Моята кошница
свежо

D-Link Wireless IP Camera DCS-8515LH

Със сензор за движение и звук, нощен режим, възможност за запис на HD 720p и движение Pan & Tilt, контролираш напълно помещението чрез смартфон или таблет!
Каталожен номер: 3421562
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.62 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Always on Point. Always on Target: Мрежовата камера DCS-8515LH на D-Link предлага непрекъсната работа през деня и нощта, с възможност за безжично свързване (Wi-Fi) към мрежата ти, за отдалечено наблюдение.
 
Разполага със сензор CMOS с висока резолюция 720p (F2.2), вградени IR LEDs за запис в условия на слабо осветление, възможност за движение Pan & Tilt για 360° и Panorama View, цифров zoom, 2-посочен звук, за да чуваш, но и да те чуват, както и Privacy Mode.

Съвместима е с дигиталните асистенти и услуги (mydlink Smart Home devices, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT), за да имаш пълен контрол, 24 часа в денонощието!


Pan Range: +170° to - 170° (340°)
Tilt Range: -10° to +95° (105°)

IP Camera D-Link DCS-8515LH
HD 720p
Резοлюция на видео
HD 720p
Гледай видео с HD резолюция 720p, 30 кадъра в секунда, за да не пропуснеш нито един детайл, нито една фигура и нито едно движение.
Night Vision
Режим
Нощно снимане (до 5m)
Идеална е за 24-часово видеонаблюдение, тъй като може да записва и в тъмното.
Sound Motion Detection
Сензори
За движение и за звук
Със сензорите за движение и звук, ще улови всичко, което се случва в помещението ти, изпращайки съответната нотификация.
MicroSD slot
Съхранение
MicroSD
Можеш да разшириш паметта на камерата чрез карта microSD (SDHC/SDXC) до 64GB.
Wi-Fi 802-11n
Свързване
Wi-Fi
С възможност за безжично свързване (Wi-Fi 802.11 b/g/n) към вече съществуваща мрежа, можеш да наблюдаваш всяко помещение, без ограничението на кабелите.
 
 
Режим на поверителност!
Няма нищо по-свято от личния живот в комфорта на твоя дом. Поради тази причина, D-Link DCS-8515LH Wi-Fi камерата интегрира режим на поверителност (Privacy Mode). Просто активираш режима в приложението mydlink и обективът се затваря напълно, когато имаш нужда!
 
 
Свобода на движение!
Контролирай помещението и камерата си, дори в движение, от iOS или Android устройствата си. Възможността за движение на камерата Pan & Tilt, както и за 360° View и Panorama View Angle Selection ти позволяват да проверяваш всяка част на помещението бързо и лесно, от -170° до +170° (340°) градуса по хоризонталата и от -10° до +95° (105°) по вертикалната ос!
 
 
Интелигентна камера, умен дом!
Mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi камерата DCS-8515LH предоставя съвместимост с други устройства mydlink Smart Home и работи безупречно с дигитални асистенти и услуги, като Amazon Alexa, Google Assistant и командите на IFTTT.
 
 
Двупосочна комуникация!
Говори през вградения високоговорител и чувай всеки звук, регистриран от микрофона на камерата. Кажи на домашния си любимец да слезе от леглото, говори на децата си, докато играят или на гостите, ако са стигнали по-рано от теб.
 
 
Остани спокоен и през нощта!
Дори при пълен мрак, D-Link DCS-8525LH ще запише това, които искаш да видиш, благодарение на възможността за нощно снимане, предоставяйки сигурност при всякакви условия, чрез IR LEDs и голямото зрително поле.
 
 
По-бърз и по-сигурен mydlink Cloud!
Записът в cloud ти позволява да се грижиш за семейството си и да контролираш в реално време дома или офиса си. С абонамент за запис в cloud mydlink™ безплатно или premium, можеш да бъдеш спокоен, тъй като записите се запаметяват автоматично на един сървър на D-Link.

Характеристики
  • Максимална резолюция 1280 x 720 pixels
  • Бленда на обектива f / 2.2
  • Нощно снимане До 5 метра
  • Безжично свързване 802.11 b/g/n
  • Порт Ethernet 1xEthernet
  • Други характеристики Сензор за движение / Функция 2-Way Audio / Функция Pan & Tilt
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >