Моята кошница

dji Mini 3 Pro (RC)

Каталожен номер: 4002334
1999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 61.64 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Remarkably mini: малък, но с големи възможности! DJI Mini 3 Pro е мощен, но мобилен. С тегло 249 грама и с подобрени функции за сигурност, отговаря напълно на разпоредбите и е най-безопасният в своя клас.
Със сензор 1/1.3" и множество характеристики, които срещаме при по-големите дронове, променя значението на "fly Mini". 

Идеален за начинаещи, но и за напреднали потребители, предлага интелигентни функции (Smart Return to Home, Automatic Takeoff, Precise Hovering и др.), съвместимост с GPS+GLONASS+GALILEO и максимален обхват 18 километра с възможност за запис на видео с максимална резолюция 4K@60fps.

Батерията 2453mAh осигурява до 34 минути време за полет, а комплектът включва контролер DJI RC с предварително инсталирано приложението DJI Fly и страхотен дисплей HD за използване дори при ярко слънце.
4000382 DJI Mini 3 Pro
Резолюция на камерата
48 MP

Сензор 1/1.3" CMOS за видео с резолюция 4K/2.7K/FHD и възможност за zoom до 4x, запис до 60 кадъра в секунда и снимки 48MP.

 

Mavic Mini Weight
Тегло
249g
С тегло само 249 грама, консумира по-малко енергия за полетите, като може да лети и в райони, в които полетите с по-тежки дронове са забранени от закона.
3-axis gimbal
Gimbal
3-axis
Камерата на дрона се разполага на 3-осова база (3-axis gimbal) за по-голяма стабилност и точност.
4000382 DJI Mini 3 Pro
Обхват
18km
С градения Wi-Fi и специалния контролер на DJI, обхватът достига разстояние до 18 километра.
 
 
Сгъваш го и потегляш
За създатели-номади, безпроблемното използване е от ключово значение. С тегло само 249 грама, Mini 3 Pro може да лети в зони, в които по-тежките дронове на са позволени. Компактният му сгъваем дизайн ти позволява да го носиш със себе си в планината, на плажа или по време на непланирания уикенд извън града. Приготви се за заснемането на спиращи дъха кадри в момента, в който ти дойде вдъхновението!
 
 
Лети повече

Изследвай и заснемай повече от заобикалящата те среда с по-дълъг полет, който може да продължи до 34 минути. Батерията DJI Intelligent Flight Battery е доста лека и едновременно с това доста мощна, за да отговори на нуждите ти по време на въздушни снимки и видеа! 

 

 
 
Няма да повярваш на очите си!

Улови детайлите в момента, в който слънцето залязва, чисто и ясно. Със сензора 1/1.3" CMOS, който разполага с двойна светлочувствителност native ISO и може да произвежда съдържание с динамичен диапазон (HDR), имаш възможността да разкриеш детайлите на цветовете и сенките. Снимай впечатляващи кадри със затвор F/1.7, идеален за условия на слаба осветеност. 

 

 
 
Въздушната фотография каквато трябва да бъде!

Премини на следващо ниво със снимки 48MP RAW, богато 4K видео при 60 fps или забави времето с драматичен 1080p/120fps slow-mo. D-Cinelike Color Mode предоставя повече оптична информация, така че да имаш повече гъвкавост при обработката на видеото. Избери един от режимите, като MasterShots, при който дронът изпълнява конкретни маневри, Focustrack, който следва движещи се обекти, прави впечатляващи hyperlapses и прави zoom на обекти с Digital Zoom. 

 

 
 
APAS 4.0 
DJI Mini 3 Pro е най-лесният mini drone. Снабден е с горен, заден, горен и долен dual-vision сензори, а в комбинация с новия дизайн на корпуса, позволява по-голяма сигурност и гъвкавост на полета. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) открива пречките и планира хода на дрона в реално време. Така можеш да летиш безопасно дори в най-сложни среди. 
 
 
Безопасен и ясен полет
DJI Mini 3 Pro разполага със система за предаване, която се среща при по-големи модели, DJI O3. Осигурява картина 1080p/30fps на разстояние до 12 километра. Където и да те отведе приключението, в града или в провинцията, ще можеш да запечаташ приключенията си с кристално ясен преглед.
4000382 DJI Mini 3 Pro
 
Директно споделяне
Снимай съдържание в ориентация портрет (portrait) и го сподели директно в любимите си социални медии. Избери едно от многото автоматизирани изтегляния и впечатли последователите си!
4000382 DJI Mini 3 Pro
 
QuickTransfer

Прехвърляй бързо файловете си, тъй като Mini 3 Pro поддържа трансфер чрез Wi-Fi до 24Mbit/s. Така имаш файловете си директно за обработка и публикуване! 

 

4000382 DJI Mini 3 Pro
 
Зрелищна панорама

Прави зрелищни панорамни кадри или със снимки на 180 градуса, или с новите панорами на 360 градуса!

Характеристики
    • Камера Да
    • Резолюция на камерата 4K 3840x2160 pixels
    • Обхват До 18 km
    • Издържа до 34 min
    • Максимална скорост 5 m/s (при издигане)/ 5 m/s (при спускане)
    • Съвместимост iOS / Android
    • GPS Да
    • Сензор 1/1.3" CMOS
    • Резолюция на снимка 48 megapixels
    • ISO 100 - 6400
    • Дистанционно управление DJI RC с вграден дисплей
    • Тегло 249 g
    • Други характеристики Active Track / Return to Home / Mastershots / Timelapse / Focus Track / Vertical Shooting
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >