Моята кошница

Xiaomi IP Camera Mi Home Security 360 1080p

Мрежова камера Full HD с Pan & Tilt 360 градуса, нощен режим, засичане на движение с ΑΙ и Wi-Fi!
Каталожен номер: 3052168
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Mi Home Security Camera 360 на Xiaomi е бюджетно решение за видеонаблюдение и като всички smart продукти на Xiaomi, интегрира иновативни технологии.

Предоставя сигурност, тъй като се завърта на 360° и се движи вертикално за наблюдение 96°, с качество на картината Full HD 1080p. Може да се постави върху равна повърхност или на стената за по-добри резултати, а безжичното свързване Wi-Fi ти осигурява гъвкавостта, от която се нуждаеш.

 

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
Full HD

С резолюция Full HD 1080p, ще виждаш детайлно какво се случва в помещението, когато не си там.

Turbo-X
Мрежово свързване
Wi-Fi

С въжможност за безжично свързване в мрежа чрез Wi-Fi, можеш да преминеш към live streaming mode и да наблюдаваш всичко с резолюция FHD, чрез специален mobile app.

Turbo-X
Сензори
За движение

С интелигентно засичане на движение, запис на видео и нотификации в реално време ти помага да предотвратиш опасни ситуации.

Turbo-X
Режим
Нощно виждане

Можеш да наблюдаваш дома или офиса си, дори при оскъдна или никаква светлина, благодарение на режима за нощно виждане.

Turbo-X
Ъгъл на видимост
100.4 градуса

С широк ъгъл на видимост, който покрива 100.4 градуса, IP камерата почти всичко, което можеш да видиш и ти с невъоръжено око.

 

 
 
Наблюдавай помещението си с FHD резолюция

Mi Home Security Camera 360 предоставя изключително качество на изображение, тъй като 2MP и резолюцията 1080p гарантират, че дори отдалечените пространства ще се виждат чисто и детайлно. Блендата f/2.1 и режимът Night Vision увеличават значително видимостта в тъмното.

 
 
Засичане на движение с AI

Нотификацията за засичане на движение с AI означава, че камерата ще разбере кога трябва да те информира в случай на инцидент, веднага на телефона. Комуникацията със семейството ти става още по-лесна, благодарение на двупосочния разговор чрез Mi Home Security Camera 360.

 
 
Режим Night Vision

Можеш да наблюдаваш дома или офиса си, дори при пълен мрак. Остани във връзка през целия ден и цялата нощ, благодарение на режима за нощно виждане. Ще улови това, което искаш да видиш, предоставяйки сигурност при всякакви условия, благодарение на 10 вградени IR LEDs (940 nm) и голямото зрително поле (общо 100.4°).

 

 
 
Тройна сигурност

Технологията за кодиране на видео H.265 позволява още по-гладък streaming и намалява необходимото за bandwidth без изкривявания що се отнася до детайлите. Успоредно с това, Mi Home Security Camera 360 поддържа и системи за съхранение NAS и разполага със слот за карта microSD (до 64GB, Class 10).

Характеристики
    • Други USB кабел без захранващ адаптер в комплекта
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >