Моята кошница

HP VR Headset VR1000-100nn Black

«Смесената реалност» вече е част от Windows 10, а MR Headset на HP идва, за да покаже страхотните й приложения!
Каталожен номер: 2785552
699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

MR Headset VR1000-100nn на HP е впечатляващо устройство, с помощта на което, можеш да се потопиш в света на «смесената реалност» (Mixed Reality), изживявайки вълнуващи емоции между реалния и виртуалния свят.

Създаден да предоставя върхово качество на изображение и изключително удобство, VR1000-100nn се придружава от два контролера за двупосочна комуникация и интерактивност с цифровите предмети.

Turbo-X
 
 
Невероятно изживяване

С вграден Motion Tracking, кабел, който комбинира HDMI 2.0 и USB 3.0, съвместимост с технологията Windows Mixed Reality, но и с Windows Mixed Reality Ultra PC, HP MR Headset VR1000-100nn ти предоставя невероятно out-of-the-box изживяване на потапяне, без да се налага да настройваш допълнителни периферни устройства.

 
 
Потапяне без ограничения

Приготви се да се насладиш на едно наистина невероятно изживяване, благодарение на двата дисплея с висока резолюция (1440x1440 на око) и честотата на опресняване 90Hz. HP MR Headset VR1000-100nn осигурява пълна гъвкавост с 6 степени на свобода в триизмерното пространство, без ограничения или безжични контролери за движение.

 
 
Изключителен комфорт

HP MR Headset VR1000-100nn съчетава комфорт и лекота, разполагайки с една възглавничка за главата с двойна подплата, лесно регулираща се лента и един голям подвижен «дисплей», за изключително удобство дори след дългочасова употреба.

 

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >