Моята кошница
свежо

WD HDD External 2.5" My Passport Ultra 4TB Blue

WD My Passport Ultra притежава модерна визия, порт USB-C и софтуер WD Discovery!
Каталожен номер: 3264076
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.29 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Преносимият диск My Passport Ultra 4TB разполага с технология USB-C и представлява лесен начин да разшириш пространството си за съхранение. Притежава модерна, метална конструкция, за да подхожда на съвременните преносими и стационарни компютърни системи.

Той е предварително форматиран за Windows 10, така че да можеш да го използваш веднага, свързвайки го към компютъра си. Можеш също да си изтеглиш програмата NTFS за macOS, така че да работиш безупречно и с двете операционни системи - без необходимост от преформатиране.

Защитата с парола за достъп и криптиране на файлове на ниво материал с AES 256-bit повишава степента на сигурност за данните ти.

Turbo-X
 
 
Съвместимост с USB-C & USB 3.0!

Благодарение на технологията USB-C, преносимият диск My Passport Ultra 4TB предоставя бързо и лесно съхранение на данни, като в опаковката включва и преходник USB 3.0, който гарантира съвместимостта с по-стари модели компютри.

 
 
Иновативен дизайн

My Passport Ultra 4TB разполага с модерен дизайн от анодизиран метал, притежава уникална текстура и се предлага в различни цветове, за да избереш подходящия за теб.

 
 
Използвай WD Discovery!

Включва софтуер WD Discovery за лесно създаване на backup на снимките, видеата и документите ти на диска. WD Discovery ти позволява да въвеждаш съдържанието си от популярни социални медии и услуги cloud (Facebook, Dropbox, Google Drive). Може също да се използва за управлението на настройките на диска, като преформатиране, контрол на LED индикации и още много функции.

 
 
Резервни копия на минутата!

WD Backup (включва се в WD Discovery) ти позволява да предпазиш важните си данни (снимки, видеа, служебни документи) чрез автоматична процедура по съхранение. Просто изтегли софтуера WD Backup, свържи диска към компютъра си и определи кога да се създават резервни копия (backup) на часова, дневна или месечна база!

 
 
Парола за достъп и криптиране на материал

Функцията WD Security на WD Discovery гарантира поверителността на файловете ти, с възможност за създаване на парола за достъп по твой избор. По този начин се улеснява активирането на защитата с парола за достъп и криптиране на материал с AES 256-bit.

Характеристики
    • Тип 2.5 inches
    • Вместимост 4 TB
    • Интерфейс на свързване USB 3.0
    • Цвят Син
    • Опаковка Retail
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >