дисплей. Благодарение на усъвършенстваната технология (с поддръжка Dolby Vision IQ™) и високата чувствителност, дисплеят реагира на докосването и *писалката (напр. Surface Slim Pen 2) по-бързо и точно.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
По-висока производителност от всякога!
Процесорите Intel® Core™ 12-то поколение предоставят висока производителност за интензивна и взискателна работа. Базирани на платформата Intel® Evo™, предлагат се модели с Intel® Core™ i5 и i7 с Wi-Fi 6E и Bluetooth® Wireless 5.1 в комбинация с памет LPDDR5 от 8 GB до 32 GB и със сменяемо твърдотелно устройство (SSD) за съхранение от 128GB до 1TB.
 
 
Най-добрата работна повърхност с Thunderbolt™ 4
Сега можеш да разшириш работната си повърхност с много монитори 4K с портовете USB 4.0/Thunderbolt™ 4 и Windows. Можеш да прехвърляш лесно и бързо големи файлове на външен твърд диск, като се поддържа дори 3D изобразяване с външен GPU.
 
 
Автономия за работа през целия ден!
Фокусирай се върху работата си, а не мисли за живота на батерията! Остани свързан с всичко, което има значение за теб, през целия ден, с живот на батерията до 15,5 часа и поддръжка на бързо зареждане, така че да не губиш ценно време!
 
 
Креативност и сътрудничество без ограничения
Продължи да си сътрудничиш с екипа на компютър за дистанционна работа с отличен интерфейс на свързване. С поддръжката на Wi-Fi 6E работещите остават свързани и продуктивни. Наслаждавай се на видео разговори с Full HD (1080p) резолюция и камера, която те поставя в центъра на кадъра, изпълнявай няколко задачи едновременно с по-голяма продуктивност (с конфигурации Snap в Windows 11 работиш с множество приложения, които се показват едно до друго), обменяй идеи отвсякъде с цифровата писалка, бялата дъска и сензорния дисплей. От CAD файлове до PowerBI, ще се наслаждаваш на производителност на професионално ниво.
 
 
Истинска клавиатура с лесно достъпна писалка

Пиши комфортно на *Surface Pro, *Surface Pro X или *Surface Pro Signature Keyboard с механични бутони, подсветка и стъклен touchpad. С вградено място за съхранение и безжично зареждане за *Surface Slim Pen 2, *Surface Pro Signature Keyboard, за да е лесно достъпен, където и да се намираш. Можеш да използваш и *Surface Pro Signature Keyboard с Fingerprint Reader за по-сигурно и по-бързо свързване.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Работи по най-естествения начин

Пиши, води си ръкописни записки и рисувай върху сензорния дисплей PixelSense™ Flow, точно както би направил с молив и хартия. Отключи нови изживявания със *Surface Slim Pen 2. С писалката *Surface Slim Pen 2 сензорните сигнали предоставят физическа обратна връзка за по-голяма прецизност. Безопасно съхранявай и зареждай писалката си чрез клавиатурата *Surface Pro Signature Keyboard.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Микрофони Studio
Микрофоните Studio потискат околния шум и записват гласа ти по-ясно, независимо дали седиш, или се движиш. Можеш също така да чуваш и да се чуваш, дори когато другите говорят или се смеят едновременно. 
 
 
Развитие, управление, сигурност
Осигури повече стойност със сигурност от микросхема до облак и модерно управление. Surface Pro 9 е най-сигурното устройство с Windows 11 за работещи, които използват чувствителни данни. А с TPM 2.0 и Windows Hello, защитеното ядро, интеграцията и управлението, предлагани от Windows, Microsoft Endpoint Manager и DFCI до нивото на фърмуера чрез облака, Surface Pro 9 е проектиран специално за днешните хибридни работни среди.
Microsoft Surface Pro 8
 
Връзка с висока резолюция
Вградената камера 5,0 MP (1080p) подобрява производителността в условия на слабо осветление, яркостта и точността на тоновете на кожата. Двойните микрофони със студийно качество гарантират, че гласът ти ще е чист и ясен.
Microsoft Surface Pro 8
 
Запис, обработка, споделяне
Снимай видео с резолюция 4K, сканирай документ или качи снимки в Microsoft Whiteboard и се вдъхнови в реално време със задната камера 10 MP.
Microsoft Surface Pro 8
 
Свързване с биометрични характеристики
С Windows Hello, *Surface Pro Signature Keyboard разполага с разпознаване на пръстови отпечатъци като допълнителна опция за свързване с биометрични характеристики на избрани модели.

*Аксесоарите се продават отделно.
Microsoft Surface Pro 8
 
Активно охлаждане
Голямото работно натоварване няма да те забави. Иновативните термични конфигурации помагат да се осигури максимална ефективност на чипсета с активно охлаждане.

Характеристики
    • Операционна система Windows 11
    • Размер на дисплея 13 inches (33.02 cm)
    • Резолюция 2880 x 1920
    • Тип дисплей PixelSense Touch
    • Графична карта Вградена
    • Chipset производител на графичната карта Intel
    • Модел графична карта Iris Xe Graphics
    • Производител на процесора Intel
    • Технология на процесора Core i5
    • Модел процесор 1235U
    • Тактова честота на процесора up to 4.40 GHz
    • Брой ядра на процесора 10
    • Памет обем 8 GB
    • Вместимост на твърдия диск 256 GB
    • Тип твърд диск PCIe NVMe
    • Камера 10 MP Rear + 5 MP Front
    • Мрежово свързване WiFi 6
    • Портове 2 x Thunderbolt 4.0
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Тип батерия 4 cell, 47.7 Wh
    • Тегло 900 g
    • Размери 20.8 x 28.7 x 0.93 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >