Моята кошница

Microsoft Surface Pro 9 Sapphire Laptop 13" PixelSense Touch (Core i5 1235U/8GB/256 GB)

Сензорен дисплей PixelSense™ Flow 13", 12-то поколение процесор Intel® Core™, високоскоростно SSD, портове USB-C® с USB 4.0/ Thunderbolt™ 4 и Windows 11 Home в една изключително тънка система с голяма автономия!
Каталожен номер: 4218809
2679.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 82.60 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Surface Pro 9 предлага гъвкавостта и мобилността на таблет, съчетани с производителността и живота на батерията на лаптоп, всичко това в едно устройство. Проектиран е да се адаптира към специфичните ти нужди, но и към изискванията на съвременния бизнес и организация.

Страхотната система 2-в-1 на Microsoft се базира на платформата от последно поколение Intel® Evo™ с 12-то поколение процесори Intel® Core с графика Intel® Iris® Xe и разполага със сензорен дисплей PixelSense™ Flow (10-point multi-touch) с диагонал 13" (3:2), резолюция 2880 x 1920 pixels (267 PPI), динамична честота на опресняване до 120Hz и поддръжка Dolby Vision IQ™. Също така разполага с памет (RAM) тип LPDDR5 от 8 GB до 32 GB, бързи устройства за съхранение (SSD) с капацитет от 128 GB до 1 TB, интерфейс на свързване Wi-Fi 6E (802.11ax), Bluetooth Wireless 5.1, 2x порта USB-C® с USB 4.0/ Thunderbolt™ 4, изход за слушалки 3.5mm, както и портове Surface Connect и Surface Type Cover.

Идеален за домашна употреба, но и за бизнес приложения, Surface Pro 9 разполага с TPM 2.0 за фирмена сигурност и бизнес клас защита Windows Hello чрез разпознаване на лице (5.0 MP предна камера Full HD). Включва и основна камера с автофокус 10 MP (Full HD и 4K), двоен микрон Studio и стерео високоговорители 2W с Dolby Atmos®. Благодарение на вградения Kickstand, ще се наслаждаваш на гъвкавостта от използването на множество места, а съвместимостта с опционалните аксесоари на Microsoft (напр. *Surface Slim Pen 2, *Surface Pro Signature, *Surface Pro X Signature или *Pro X Keyboard) предефинира концепцията за лаптоп. С батерията 47,7Wh автономията достига 15,5 часа.

Сега можеш да имаш по-големи очаквания от компютъра си. В ерата на дистанционната работа, работната сила е мобилна и по-гъвкава от всякога. Същото важи и за Surface Pro 9. Пиши в режим на лаптоп, прави презентации на много екрани в режим на настолен компютър или подписвай договори и споразумения на сензорния екран в режим на таблет. От CAD файлове до електронни таблици в Excel, наслади се на производителност на професионално ниво чрез Surface Pro 9 на Microsoft, бизнес лаптоп 2-в-1, предназначен да се адаптира.

 

*Аксесоарите се продават отделно

Microsoft Surface Pro 9
Microsoft Surface Pro 8
Резолюция на дисплея
2880 x 1920 pixels
10-point multi-touch дисплеят PixelSense™ Flow 13" (3:2) поддържа резолюция 2880 x 1920 pixels (267 PPI), честота на опресняване до 120 Hz (60 Hz default), GPU Ink Acceleration и Dolby Vision® за невероятно качество на изображение.
Intel® Core™ i7-1265U
Процесор
Intel® Core™ i5-1235U
10-ядреният (12 threads) процесор Intel® Core™ i5-1235U включва 2x Performance cores (до 4,4 GHz) и 8x Efficient cores (до 3,3 GHz), 12MB Intel® Smart Cache, видеокарта Intel® Iris® Xe (80 Execution Units, 1,20 GHz) и Processor Base Power 15W.
HP 250 G8
Видеокарта
Intel® Iris® Xe Graphics
Вградената в процесора видеокарта Intel® Iris® Xe Graphics ти предоставя задоволителна производителност при приложения multimedia и лек gaming, като консумира малки количества енергия.
8GB LPDDR5
RAM
8 GB LPDDR5
С 8 GB RAM (LPDDR5) всичко се осъществява светкавично. Наслади се на несравнима стабилност и изключителна реакция, когато работиш с много приложения, стриймваш, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
Dell OptiPlex 3080 Micro SSD
Съхранение
256GB NVMe M.2 PCIe SSD
Разполага с NVMe M.2 PCIe SSD с капацитет 256GB за бърза реакция и трансфер на данни с изключително висока скорост.
 
 
Неповторима гъвкавост!

Гъвкавостта и мобилността са най-големите качества на Surface Pro 9. Избери предпочитания от теб зрителен ъгъл благодарение на регулируемата вградена стойка (kickstand), гледай филми и браузвай в интернет с върха на пръстите си. След това превключи от режим на таблет към режим на лаптоп чрез *Surface Pro Signature Keyboard (с Fingerprint Reader, ако предпочиташ за допълнителна сигурност) и свързвай монитори, зареждай устройства и прехвърляй файлове, използвайки USB 4.0/Thunderbolt™ 4 портовете в десктоп режим.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Идеален за корпоративна среда
Сега работещите са мобилни и по-гъвкави от всякога. По същия начин и Surface Pro 9. Пиши в режим на лаптоп, прави презентации на много екрани в режим на десктоп (чрез регулиране на вградената стойка, за да отговаря на стила ти на работа) или подписвай документи на изключително чувствителния дисплей в режим на таблет. Surface Pro 9 е бизнес лаптоп 2-в-1, проектиран да се адаптира.
 
 
Усъвършенстван сензорен дисплей

Независимо калибриран, с перфектен цвят (автоматично управление на цветовете, sRGB и Vivid) и практически от край до край, сензорният дисплей с висока резолюция PixelSense™ Flow с размер 13", съотношение 3:2 и честота на опресняване до 120 Hz, представлява най-модерният дисплей. Благодарение на усъвършенстваната технология (с поддръжка Dolby Vision IQ™) и високата чувствителност, дисплеят реагира на докосването и *писалката (напр. Surface Slim Pen 2) по-бързо и точно.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
По-висока производителност от всякога!
Процесорите Intel® Core™ 12-то поколение предоставят висока производителност за интензивна и взискателна работа. Базирани на платформата Intel® Evo™, предлагат се модели с Intel® Core™ i5 и i7 с Wi-Fi 6E и Bluetooth® Wireless 5.1 в комбинация с памет LPDDR5 от 8 GB до 32 GB и със сменяемо твърдотелно устройство (SSD) за съхранение от 128GB до 1TB.
 
 
Най-добрата работна повърхност с Thunderbolt™ 4
Сега можеш да разшириш работната си повърхност с много монитори 4K с портовете USB 4.0/Thunderbolt™ 4 и Windows. Можеш да прехвърляш лесно и бързо големи файлове на външен твърд диск, като се поддържа дори 3D изобразяване с външен GPU.
 
 
Автономия за работа през целия ден!
Фокусирай се върху работата си, а не мисли за живота на батерията! Остани свързан с всичко, което има значение за теб, през целия ден, с живот на батерията до 15,5 часа и поддръжка на бързо зареждане, така че да не губиш ценно време!
 
 
Креативност и сътрудничество без ограничения
Продължи да си сътрудничиш с екипа на компютър за дистанционна работа с отличен интерфейс на свързване. С поддръжката на Wi-Fi 6E работещите остават свързани и продуктивни. Наслаждавай се на видео разговори с Full HD (1080p) резолюция и камера, която те поставя в центъра на кадъра, изпълнявай няколко задачи едновременно с по-голяма продуктивност (с конфигурации Snap в Windows 11 работиш с множество приложения, които се показват едно до друго), обменяй идеи отвсякъде с цифровата писалка, бялата дъска и сензорния дисплей. От CAD файлове до PowerBI, ще се наслаждаваш на производителност на професионално ниво.
 
 
Истинска клавиатура с лесно достъпна писалка

Пиши комфортно на *Surface Pro, *Surface Pro X или *Surface Pro Signature Keyboard с механични бутони, подсветка и стъклен touchpad. С вградено място за съхранение и безжично зареждане за *Surface Slim Pen 2, *Surface Pro Signature Keyboard, за да е лесно достъпен, където и да се намираш. Можеш да използваш и *Surface Pro Signature Keyboard с Fingerprint Reader за по-сигурно и по-бързо свързване.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Работи по най-естествения начин

Пиши, води си ръкописни записки и рисувай върху сензорния дисплей PixelSense™ Flow, точно както би направил с молив и хартия. Отключи нови изживявания със *Surface Slim Pen 2. С писалката *Surface Slim Pen 2 сензорните сигнали предоставят физическа обратна връзка за по-голяма прецизност. Безопасно съхранявай и зареждай писалката си чрез клавиатурата *Surface Pro Signature Keyboard.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Микрофони Studio
Микрофоните Studio потискат околния шум и записват гласа ти по-ясно, независимо дали седиш, или се движиш. Можеш също така да чуваш и да се чуваш, дори когато другите говорят или се смеят едновременно. 
 
 
Развитие, управление, сигурност
Осигури повече стойност със сигурност от микросхема до облак и модерно управление. Surface Pro 9 е най-сигурното устройство с Windows 11 за работещи, които използват чувствителни данни. А с TPM 2.0 и Windows Hello, защитеното ядро, интеграцията и управлението, предлагани от Windows, Microsoft Endpoint Manager и DFCI до нивото на фърмуера чрез облака, Surface Pro 9 е проектиран специално за днешните хибридни работни среди.
Microsoft Surface Pro 8
 
Връзка с висока резолюция
Вградената камера 5,0 MP (1080p) подобрява производителността в условия на слабо осветление, яркостта и точността на тоновете на кожата. Двойните микрофони със студийно качество гарантират, че гласът ти ще е чист и ясен.
Microsoft Surface Pro 8
 
Запис, обработка, споделяне
Снимай видео с резолюция 4K, сканирай документ или качи снимки в Microsoft Whiteboard и се вдъхнови в реално време със задната камера 10 MP.
Microsoft Surface Pro 8
 
Свързване с биометрични характеристики
С Windows Hello, *Surface Pro Signature Keyboard разполага с разпознаване на пръстови отпечатъци като допълнителна опция за свързване с биометрични характеристики на избрани модели.

*Аксесоарите се продават отделно.
Microsoft Surface Pro 8
 
Активно охлаждане
Голямото работно натоварване няма да те забави. Иновативните термични конфигурации помагат да се осигури максимална ефективност на чипсета с активно охлаждане.

Характеристики
    • Операционна система Windows 11
    • Размер на дисплея 13 inches (33.02 cm)
    • Резолюция 2880 x 1920
    • Тип дисплей PixelSense Touch
    • Графична карта Вградена
    • Chipset производител на графичната карта Intel
    • Модел графична карта Iris Xe Graphics
    • Производител на процесора Intel
    • Технология на процесора Core i5
    • Модел процесор 1235U
    • Тактова честота на процесора up to 4.40 GHz
    • Брой ядра на процесора 10
    • Памет обем 8 GB
    • Вместимост на твърдия диск 256 GB
    • Тип твърд диск PCIe NVMe
    • Камера 10 MP Rear + 5 MP Front
    • Мрежово свързване WiFi 6
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Портове 2 x Thunderbolt 4.0
    • Тип батерия 4 cell, 47.7 Wh
    • Тегло 900 g
    • Размери 20.8 x 28.7 x 0.93 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >